loading...

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Είχαμε πει 50 ευρώ και μας έδωσε 10. Γι” αυτό τον στραγγαλίσαμε.

Σοκάρουν οι ομολογίες των δύο αντρών που συνελήφθησαν από τους άντρες της Ασφάλειας Καλαμάτας για την δολοφονία του αρχιμανδρίτη στη Χώρα Μεσσηνίας. Σύμφωνα με την Espresso, πρόκειται για δύο νεαρούς, έναν 18χρονο Έλληνα και ένα 24χρονο Γεωργιανό, οι οποίοι αποκάλυψαν πως σκότωσαν τον ιερέα για μερικά ευρώ.

«Τον σκότωσε (εννοεί τον 24χρονο) γιατί μας κορόιδεψε. Μας είχε υποσχεθεί πως θα μας δώσει 50 ευρώ αλλά μας έδωσε μόλις 10. Θέλαμε τα χρήματα για να πάμε να παρακολουθήσουμε αγώνες καρτ!», λέει ο 18χρονος.
Ο νεαρός δράστης αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι όταν πήγαν στο σπίτι του αρχιμανδρίτη εκείνος παρέμεινε στον διάδρομο και ο 24χρονος φίλος του και το θύμα πήγαν στην κουζίνα για να πάρει τα χρήματα.
Σύμφωνα λοιπόν με τους ισχυρισμούς του 18χρονου παρέμειναν στην κουζίνα για μισή ώρα και ξαφνικά άκουσε φασαρία: «Μόνο 10 ευρώ έχω, αρκετά είναι, άντε φύγετε τώρα», φέρεται να είπε ο αρχιμανδρίτης.
Τότε ήταν που ο ιερέας βγήκε γυμνός στον διάδρομο. Ο Γεωργιανός τον ακολούθησε και τον χτύπησε 2 φορές με σιδερογροθιά στο μέτωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ζαλίστηκε και έπεσε στο πάτωμα.
Ο 24χρονος -όπως υποστήριξε ο 18χρονος- τον έσυρε στην κουζίνα και αφού έκανε θηλιά το πουκάμισό του, το πέρασε στο λαιμό και τον έπνιξε.
Ο 18χρονος ήταν αυτός που έσπασε από τις τύψεις και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το χρονικό της δολοφονίας. Ο Γεωργιανός έπειτα από αρκετές ώρες παραδέχτηκε την παρουσία του στο σπίτι, αλλά κατονόμασε ως δράστη τον 18χρονο Έλληνα.
Ο 18χρονος είναι γνωστός στην περιοχή, αφού ο πατέρας του είναι ψάλτης. «Ο πατέρας του είναι ψάλτης στην εκκλησία της περιοχής, η οποία όμως ανήκει σε άλλη ενορία από αυτήν που ανήκε ο Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου όπου λειτουργούσε ο αρχιμανδρίτης».
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας πάντως θεωρούν πως πιο πειστικός ήταν ο Έλληνας, αλλά περιμένουν και τις αναλύσεις DNA και αποτυπωμάτων που θα δείξουν τον φυσικό αυτουργό της δολοφονίας του αρχιμανδρίτη.
Πηγή:http://fornews.gr/

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...