loading...

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ο Νικ Γκρίφιν συντρίβει τον Σαμαρά: “Είσαι δοσίλογος, πολεμάς την Χρυσή Αυγή γιατί αντιστέκεται!” - ΒΙΝΤΕΟ

Ο μεγάλος φιλέλληνας Νικ Γκρίφιν, φίλος και πολιτικός σύμμαχος της Χρυσής Αυγής, διέλυσε τον προδότη υπάλληλο των τοκογλύφων μέσα στην ευρωβουλή
Ο πρωθυπουργός είχε την ατυχία να βρει απέναντι του, αδούλωτους και ανεξάρτητους, ευρωπαίους πολίτες, κατά τη διάρκεια της πρώτης του ημέρας στο Στρασβούργο. Ο Βρετανός Ευρωβουλευτής, Νικ Γκρίφιν, είπε μεγάλες αλήθειες και διέλυσε ουσιαστικά την «φιέστα» Σαμαρά, αποκαλύπτοντας σε όλη την Ευρώπη τον δοτό και αντιδημοκράτη πρωθυπουργό, που με απολυταρχικές μεθόδους ξεπουλά την Ελλάδα και φτωχοποιεί τον Λαό.
Ο Νικ Γκρίφιν σε αντίθεση με τα εν Ευρώπη ανδρείκελα του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, εξέθεσε πλήρως την Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, αποκαλύπτοντας όλα όσα ήθελε να κρύψει. Έκανε λόγο για τις απαγορεύσεις διαδηλώσεων, το κέντρο των Αθηνών που αποκλείστηκε ακόμα και από ελεύθερους σκοπευτές, για την αγαστή συνεργασία τραπεζιτών – συγκυβέρνησης εναντίον του Ελληνικού Λαού και φυσικά για τις παράνομες, αντισυνταγματικές και αστήρικτες διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής που έχουν καταστήσει την Ελλάδα χειρότερη και από αφρικανική δικτατορία.
Ο Σαμαράς αρχικά κατάπιε τη γλώσσα του και μετά επανέλαβε τις καθιερωμένες ανοησίες του, αλλά ήταν εξαιρετικά μαζεμένος... Δεν μπόρεσε να απαντήσει σε κανένα σημείο των καταγγελιών που περιελάμβανε η εξαίρετη ομιλία του Νικ Γκρίφιν, καθιστώντας έτσι σαφές ότι όλα όσα ειπώθηκαν ήταν ακριβέστατα και απολύτως αληθή.
Ακολουθεί η μετάφραση των λεγομένων του Νικ Γκρίφιν:
«Το 2014 υποτίθεται ότι είναι το έτος της δημοκρατίας στην Ευρώπη. Μα τι σόι δημοκρατία σκίζει το ίδιο της το Σύνταγμα, απαγορεύει τις διαδηλώσεις για να αποδείξει ότι οι άνθρωποι είναι «χαρούμενοι», στέλνει πάνοπλους αστυνομικούς να συλλάβουν δημοκρατικά εκλεγμένους βουλευτές και φυλακίζει τους πολιτικούς της αντιπάλους χωρίς δίκη, όταν δεν μπορούν να αντικρούσουν αστήρικτες εικασίες που τους αποδίδονται από ψευδομάρτυρες. Οι απολυταρχικοί σαν εσάς πάντα δικαιολογούσαν τον φόρο στην ελευθερία με προπαγανδιστικά ψεύδη περί δήθεν «εγκληματικών οργανώσεων». Μα κ. Σαμαρά η τραπεζοκρατική κατοχική κυβέρνηση σας που βοηθάει τους αφέντες σας να καταστρέψουν την Ελλάδα είναι οι πραγματικοί εγκληματίες. Είστε οι απόγονοι των κομμουνιστών που αρνήθηκαν να πολεμήσουν όταν η χώρα σας δέχτηκε εισβολή από τον Μουσουλίνι, ενώ ο Μεταξάς είπε «ΟΧΙ» και πολέμησε την ξένη κατοχή και εκμετάλλευση. Το οποίο είναι, φυσικά, και το πραγματικό έγκλημα των σύγχρονων πολιτικών απογόνων του, της Χρυσής Αυγής.»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ip1d5qQGCNo



loading...

1 σχόλιο :

  1. mpravo tou ston grifing ton synxero,pou ton kseftilise ton samara, valete enantia STHN XRUSH AYGH KAI KSEPOULA THN ELLADA KAI TON LAO THS, TETIOI KSEFTILISMENI POLITIKOUS EXOUME,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...