loading...

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Πώς είναι σήμερα το κοριτσάκι που έσβησε τη φλόγα στη τελετή λήξης των ολυμπιακών του 2004!!

Η Φωτεινή στα 20 χρόνια της είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά, ασχολείται με τον αθλητισμό (pic)


Τις τελευταίες μέρες γράφτηκαν αρκετά με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004. Ήταν μια τελετή που σφραγίστηκε με την παρουσία των Παιδικών Χωριών SOS μιας και η Φωτεινή που έσβησε τη φλόγα είναι ένα δικό τους παιδί.Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια πολλά έγιναν στην χώρα μας και τα τελευταία 5 χρόνια διαμόρφωσαν μια διαφορετική και σκληρή νέα πραγματικότητα στην ελληνική κοινωνία.

Για τα Παιδικά Χωριά SOS και πιο συγκεκριμένα για τη Φωτεινή αυτά τα δέκα χρόνια ήταν και είναι χρόνια δημιουργικά, ουσιαστικά και πάνω από όλα ελπιδοφόρα.
Σήμερα πια η Φωτεινή στα 20 χρόνια της είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά, ασχολείται με τον αθλητισμό και βλέπει μέσα από την υποστήριξη φίλων και δωρητών μας το δικό της κοινωνικό, εκπαιδευτικό και επαγγελματικό αύριο με πολλές ελπίδες.

Συγχρόνως ασχολείται με πολλά πράγματα και επιθυμία της είναι μέσα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες της να μπορέσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Η Φωτεινή συνεχίζει να φωτίζει τις ζωές πολλών παιδιών.
Πηγή: www.sos-villages.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...