loading...

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Δήλωση-βόμβα του Λ. Ρακιντζή: Βρίσκω τείχος όταν προσπαθώ να ελέγξω τους επωνύμους.

Δήλωση-βόμβα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, ο οποίος ανέφερε ότι βρίσκει τείχος στην προσπάθειά του να ελέγξει τους επωνύμους.
 
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Μαριτίνα Ζαφειριάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm 97.8 o κ. Ρακιντζής τόνισε κατά την παρουσίαση της έκθεσης πεπραγμένων για το 2013, στη Βουλή, ότι προσκρούει σε εμπόδια όταν ξεκινά έλεγχο επωνύμων.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, μίλησε για «μεθοδευμένη παραγραφή αδικημάτων για επωνύμους». Τότε ο κ. Ρακιντζής είπε ότι πρόσφατα υπήρξε ένας νόμος που λέει ότι δεν ευθύνονται οι διοικήσεις των ΔΕΚΟ. «Υπάρχει μία τάση γενικότερη για εμπόδια είτε πρόκειται για γραφειοκρατία είτε για οποιοδήποτε άλλο κόλλημα», συμπλήρωσε.
 
Μάλιστα ρώτησε τα μέλη της Επιτροπής αν έχουν δει επώνυμο να δικάζεται εύκολα ενώ αναφέρθηκε και στα απαλλακτικά βουλεύματα λέγοντας ότι στην προσπάθειά του κατά των επωνύμων βρίσκει ένα τείχος, γιατί δεν μπορεί να κάνει έφεση στο βούλευμα.
 
Επίσης υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ελέγξει το ποινικό σκέλος αλλά καταθέτει ότι η προσπάθεια που κάνει κατά των επωνύμων βρίσκει εμπόδια και δεν μπορεί να κατονομάσει υποθέσεις, παραπέμποντας στην δικαιοσύνη.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...