loading...

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Η αμερόληπτη δημοσιογραφία του Τριανταφυλόπουλου.

Έδώ θα πάρουμε μια γεύση από την αμερόληπτη δημοσιογραφία  του Τριανταφυλόπουλου !!! Βέβαια δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το τι δήλωσε ο ίδιος μετα το θάνατο του Φύσα. Ήταν κολλητός του γιού μου !!! Όλοι γνωρίζουμε που είναι πολιτικά ο Τριανταφυλόπουλος !
 Και αυτό βεβαίως δεν έχει καμία σημασία . Ο κάθε ένας μπορεί να έχει τα δικά του πιστεύω ! Όταν τελείς το επάγγελμα του ( Δημοσιογράφου) και όχι του προσκολλημένου θα πρέπει στην αδικία τουλάχιστον να είσαι  αμερόληπτος.
Μετά ο κάθε ένας μας μπορεί βεβαίως να αναρωτηθεί γιατί ο κόσμος  κάθετε στην τρύπα του βαθειά και όλο κρύβεται πιο βαθιά !!!
Σου λέει ! Εδώ ολόκληρο κόμμα που αντιπροσωπεύεται από τόσες χιλιάδες Ελλήνων βάζουν φυλακή και δεν μιλάει άνθρωπος και εγώ θα την γλυτώσω;
Παρατηρήστε με κόκκινο αυτά που προδίδουν τον εσωτερικό κόσμο του κάθε ενός μας. Και σας έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε !!! Όποιο κόμμα και αν ήταν στην θέση της Χρυσής Αυγής εμείς θα λέγαμε το ίδιο. Βήμα βήμα μας πάνε να γινουμε Συρία! και Ουκρανία!  Και ποιοί βοηθούν σε αυτό? 
............................................................τα παρακάτω απο zougla.gr
Ανέβηκαν οι τόνοι τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας του ελληνικού Κοινοβουλίου μετά το αίτημα που κατέθεσαν οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου για την άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες της Δικαιοσύνης για τυχόν εμπλοκή μελών της παράταξης σε εγκληματική οργάνωση.
Ομάδα βουλευτών του συγκεκριμένου κόμματος συναντήθηκε τυχαία στο περιστύλιο με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σηφουνάκη.
Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη. Βουλευτές της Χ.Α., ανάμεσά τους οι Ζησιμόπουλος, Κασιδιάρης και Μίχος, επιτέθηκαν φραστικά κατά των δύο συναδέλφων τους. Λίγο αργότερα, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τους Γιάννη Μιχελάκη και Νίκο Σηφουνάκη για κατάλυση του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία.
Η απάντηση που «εισέπραξε» από τον κ. Σηφουνάκη ήταν η εξής: «Δεν είπες αυτό, μίλησες Γαλλικά, τη μόνη γλώσσα που ξέρεις». Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εσωτερικών προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα και να απομακρύνει τους «περίεργους» από τον διάδρομο της Βουλής.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα... Γαλλικά συνεχίστηκαν έως ότου οι δύο άνδρες απομακρύνθηκαν από το σημείο στην προσπάθειά τους να μη δώσουν συνέχεια στο γεγονός.
Παρακολουθήστε το video που καταγράψαμε στη Βουλή:https://www.youtube.com/watch?v=smtJs_nOo-s
Πηγή:http://fornews.gr/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...