loading...

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ. ΓΚΛΕΤΣΟ... ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ. ΓΚΛΕΤΣΟ... ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος εκλέχτηκε Δήμαρχος Στυλίδας τον ενημέρωσαν ότι έχει Mercedes και οδηγό για τις μετακινήσεις του.

Η Mercedes E200 είχε αγοραστεί από την προηγούμενη Δήμαρχο Στυλίδας κ. Αλέκα Καραγεώργου - Σχορετσανίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο της Δημάρχου είχε μεταλλικό χρώμα, αυτόματο κιβώτιο, ηλιοροφή, Comand Audio 50, ηλεκτρική κουρτίνα πίσω, ηλεκτρικούς αναδιπλούμενους καθρέπτες και κόστισε στο Δήμο 25.000 ευρώ.

Μόλις ο Απ. Γκλέτσος ανέλαβε καθήκοντα, έδωσε εντολή το αυτοκίνητο να πουληθεί, για να μην επιβαρύνει τον Δήμο με τα έξοδα συντήρησης και ο οδηγός να επιστρέψει στη θέση του.

Για την ιστορία το αυτοκίνητο το πήρε ο ΟΔΔΥ και ο Δήμος εισέπραξε κάτι παραπάνω από 11.000 ευρώ, ενώ ο Γκλέτσος κυκλοφορεί με το δικό του, που είναι αγροτικό, για να μπορεί να πηγαίνει και στα ορεινά χωριά.

Και τα κινητά τηλέφωνα;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κάτι ανάλογο έγινε και με τα κινητά τηλέφωνα στο Δήμο Στυλίδας.

Ο Γκλέτσος βρήκε ένα καθεστώς, σύμφωνα με το οποίο τα κινητά τηλέφωνα της Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου τα πλήρωνε ο Δήμος.

Όταν βγήκε ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε εντολή να κοπούν και όλοι πλέον πληρώνουν τα κινητά από την δική τους τσέπη και όχι με χρήματα των Δημοτών.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...