loading...

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Μαριούπολη: Βίντεο σοκ από την εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου ρωσόφωνων από μισθοφόρους

Βίντεο σοκ από  την εν ψυχρώ εκτέλεση ρωσόφωνων πολιτών στην μέση του δρόμου στη Μαριούπολη από μισθοφόρους και κυβερνητικές δυναμεις.
Οι νεοναζί του Κιέβου αυτή τη στιγμή σκοτώνουν εν ψυχρώ άοπλους πολίτες στη Μαριούπολη σήμερα που όλοι οι ρωσικοί πληθυσμοί γιορτάζου την "Ημέρα της Νίκης" εναντιον της Ναζιστικής Γερμανίας στο Β'ΠΠ.Οπαδοί του Δεξιού Τομέα και απόγονοι του ναζιστή ιδρυτή των ουκρανικών SS Στέπαν Μπαντέρα που έχουν ενταχθεί στην λεγόμενη Εθνοφρουρά,πυροβολουν εν ψυχρω άοπλους ρωσόφωνους πολίτες της Μαριούπολης.

Η κυβέρνηση του Κιέβου, έστειλε ναζιστικά στρατεύματα που υποστηρίζονται από τεθωρακισμένα και βαρύ πυροβολικό, εναντίον των ρωσόφωνων στην Μαριούπολη της ανατολικής Ουκρανίας και ήδη υπάρει αγνωστος αριθμός νεκρών.
Η επιχείρηση ξεκίνησε μετά την κατάληψη από τους αυτονομιστές του τοπικού υπουργείου Εσωτερικών, στο κτίριο του οποίου έχουν οχυρωθεί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καθώς άρχισε να συγκεντρώνεται μεγάλο πλήθος πολιτών στην περιοχή, οι κυβερνητικές νεοναζιστικές δυνάμεις δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ και εναντίον τους.
Μεγάλο πλήθος είχε συγκεντρωθεί στο κέντρο της πόλης για να γιορτάσουν την «Ημέρα της Νίκης», εναντίον των ναζιστικών στρατευμάτων, πριν 69 χρόνια.
Καθώς ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί, το πλήθος κατευθύνθηκε προς το σημείο που βρίσκεται το υπό κατάληψη κτίριο. Σ΄αυτό έχουν οχυρωθεί και μερικές δεκάδες αστυνομικοί που αρνούνται να υπακούσουν στις εντολές της κυβέρνησης του Κιέβου.
Οι πολίτες υπέρ της αυτονομίας της περιοχής σε ομοσπονδιακό σύστημα, φώναζαν «φασίστες» στις κυβερνητικές δυνάμεις που πλησίαζαν.
Τότε από ένα άρμα μεταφοράς προσωπικού άρχισαν να βάλλουν εναντίον του άοπλου πλήθους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν ήδη δύο νεκροί και οκτώ τραυματίες, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Interfax. Κατά άλλες πηγές οι νεκροί είναι οκτώ. Πρόκειται για ένα μακελειό που μόνο απόγονοι των Γερμανών Ναζί θα ήταν ικανοί να διαπράξουν
Βίντεο ντοκουμέντο από την εκτέλεση πολιτών 



























































Πηγή:http://www.defencenet.gr/

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...