loading...

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ: Έφτασε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού!

Έκαναν ό, τι μπορούσαν και ό, τι περνούσε από το χέρι τους για να αποφύγουν το πικρό ποτήρι. Χρησιμοποίησαν μαστίγιο, προσφέροντας ταυτόχρονα καρότο, για να πετύχουν το σκοπό τους.
Πίεσαν, εκβίασαν και απείλησαν από τη μια, έταξαν λαγούς με πετραχήλια, τουτέστιν υπουργεία και μερίδιο εξουσίας, από την άλλη. Όμως, δυστυχώς γ' αυτούς, τζίφος.
Παρότι κάποιοι βουλευτές υπέκυψαν στις πιέσεις τους, είτε επειδή έτσι έκριναν ότι ήταν ορθό για τη χώρα είτε για άλλους, ιδιοτελείς λόγους, η πλειονότητα του ελληνικού Κοινοβουλίου στάθηκε στο ύψος της, στο ύψος των περιστάσεων, δίνοντας τώρα το λόγο στον κυρίαρχο ελληνικό λαό.
Έφτασε η ώρα της λαϊκής ετυμηγορίας γι' αυτούς που στραπατσάρισαν την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας.
Έφτασε η ώρα της λαϊκής ετυμηγορίας γι' αυτούς που ισοπέδωσαν την ελληνική κοινωνία με την ανάλγητη πολιτική τους, στέλνοντας κόσμο στην αυτοκτονία, δημιουργώντας στρατιές ανέργων και εξαθλιώνοντας εκατομμύρια νοικοκυραίους Έλληνες.
Έφτασε η ώρα της λαϊκής ετυμηγορίας γι' αυτούς που ακύρωσαν τα όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας, διώχνοντας στο εξωτερικό τα καλύτερα μυαλά μας.
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καλούνται πλέον στην κάλπη να δώσουν τη δική τους αποστομωτική απάντηση σ' αυτούς που του κατέστρεψαν τη ζωή, δίνοντας το δικαίωμα στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Με αίσθημα ευθύνης, κοιτάζοντας τους στα μάτια, προτρέπω τους συμπολίτες μου να στηρίξουν ανεπιφύλακτα στην κάλπη τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», το μοναδικό γνήσιο πατριωτικό Κίνημα με αυθεντική αντιμνημονιακή φωνή.
Γιατί εμείς, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», δεν βάλαμε νερό στο κρασί μας ούτε για μια στιγμή, δεν συμβιβαστήκαμε, δεν συναλλαχθήκαμε με κανέναν. Ήμασταν, και είμαστε, σταθερά προσηλωμένοι στον αγώνα μας για μια πραγματικά υπερήφανη και εθνικά κυρίαρχη Ελλάδα, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις.
Όλοι όσοι νιώθουν ή επιθυμούν να νιώσουν, επιτέλους, Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν έχουν παρά να συμπορευτούν μαζί μας σ' αυτόν τον δύσκολο, αλλά ωραίο αγώνα, που θα δικαιωθεί στην κάλπη, προκειμένου να δικαιωθεί εν τέλει η πατρίδα μας!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΪΝΙΩΤΗΣΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...