loading...

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

*** Υ Π Ε Ρ Β Α Σ Η ****** Υ Π Ε Ρ Β Α Σ Η *** - η ΥΠΕΡΒΑΣΗ στον ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ !!! ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΟΕΣΗ (Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας) ! ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ! Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΤΟ "ΕΜΕΙΣ" ! *********************

Σχετικά με την ιστοσελίδα μας !
http://www.kinima-ypervasi.gr/ Επισκεφτείτε την ! Ενημερωθείτε !
loading...

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε την μεγάλη τραγουδίστρια Τζένη Βάνου.

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε την μεγάλη τραγουδίστρια Τζένη ΒάνουΣυγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά ακόμη και θαυμαστές της μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας, Τζένης Βάνου, έσπευσαν από το πρωί στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης για να της πουν το τελευταίο…αντίο.

Η σπουδαία τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 75 χρόνων στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά, Μεταξά. Εδώ και χρόνια είχε διαγνωστεί όγκος στις φωνητικές της χορδές, ενώ το περασμένο καλοκαίρι, μάλιστα, είχε υποβληθεί σε αφαίρεση του όγκου στον λαιμό.
















Πηγή:http://fornews.gr/
loading...

Έλκη στα πόδια εμφανίζει το 4-5% των διαβητικών Διαβητικό πόδι: Ο ακρωτηριασμός μπορεί να προληφθεί με εξειδικευμένη φροντίδα.

Αθήνα
Σε πρόβλημα υγείας που κοστίζει πανάκριβα στα συστήματα υγείας, αναδεικνύεται το διαβητικό πόδι, μια από τις συχνότερες επιπλοκές του σακχαρώδη διαβήτη. Στην Ελλάδα κάθε χρόνο πραγματοποιούνται 2.000 - 3.000 ακρωτηριασμοί κάτω άκρων, αφού το 4-5% των πασχόντων από διαβήτη εμφανίζει έλκη στα πόδια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαβήτη (International Diabetes Federation – I.D.F.), το 80% των μη τραυματικών ακρωτηριασμών που διενεργούνται στις μέρες μας σε όλο τον κόσμο αφορά διαβητικούς ασθενείς, οι οποίοι διατρέχουν 25 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να χάσουν το ένα ή και τα δύο πόδια, σε σύγκριση με άλλους.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το 25% των ατόμων με διαβήτη θα εμφανίσει έλκος στα κάτω άκρα έστω και μία φορά κατά τη διάρκεια της ζωής τους, ενώ, στατιστικά, περισσότερα από 1.000.000 άτομα με σακχαρώδη διαβήτη αναγκάζονται να υποβληθούν σε ακρωτηριασμό ενός άκρου τους σε ετήσια βάση.

loading...

Νεές αντιδράσεις Απόσυρση της υποψηφιότητας Καρυπίδη ζητά το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο και τελικά το πέτυχε.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Αθήνα

Μετά τη δημόσια τοποθέτηση της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee -AJC), το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο (ΠΕΣ) παρενέβη στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, καλώντας μάλιστα το κλόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποσύρει την υποψηφιότητά του.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποσύρει την υποψηφιότητα του Θ.Καρυπίδη για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, επειδή οι αντισημιτικές του θεωρίες συνομωσίας δεν πρέπει να έχουν θέση στη δημόσια ζωή της αρχαιότερης δημοκρατίας στον κόσμο. Ενώνουμε την φωνή μας με τις ελληνο-εβραϊκές κοινότητες και ζητούμε να διαγραφεί ο Καρυπίδης από τους καταλόγους των υποψηφίων και από το κόμμα. Δυστυχώς, τα αντισημιτικά ξεσπάσματα δεν είναι προνόμιο μόνον των ακροδεξιών κομμάτων», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΕΣ, Ρόναλντ Λόντερ.
Διαβάστε επίσης;
Πηγή:http://news.in.gr/
loading...

