loading...

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η Αφαίρεση του Σταυρού απο το λογοτύπο της Αστυνομίας είναι στο γενικό σχεδιασμό τους,να μας κάνουν να ξεχάσουμε μακροπρόσθεμα την θρησκεία μας.

Η Αφαίρεση του  Σταυρού απο το λογοτύπο της Αστυνομίας είναι στο γενικό σχεδιασμό τους,να μας κάνουν να ξεχάσουμε μακροπρόσθεμα την θρησκεία μας. Μας εξαθλίωσαν ηθικά και οικονομικά με την πολιτική τους και αυτοί τρώνε με χρυσά κουτάλια.
Μείωσαν τους μισθούς δημοσίων υπαλλήλων,τάχα για οικονομία,φορολογούμαστε απο το πρώτο ευρώ κ αυτοί μόνο στο 30% της βουλευτικής αποζημίωσης,σκοπός τους είναι η οικονομική μας εξαθλίωση.Μείωσαν τους μισθούς των ιδιωτικών υπαλλήλων,για να μην μπορούν να παντρευτούν με αποτέλεσμα να μην κάνουν παιδιά κ να αφανιστούμε σαν έθνος.Στις εκλογές Μαίου δεν απέχουμε κ δεν ψηφίζουμε πασόκ,ν.δ,σύριζα,δημάρ,κκε,λάος.Η ψήφος μας είναι το καλύτερο μας όπλο.
loading...

11 σχόλια :

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ.ΕΑΝ ΤΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΕΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ!
    ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ,ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΙΣΩ!
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΗ,ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ,ΠΟΛΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ,ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ..ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΕΡΗ ΕΜΜΝΟΝΗ ΣΑΣ! ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πληροφορώ φίλε μου, ότι κανένας άνθρωπος στην πραγματικότητα δεν έχει και δεν κατέχει τίποτα. Γιατί όλοι μας είμαστε προσωρινές υπάρξεις πάνω στον πλανήτη γη με ημερομηνία λήξεως. Ούτε καν ο τάφος μας δεν μας ανήκει, ούτε το μέρος που θα τοποθετηθούν κάποτε τα οστά μας δεν μας ανήκει, εκτός αν μας αποτεφρώσουν οπότε πάλι η σταχτη μας θα επιστρέψει στη γη. Εμάς δεν μας ανήκει τίποτα , εμείς ανήκουμε στη γη και η γη θα μας απορροφήσει κάποτε και θα μας ενσωματώσει εις τα εξ ων συνετέθημεν. Το μέν σώμα μας ανήκει στη γη, η δε ψυχή μας ανήκει στο Θεό.

      Διαγραφή
    2. Συνεχίζω.. Γι΄αυτό φίλε μου δεν "έχεις" ούτε ολόκληρη τη γη, ούτε ένα σύμπαν, ούτε πολλές θάλασσες, ούτε χρωματιστούς ανθρώπους, ούτε ομορφιές, Στάχτη είναι όλα και εμείς είμαστε στάχτη. .Οι ψυχές μας μόνον ανήκουν στο Θεό, και θα ζήσουν αιώνια.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  4. http://www.astynomia.gr/newsite.php?&lang=

