loading...

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

“ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΟΥΝ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΘΑ ΤΟΥΣ @@@@@@”-

(Στη φωτό  με την προγιαγιά του, Πηνελόπη Δέλτα που αυτοκτόνησε μετά από δύο απόπειρες)Στα πρόθυρα της παράκρουσης-Φορέστε του τον ζουρλομανδύα Φαντάσματα, οπτασίες, φωνές και σκιές βλέπει εδώ και μέρες στο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός της διαφθοράς και της προδοσίας. Νομίζει ότι τον υπονομεύει το σύμπαν, υποψιάζεται τους πάντες, παρακολουθεί τα τηλέφωνα τους, τους ίδιους, τις οικογένειες τους, το σύμπαν.

Πρόκειται για την χειρότερο περίοδο της ζωής ενός υπό παραλήρημα υποτελή των Ευρωπαίων που εδώ και εβδομάδες τα κάποτε φιλαράκια της Ευρώπης του κλεισαν την πόρτα και πέταξαν μακριά το κλειδί. Ο κόμπος που έφτασε στο χτένι ήταν δημοσίευμα ξένου πρακτορείου που προέβαλε ως πιθανούς εχθρούς του, τους Ρώσους και τις μυστικές υπηρεσίες. Το δημοσίευμα έκανε λόγο για τους αφανείς χρηματοδότες της Χ.Α, του αιώνιου αντίπαλου του Σαμαρά που όταν ακούει γι αυτούς γυρίζει το μάτι του.
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
“Ως πιθανή χρηματοδότη της Χρυσής Αυγής κατονομάζει το Business Insider τη Ρωσία, σε ένα άρθρο που αναλύει τον τρόπο με τον οποίο η Μόσχα «εισβάλει» στις ευρωπαϊκές χώρες, μέσω των ακροδεξιών κομμάτων. Το χθεσινό ηχητικό ντοκουμέντο Κασιδιάρη, μαζί με όσα αναφέρονται από τα ξένα πρακτορεία, πιθανόν τελειώνουν τον πρωθυπουργό Σαμαρά.
Κατά το Business Insider, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει γίνει σοκαριστικά αποτελεσματικός, στο να ασκεί επιρροή στην ευρωπαϊκή πολιτική, μέσω ενός πλήθος ακροδεξιών κομμάτων, αναφέρει το δημοσίευμα, που περιλαμβάνει και ένα διάγραμμα από το Κέντρο Ευρασιατικής Στρατηγικής (CESI), που καταγράφει την αυξανόμενη επιρροή του Κρεμλίνου σε έξι διαφορετικές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Στα συγκεκριμένα ακροδεξιά κόμματα περιλαμβάνονται ακόμη εκείνα της Μ. Βρετανίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Βουλγαρίας και Ουγγαρίας τα οποία έχουν υψηλή δημοτικότητα και μάχονται σθεναρά κατά της παραχώρησης μεγαλύτερων εξουσιών στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Κάθε ένα από αυτά τα κόμματα, σημειώνει το Business Insider, έχει επίσης δημιουργήσει μία στενότερη σχέση με τη Ρωσία και έχει αντιδράσει στις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Μόσχα μετά από την προσάρτηση της Κριμαίας. Πέρα από τη Χρυσή Αυγή, η αναφορά γίνεται στο UKIP της Μ. Βρετανίας, το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας, το Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας, το Jobbik της Ουγγαρίας και το Ataka της Βουλγαρίας.
Συγκεκριμένα, για τη Χρυσή Αυγή- όπως επίσης για το Jobbik και το Ataka- το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει στενούς δεσμούς με τη Ρωσία και πιθανότατα χρηματοδοτείται από αυτή. Και τα τρία κόμματα, επισημαίνεται, έχουν ταχθεί ενάντια στις κυρώσεις κατά της Μόσχας και βλέπουν τον Πούτιν σαν υπερασπιστή του Χριστιανισμού. Τους στενότερους δεσμούς με τη Ρωσία- σύμφωνα με το δημοσίευμα- έχει το UKIP, αλλά και το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας, δύο κόμματα που είχαν υψηλά ποσοστά σε πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις. Η Μαρίν Λεπέν βλέπει τον Πούτιν σαν έναν παραδοσιακό σύμμαχο και σχεδιάζει να σχηματίσει συνασπισμό με άλλα φιλορωσικά και ακροδεξιά κόμματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η άνοδος των ευρωπαϊκών ακροδεξιών κομμάτων συνδέεται, σε μεγάλο βαθμό, με ρωσικές πολιτικές που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Με βάση αυτές, ασκείται εξωτερική πολιτική μέσα από ένα συνδυασμό κατασκοπείας και «σκοτεινού» χρήματος, αναφέρει το δημοσίευμα. Οπως σημειώνει ο αναλυτής σε ρωσικά θέματα, Τζον Σίντλερ, ενώ η Σοβιετική Ενωση στήριζε κομμουνιστικά κόμματα για να επηρεάσει την πολιτική, η Ρωσία τώρα χρηματοδοτεί ακροδεξιές παρατάξεις, σε μία προσπάθεια να κατευθύνει την ευρωπαϊκή πολιτική”.
Μετά από το δημοσίευμα άρχισαν τα νεύρα, Και αφού τελείωσαν, τα παζάρια. Πληροφορίες λένε ότι παίρνει προσωπικά τηλέφωνα βουλευτές και βουλευτάκους, κάθε σαρίδι του Κοινοβουλίου και το γλύφει πατόκορφα. “Εγώ είμαι εδώ για σένα, να με εμπιστευθείς, θα σε ανταμείψω” και τις γνωστές μαλαγανιές και τα ψέμματα του άφιλου μαιμού Καλαματιανού.
Αλλά όλοι αυτοί που συνομιλούν μαζί του, ας ξέρουν αυτό που γνωρίζουν και οι πέτρες. Ο Σαμαράς ήταν είναι και θα πεθάνει, πουλητάρι και άφιλος. Θα το θυμηθούν όταν τους πετάξει σαν λεμονόκουπες.
makeleio
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...