loading...

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Λόγω ευρωεκλογών,δημοτικών κ νομαρχιακών αναβάλλονται τα νεα μέτρα για το καλοκαίρι.Δεν απέχουμε απο τις εκλογές κ δεν ψηφίζουμε νέα δημοκρατία,πασόκ,κκε,σύριζα κ δημάρ.

"ΔΩΡΟ" ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΕΝΟΨΕΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ
O.Ρεν: "Το καλοκαίρι οι συζητήσεις για νέα μέτρα "
"Χείρα βοηθείας" στην κυβέρνηση δίνει η ΕΕ με το να αναβάλει τις διαπραγματεύσεις για νέα μέτρα και νέο κούρεμα μετά τις ευρωεκλογές. Διότι αυτο απλούστατα θα σήμαινε νέο Μνημόνιο και οριστική συντριβή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Τώρα υπάρχει η ελπίδα να κοροιδευτούν οι ψηφοφόροι για άλλη μια φορά.
Το καλοκαίρι θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το δημοσιονομικό πρόγραμμα 2015-2016 αλλά και για το χρέος της Ελλάδας, δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν, από το Νταβός.
Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι οι συζητήσεις αυτές θα γίνονταν την άνοιξη, μόλις η Eurostat αξιολογήσει τις δημοσιονομικές επιδόσεις της Ελλάδας για το 2013, ωστόσο με τις σημερινές δηλώσεις του κ. Ρεν, φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου.
Όσο για την αξιολόγηση του τρέχοντος προγράμματος, ο κ. Ρεν είπε ότι θα ολοκληρωθεί «εντός των προσεχών μηνών», ενώ εξέφρασε την ελπίδα να επιστρέψει η αποστολή των τεχνικών κλιμακιών στην Αθήνα πριν από το τέλος του μήνα. Οι επικεφαλής της τρόικας, πρόσθεσε, θα επιστρέψουν λίγο αργότερα.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...