loading...

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Απίστευτη δήλωση Ντινόπουλου: Αν δεν μειώσουμε τους φόρους θα δούμε τους ψηφοφόρους να μειώνονται




Ερωτήματα εγείρει η τοποθέτηση του υπουργού Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλου, ο οποίος σε συνέντευξή του προέβη σε μια απίστευτη δήλωση, αναφέροντας ότι «αν δεν μειώσουμε τους φόρους θα μειωθούν οι ψηφοφόροι».
Ο υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στον Real FM, μίλησε για την ανάγκη φοροελαφρύνσεων και αύξησης των δόσεων και σημείωσε χαρακτηριστικά «Αν δεν μειώσουμε τους φόρους δυστυχώς θα βλέπουμε τους ψηφοφόρους να μειώνονται δραματικά. Αν δεν κάνουμε τις φοροελαφρύνσεις -και εν πάση περιπτώσει η τρόικα μπορεί να λέει τα δικά της- αλλά ας έρθει να δει και τι συμβαίνει και στην ελληνική κοινωνία. Αν δεν κάνουμε αυτές τις φοροελαφρύνσεις και την αύξηση των δόσεων δεν θα πληρώνει και κανείς τις ληξιπρόθεσμες οφειλές».
Ο κ. Ντινόπουλος αναφέρθηκε, ακόμη, και στο ζήτημα των απολύσεων στον ευρύτερο τομέα σημειώνοντας «Πράγματι οι απολύσεις ήταν ένα μεγάλο αγκάθι, όμως βλέπετε ότι το αγκάθι αυτό φαίνεται να κλείνει μέσα στο 2014. Δηλαδή, η τρόικα δεν ζητάει απολύσει από το 2015 και μετά. Αυτές οι 6.500 απολύσεις του 2014 νομίζω ότι τέλος πάντων έχει βρεθεί αυτή η δεξαμενή. Σε κάθε περίπτωση στο υπουργείο Εσωτερικών δεν προβλέπονται απολύσεις για το 2014, δεν προβλέπονται άλλες απολύσεις και είναι αυτό το οποίο είπα και στο παρελθόν ότι πλήρωσε βαρύ τίμημα στις απολύσεις η τοπική αυτοδιοίκηση. Με τους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς αστυνομικούς».
«Όμως χάρη σε ένα πρόγραμμα το οποίο –επιτρέψτε μου να σας πω- το εκπόνησε η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και αυτό είναι προς τιμή της. Το εκπόνησε μάλιστα και σε συνεργασία με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τον κ. Μητσοτάκη και έχουμε τη δυνατότητα αυτής της εθελοντικής διαδημοτικής κινητικότητας που θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε στους όρους και τις απαιτήσεις μίας κινητικότητας, χωρίς όμως να υπάρχουν απολύσεις» κατέληξε ο υπουργός Εσωτερικών.
Φωτογραφία Eurokinissi


Πηγή: Απίστευτη δήλωση Ντινόπουλου: Αν δεν μειώσουμε τους φόρους θα δούμε τους ψηφοφόρους να μειώνονται | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/163375#ixzz37iuCmyos

Πηγή: Αάποψη http://www.iefimerida.gr/node/163375#ixzz37itfwpwt


loading...

1 σχόλιο :

loading...