loading...

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

5.800.000 είναι οι μετανάστες και λαθρομετανάστες !

Ιούλιος 2012 μετά τις εκλογές !!! Σε 1.300.000-1.500.000 εκτιμάται ότι είναι οι νόμιμοι και παράνομοι αλλοδαποί στην Ελλάδα, σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην ημερίδα «Διπλή πρόκληση: Οικονομική κρίση και Μετανάστευση», που διοργάνωσαν το απόγευμα το Ινστιτούτο Κωνσταντίνος Καραμανλής και το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών. Όπως είπε ο κ. Στυλιανίδης, η αριθμητική αυτή εκτίμηση προκύπτει από τον αριθμό αλλοδαπών (νομίμων και παρανόμων) που είχαν απογραφεί το 2001 και ανέρχονταν σε 762.000 ανθρώπους.


Στη συνέχεια, ανέφερε, με το μεταναστευτικό νόμο του 2005 και το συμπληρωματικό του 2007 νομιμοποιήθηκαν 161.259 άνθρωποι. Με το μεταναστευτικό νόμο του 1997 είχαν ήδη νομιμοποιηθεί 327.000 άνθρωποι, σημείωσε. Συμπλήρωσε ότι συνολικά από το 2005 έως σήμερα έχουν καταγραφεί 550.000 συλλήψεις παρανόμων αλλοδαπών (σε πολλές περιπτώσεις πολύ περισσότερες από μια για το ίδιο άτομο).
Σύμφωνα με στοιχεία του Frontex, επισήμανε, 120 έως 350 άτομα προσπαθούν ημερησίως να περάσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα . Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγκληματικότητας, πρόσθεσε, οι αλλοδαποί συμμετέχουν πολλαπλάσια από τους Έλληνες σε βίαια εγκλήματα, όπως ανθρωποκτονίες, ληστείες και βιασμοί, ενώ κυριαρχούν στην κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας με τα κλεψίτυπα CD's και DVD's. «Το αποτέλεσμα είναι» σημείωσε ο κ. Στυλιανίδης «ότι έχει δικαίως δημιουργηθεί στους Έλληνες αίσθημα φόβου και ανασφάλειας».
Σε ό,τι αφορά τις αιτήσεις για πολιτικό άσυλο, ανακοίνωσε ότι εκκρεμούν 30.000 παλαιοί φάκελοι και ότι καθημερινά γίνονται 150 - 200 αιτήσεις.
Σήμερα η αλήθεια είναι άλλη !!!
5.800.000 είναι οι μετανάστες νόμιμοι και μή  !  Τωρα,  το νόμιμοι εμένα δεν μου λέει τίποτα, εφόσον, κανένας τους δεν μας ζήτησε να έρθει, πριν εισβάλει στην Ελλάδα. Μετά με κάποια τρικ, το Πασόκ, κατα καιρούς περνούσε  νόμους και τους νομιμοποιούσε ΔΗΘΕΝ.
Το πρόβλημα στο ποιος ειναι Νόμιμος και ποιος είναι παράνομος θα δώσει λύση το ανδρόγυνο της κυβέρνησης, νομιμοποιώντας  τους και δίνοντας τους και ιθαγένεια όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός μας ( το καμάρι μας ).
Ειναι τόσο τρελοί αυτοί οι άνθρωποι ! Είναι σαν να μου λένε πως αν γεννήσει μία γάτα σε ένα σπιτάκι ενός σκύλου τότε αυτόματα  το γατάκι γίνεται σκύλος ! Μήπως κάποιος να τους εξηγήσει τι είναι έθνος και γένος !!!
Και μην μου πείτε πως αυτό συμβαίνει και σε άλλες χώρες όπως π.χ. στην Αμερική γιατί θα σας πω πως η Αμερική δεν είναι έθνος, κάποτε ήταν με τους  ινδιάνους, τώρα το έχουν κάνει κατοχή όλα τα αποβράσματα που ξεφόρτωναν εκέι, από Αγγλία και άλλα κράτη. Άλλο το κράτος και άλλο το Έθνος . Το κράτος μπορεί να μικρύνει ή να μεγαλώσει ανάλογα αλλά το έθνος δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα μόνο με μπαστάρδεμα !
Ο θεός να μας βοηθήσει σε αυτά που έρχονται !!!
Δείτε το βίντεο:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CN-qjzloWG4
Πηγή:http://fornews.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...