loading...

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Πόσο ήρωας είσαι όταν καις περιουσίες αγνώστων;

Μια ιεροτελεστία της ελληνικής αναρχοαριστεράς είναι κάθε φορά που θυμώνουν με κάτι να καίνε αυτοκίνητα και γενικά περιουσίες αγνώστων.

Πολλές φορές σπάνε και τράπεζες. Μερικές φορές τις καίνε κιόλας. Λιγότερες φορές τις 
καίνε και με τους υπαλλήλους μέσα μιας και οι υπάλληλοι είναι "μέρος του συστήματος".
Αυτοί είναι οι "χρήσιμοι ηλίθιοι". Είναι οι άνθρωποι που χρειάζεται το σύστημα για να δικαιολογεί περαιτέρω μέτρα ασφαλείας με σκοπό την κατάπνιξη κάθε σκέψης αντίδρασης του μεγάλου μέρους της
κοινωνίας.
Χρήσιμοι ηλίθιοι είναι και οι φίλοι των Ναζί ή των φασιστών, οι λάτρεις της Χούντας που πιστεύουν ότι με την επάνοδο ενός απολυταρχικού καθεστώτος θα καταφέρουν να σωθούν απ' την λαίλαπα της προπαγάνδας του εβραϊκού λόμπι που κυβερνά τις τράπεζες.
Αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι τις περισσότερες φορές δεν είναι ηλίθιοι γιατί ανήκουν σε κάποια μυστική υπηρεσία, όπως είδαμε τον τελευταίο καιρό να συμβαίνει με την "Αραβική Άνοιξη" που ο πρόεδρος του Ισραήλ είπε ότι η άνοδος ακραίων ισλαμιστών σε χώρες γύρω απ' το Ισραήλ θα ωφελήσει το Ισραήλ!
Έτσι και το κάψιμο της τράπεζας δεν μειώνει τη δύναμη της τράπεζας, ούτε αποκαλύπτει στην μεγάλη μάζα του λαού την απάτη μέσω της οποίας μας ληστεύουν οι τραπεζίτες, αλλά αντίθετα φέρνει την τράπεζα σε θέση θύματος!
Δηλαδή οι απλοί πολίτες όχι μόνο δεν ωφελούνται απ' τις πρακτικές αυτές αλλά ζημιώνονται ακόμη περισσότερο.
Επίσης, μερικά γρονθοκοπήματα σε μετανάστες δεν βοηθούν στο να αντιμετωπίσουμε την επιβολή της πολυπολιτισμικότητας. Πρέπει να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τις έρευνες που αποδεικνύουν ότι η πολυπολιτισμικότητα δεν ωφελεί την κοινωνία μας αλλά την καταστρέφει.
Ακολουθούν φωτογραφίες απ' την μάχη που δίνουν οι δυνάμεις της αναρχίας και της μαχητικής αριστεράς εναντίον του συστήματος.











loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...