loading...

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Καμμένος: «Ο Σαμαράς τηλεφωνεί στους βουλευτές μου»

Σε νέες καταγγελίες προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, τηλεφωνεί προσωπικά σε βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προκειμένου να τους πείσει να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Θα σας πω ότι πριν από λίγο βουλευτές μου, μου είπαν ότι ο ίδιος ο κ. Σαμαράς πλέον τους παίρνει τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν. Το κλείνουν και αυτός επιμένει», ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha.
Όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος εάν μιλάει σοβαρά, απάντησε: «Μιλάω σοβαρά, πολύ σοβαρά... Ο πανικός του έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που παίρνει ο ίδιος τους βουλευτές πλέον. Λοιπόν, θα σας πω το εξής: μην ψάχνουν να βρουν, 180 δεν πρόκειται να βρουν. Ο κ. Σαμαράς πρέπει να καταλάβει ότι λίγοι είναι οι "Συμπιλίδηδες" στην Ελλάδα».
Ακόμα, ο Πάνος Καμμένος συμπλήρωσε: «Δεν πρόκειται να βρει τόσους όσους φαντάζεται, με οποιοδήποτε μέσον, είτε με εκβιασμούς είτε με πιέσεις είτε με εξαγορές είτε με δώρα είτε με οποιαδήποτε μέθοδο. Εκείνος γνωρίζει καλύτερα από όλους, γιατί εξάλλου είναι ο εμπνευστής, που ανέτρεψε την κυβέρνηση το 1993 και νομίζει ότι τώρα θα ανατρέψει και την αντιπολίτευση».

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...