loading...

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Άθρησκος όρκος από το Συριζαίο Δήμαρχο Κερκύρας, ο κ. Τσίπρας έχει να πει τίποτα;

Ο νέος δήμαρχος Κ. Νικολούζος και σύμβουλοι της παράταξής του, όπως και σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, ορκίζονται με πολιτικό όρκο.

Πολιτικός όρκος για τον νέο Δήμαρχο Κερκύρας Κώστα Νικολούζο, δεν ήθελε το Θεό συμπαραστάτη και οδηγό στο έργο του.

Αρκετοί από τους δημοτικούς σύμβουλους της νέας ηγεσίας της δημοτικής αρχής ορκίστηκε με πολιτική διαδικασία, στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο.
Ωστόσο, ακολούθησε θρησκευτικός όρκος για τους συμβούλους που επιθυμούσαν να ακολουθήσουν το «παραδοσιακό» τελετουργικό.

Κερκυραίοι αυτά τα ξέρατε όταν ψηφίζατε; Τι έργο μπορεί να κάνει ένας δήμαρχος όταν διώχνει από το Δήμο την Ευλογία του Θεού μας;

Αυτά γι αυτούς που πιστεύουν ότι η επίσκεψη του Τσίπρα στο Άγιο Όρος θα αλλάξει κάτι, πάρτε το χαμπάρι ο Σύριζα θέλει να βγάλει έξω την Εκκλησία από το κράτος.
Σε καμία περίπτωση δεν αγιοποιούμε τους Πολιτικούς των άλλων παρατάξεων, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα κρατούσαν τα προσχήματα. Θέλετε Σύριζα αγαπητοί φίλοι; Τότε, ετοιμαστείτε για πλήρη διαχωρισμό κράτους-Εκκλησία, είναι ολοφάνερο ότι σε περίπτωση που ο Σύριζα γίνει κυβέρνηση θα αλλάξουν όλα στις σχέση Κράτους-Εκκλησίας, γιαυτό καλό θα κάνουν οι άγιοι πατέρες και Αρχιερείς να ετοιμάζονται για το ενδεχόμενο αυτό, γιατί θα βρεθούν προ εκπλήξεως και για μια ακόμη φορά η Εκκλησία θα είναι το θύμα. 
Πολλοί θα μου πείτε: ε, και τώρα καλύτερα είναι με τους υποκριτές που έχουμε; Και εγώ σας απαντάω όχι δεν είναι καλύτερα αλλά τουλάχιστον οι τύποι και τα προσχήματα διατηρούνται. Τι είναι καλύτερα το αυτοκίνητο με χαλασμένα φρένα ή το αυτοκίνητο με καθόλου φρένα, μη ξεχνάτε ότι στην περίπτωση των χαλασμένων φρένων υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της επισκευής, ενώ στην άλλη περίπτωση χωρίς καθόλου φρένα(χωρίς ευλογία από το Θεό), οδηγούμαστε με απόλυτη ασφάλεια στην καταστροφή!
 Πηγή:http://www.pentapostagma.gr/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...