loading...

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Στη φυλακή ο 42χρονος που υποσχόταν δωρεάν διακοπές σε παιδόφιλους με αντάλλαγμα όργια.

Έξι χρόνια κάθειρξη στον 42χρονο από την Κάρπαθο, που υποσχόταν σε παιδόφιλους δωρεάν διακοπές, με αντάλλαγμα όργια με ανήλικα παιδιά!
Ένοχος για κατοχή και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού, σύμφωνα με το rodosalarm.gr,  κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Ρόδου ο Μ. Δ., 42 χρονών από την Όλυμπο της Καρπάθου. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 6 ετών και χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό και χωρίς η έφεση του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, γεγονός που σημαίνει ότι θα οδηγηθεί στις φυλακές.
Ο 42χρονος συνελήφθη στις 3 Απριλίου του 2008, αφού προηγουμένως είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από αστυνομικές αρχές πολλών χωρών, οι οποίες είχαν εντοπίσει το στίγμα του. Ο ίδιος έπεσε στην παγίδα Καναδού αστυνομικού, ο οποίος εντόπισε στο διαδίκτυο αγγελία που είχε αναρτήσει καλώντας τουρίστες παιδόφιλους, να περάσουν τις διακοπές τους σε ενοικιαζόμενα δωμάτια που διαθέτει στην Κάρπαθο, υποσχόμενος ερωτικές επαφές με ανήλικα παιδιά. Επιπλέον προσέφερε στους παιδόφιλους δωρεάν διακοπές με αντάλλαγμα την ερωτική συνεύρεσή του με τα ανήλικα παιδιά τους.
Παρά τα πολλά ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσε, η αστυνομική έρευνα σε διεθνές επίπεδο τον εντόπισε και όταν έγινε έλεγχος στο σπίτι του βρέθηκαν σκληροί δίσκοι με μεγάλο αρχείο σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού.
Ο 42χρονος ενώπιον του δικαστηρίου δεν μπόρεσε να αρνηθεί το υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στην κατοχή του, αλλά υποστήριξε ότι βρισκόταν σε καθεστώς ψυχολογικής πίεσης, ότι αυτά που έλεγε στην αγγελία του δεν τον εκφράζουν και άλλες δικαιολογίες που το δικαστήριο δεν αποδέχθηκε.
Δριμύτατη ήταν στην αγόρευσή της η εισαγγελέας κ. Κυριακή Κλιάμπα η οποία χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο ως επικίνδυνο, καθώς απ’ όλα τα στοιχεία προέκυψε ότι είναι επαγγελματίας του είδους και επεσήμανε πως δεν είναι τυχαίο ότι κανένας από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του δεν προσφέρθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης.
Πηγή:http://www.thestival.gr/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...