loading...

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

29/1/14 AYTO TO ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ...ΑΥΤΗ Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΜΠΙΑ, ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ 18ΜΗΝΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ! ...Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΙΑ!

Η 24χρονη Νατίσα Χίλαρντ από την Ιντιάνα των ΗΠΑ παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης ότι πούλησε την μόλις 18 μηνών κόρη της σε έναν άνδρα ο οποίος ήθελε να χρησιμοποιήσει το βρέφος σε βίντεο παιδικής πορνογραφίας, καθώς και ότι έδωσε την άδειά της για τη συμμετοχή του παιδιού της σε αυτό.




Όπως ακούστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, η μητέρα πούλησε εν γνώσει της στον 39χρονο παιδόφιλο Κρίστοφερ Μπουρ την κόρη της, με σκοπό την παραγωγή παιδικής πορνογραφίας.

Οι πληροφορίες θέλουν τους ερευνητές να πληροφορήθηκαν τον περασμένο Μάιο για τη συμφωνία μεταξύ της Χίλαρντ και του Μπουρ από την πρώην ιδιοκτήτρια ενός ινστιτούτου μασάζ, στο οποίο συχνάζει ο 39χρονος. Μάλιστα, η γυναίκα, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, είπε στις αρχές ότι ο Μπουρ της είχε ζητήσει στο παρελθόν να τον τραβήξει βίντεο την ώρα που ερχόταν σε σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικο και τον είχε δει αρκετές φορές να παρακολουθεί βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Όταν η γυναίκα ειδοποίησε τις αρχές, ένας πράκτορας του FBI ανέλαβε να υποδυθεί τον ρόλο της και άρχισε να στέλνει γραπτά μηνύματα στον Μπουρ. Ο ίδιος ο 39χρονος φέρεται να εξήγησε μέσω γραπτού μηνύματος, ότι η μητέρα του βρέφους δεν θα ήταν παρούσα στα γυρίσματα του πορνογραφικού βίντεο και ότι η συμφωνία μεταξύ τους κλείστηκε όταν το παιδί ήταν 4 μηνών.

Τελικά, ο Μπουρ συνελήφθη, ενώ όταν το FBI έψαξε το σπίτι του, παραδέχτηκε ότι παρακολουθούσε και παρήγαγε παιδική πορνογραφία. 

Και οι δυο δήλωσαν ένοχοι τον Ιούνιο ενώ ΣΟΚ προκάλεσε η ομολογία της Χίλαρντ ότι πούλησε και το δεύτερο παιδί της, 3 ετών, στον άνδρα για να βγάλει ακατάλληλες φωτογραφίες...

Η γυναίκα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης άνω των 30 ετών.

Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/397894/sok-poylise-to-moro-tis-se-paidofilo-gia-na-gyrisei-tainia-porno#ixzz2rk1HmZmJ

Πηγή:http://www.stoxos.gr/
loading...

1 σχόλιο :

  1. ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΕΝΕ ........ΑΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ......ΕΥΤΗΧΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...