loading...

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 45XΡONOΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ! ΗΤΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ...!

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Ρόδο, όταν γνωστός διαφημιστής βρέθηκε έξω από κρεοπωλείο στα Κοσκινού με το αυτοκίνητό του και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί.


Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 17:00 το απόγευμα, όταν ο 45χρονος διαφημιστής διαμαρτυρήθηκε γιατί αποβλήθηκε από την παραλία της Τσαμπίκας, όπου είχε αναπτύξει επιχείρηση θαλάσσιων σπορ και ομπρέλες.

Επέλεξε να διαμαρτυρηθεί έξω από το κρεοπωλείο του δημοτικού συμβούλου που είναι υπεύθυνος για θέματα παραλιών, κ. Βασίλη Ψυλλάκη, προκειμένου να τον πείσει να αναθεωρήσει τη στάση της η εταιρεία ΔΕΡΜ ΑΕ.


Στο σημείο έσπευσε μεγάλη αστυνομική δύναμη και ο διαπραγματευτής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου
Στο σημείο βρέθηκαν και δύο από τα πέντε του παιδιά του ενώ ο ίδιος παρέμεινε μέχρι τις 20:10 στο αυτοκίνητό του με ένα δοχείο γεμάτο με βενζίνη κρατώντας αναπτήρα.

Ο 45χρονος ισχυρίζεται ότι είχε εκδώσει άδεια από την ΕΤΑ για τη λειτουργία της επιχείρησης του. Η ΔΕΡΜ ΑΕ διατείνεται ότι η συγκεκριμένη άδεια είναι πλαστή με αποτέλεσμα να κινηθεί η διαδικασία της αποβολής του από την παραλία.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον έφεραν σε απόγνωση
Νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ρόδου, κ. Στάθη Κουσουρνά και με επιτελείς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.

Σχετικά ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας
Στις 19.30 μίλησε ξανά με τον δήμαρχο Ρόδου στο κινητό του τηλέφωνο κι ο τελευταίος του υποσχέθηκε να εξετάσει το ζήτημα από μηδενική βάση.

Ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου κ. Δ. Παντελής κατόρθωσε να τον πείσει να εξέλθει του αυτοκινήτου του και στη συνεχεία μετέβη μαζί του στην Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.
Πηγή:http://www.stoxos.gr/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...