    ο σταυρος είναι στην θέση του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ που εχεις ολη την γη δική σου, σου υπενθυμίζω οτι ενα μικρό κοματάκι που το ονομάζουν Ελλάδα το ελευθέρωσαν από την τυρανία κάποιοι ανθρωποι με πολύ κόπο δάκρυα και αιμα και το κατάφεραν , μόνο και μόνο γιο να μιλάνε την Ελληνική γλώσσα και να εχουν την Χριστιανική θρησκεία δίχως να τους την βρίζουν και να την εξευτελίζουν οπως κάνεις εσύ. Γιαυτό θέλουν τον σταυρό, στα πηλήκια των αστυνομικών. Αν εσένα σε χαλάει, είναι και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Πήγαινε μείνε στο Πακιστάν π.χ. Θα περάσεις λουκούμι. Εγώ που στα γράφω πήγα και κάτι ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα, την προεκλογική αυτή περίοδο, τούτα καθημερινώς να τα λέτε σε όλους τους υποψηφίους & ψηφοφόρους.
    ***και να τα κοινοποιείτε*** ..
    Όταν ρε τομάρια καταλύεται το σύνταγμα, ο νομοθέτης επιβάλει την εφαρμογή του #Άρθρου120 .ΚΑΙ #ΔΕΝ#ΕΠΙΒΑΛΕΙ ούτε Εκλογές ούτε #Διαδηλώσεις , ούτε #Δημοψηφίσματα ., ούτε συλλογές #Υπογραφών ***( οι εκλογές ή τα δημοψηφίσματα ή οι συλλογές υπογραφών ,είναι εσχάτη προδοσία όταν το σύνταγμα είναι καταπατημένο #ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ λοιπόν άμεσα τοΆρθο120 έτσι όπως επιβάλει το σύνταγμα και ο νόμος #ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ (όχι την σάπια και παράνομη ψήφο) , αλλά τα όπλα και το εθνόσημο.

    Καθώς στο άρθρο 120 παράγραφος 2, το ιδιο το σύνταγμά μας, επιβάλει σε όλους τους πολίτες την ανυπακοή των νόμων που δεν είναι σύμφωνοι με αυτό. Και ειδικότερα , μας επιβάλει να καταδικάσουμε και να πολεμήσουμε ως #εχθρό ( και με οποιοδήποτε μέσο), αυτούς απορριπτέους νόμους, μαζι και τον όποιον φυσικό αυτουργό που θα επιχειρήσει να επιβάλει την εφαρμογή των .
    Παραγραφος 2.
    O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201134238417988&set=pb.1230303395.-2207520000.1397238085.&type=3&theater
    Όσο για σένα (σάπιε) ψηφοφόρε , μάθε εμπρόθεσμα, ότι
    Εσύ θα είσαι ο φταίχτης. Εσύ και το θύμα.
    Και θα τρως τις σάρκες σου, θα καταποντίζεσαι στην αδυναμία σου, βλαστημώντας την ανικανότητα σου, ενώ θα υπηρετείς αυτούς που σε εξαναγκάζουν να μην είσαι τίποτα άλλο από υπηρέτης, χωρίς να μπορείς να σταθείς στα πόδια σου, σαν να εξελίσσεσαι αρνητικά από sapien σε κάτι τόσο γλοιώδες όσο ο πρωταρχικός μονοκύτταρος οργανισμός, ή σαν μια στείρα εργάτρια μέλισσα που θυσιάζεται για να υπερασπιστεί τη βασίλισσα, μικρός και ασήμαντος, δειλός και εύχρηστος, χωρίς συνείδηση πια, χωρίς αυτογνωσία, ένα αναλώσιμο κομμάτι σε μια μονόχρωμη σκακιέρα, ένα ασήμαντο πιόνι σε ένα παιχνίδι δίχως όρους, δίχως τέλος, δίχως σκοπό, πέρα από την προάσπιση των συμφερόντων εκείνων των τόσων λίγων που έχουν καβαλήσει, με τη συγκατάθεση της, την ανθρωπότητα.


    http://krauges.blogspot.gr/2014/04/blog-post_217.html#.U10jnL4QLKU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά του απο 24\11\2011 διαρκούς κακουργήματος καταπάτησης του Όρκου...
    https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-24112011-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF/422877021088985

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ *ΜΕΓΑΛΗ* ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .
    ΛΑΒΕΤΕ ΥΠ' ΟΨΙΝ :
    ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ
    Α Ν Τ Ι Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι..
    (δείτε και ξεμπροστιάστε αυτά τα πουλημένα τομάρια) https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84/559158464127506..
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...