Μία για κάθε θύμα Σε πέντε φορές ισόβια καταδικάστηκαν οι δράστες των φόνων στην Αγία Νάπα το 2012.

Η πενταπλή δολοφονία είχε σοκάρει το νησί   (Φωτογραφία:  Αρχείο ΔΟΛ )
Λευκωσία
Σε πέντε φορές ισόβια καταδικάστηκαν, με απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, οι δύο κατηγορούμενοι για την πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου 2012.

Οι δύο κατηγορούμενοι Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, 29 ετών και Αναστάσιος Τσελιχίδης, 41 ετών, από την Ελλάδα, δέχθηκαν ανέκφραστοι την απόφαση του δικαστηρίου.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβάλει μέχρι σήμερα κυπριακό δικαστήριο. Στην απόφαση του Κακουργιοδικείου γίνεται λόγος για πρωτοφανή υπόθεση στα κυπριακά δεδομένα.

Η αίθουσα του δικαστηρίου ήταν γεμάτη από τους συγγενείς των πέντε θυμάτων.

Ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής Αντρέας Αριστείδης, χαρακτήρισε την υπόθεση ως «τη σοβαρότερη προμελετημένου φόνου, εν καιρώ ειρήνης, που έγινε στην Κυπριακή Δημοκρατία».

Εναντίον των κατηγορουμένων, οι οποίοι δεν παραδέχθηκαν την ενοχή τους, είχαν απαγγελθεί πέντε κατηγορίες, μία για κάθε θύμα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο Πιλοτικό «βραχιολάκι» σε 200 κρατούμενους.

 (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Αθήνα
Τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες οι κρατούμενοι μπορούν να αποκτήσουν το ηλεκτρονικό βραχιολιάκι καθορίζει το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που ανάρτησε σε δημόσια διαβούλευση το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Αρχικά το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής επιτήρησης θα εφαρμοστεί πιλοτικά για έναν χρόνο και για περίπου 200 κρατούμενους από όλες τις φυλακές της χώρας.

Η δαπάνη για τη αγορά του ηλεκτρονικού βραχιολιού βαρύνει τον κατάδικό ή υπόδικο, εκτός εάν υπάρχει αποδεδειγμένη οικονομική αδυναμία, οπότε το οικονομικό βάρος αναλαμβάνει το ελληνικό Δημόσιο.

loading...

Οριστική απόφαση στην Ολομέλεια Αντισυνταγματικό το πρώτο χαράτσι, έκρινε τμήμα του Αρείου Πάγου.

Αντισυνταγματικό και αντίθετο στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) κρίθηκε από το Δ' Τμήμα του Αρείου Πάγου το πρώτο χαράτσι, το έκτακτο ειδικό τέλους ηλεκτροδοτημένων δομημένων επιφανειών, το οποίο εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

loading...

«ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ» ΚΑΙ... «ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΕΠΙΕΙΕΚΕΙΑ, ΗΤΑΝ ΡΑΜΑΖΑΝΙ» ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ -ΠΟΥ ΜΑΚΕΛΕΨΕ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ- Η ΑΠΛΥΤΟΠΛΥΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ...

Την αήθη συμπεριφορά της Μυκονιάτισσας συνηγόρου του Πακιστανού δολοφόνου Αχμέτ Βακάς κατά την διάρκεια της προχθεσινής δίκης στην Σύρο κατήγγειλε η μαμά της Μυρτούς, κυρία Μαίρη Κοτρώτσου, την νύχτα της περασμένης Τρίτης στο Δελτίο του «Extra». Αν και διορισμένη από το Ελληνικό Κράτος, η 60χρονη δικηγόρος Αλεξάνδρα Δήμου διέπραξε τα εξής, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μαμά της Μυρτούς: 1) Ζήτησε την εξαίρεση δύο γυναικών από τους κληρωθέντες ενόρκους, ώστε οι ένορκοι να είναι όλοι άνδρες και να μη κρίνουν με αυστηρότητα τον πελάτη της. 2) Κάλεσε το Δικαστήριο να δείξει επιείκεια προς τον Αχμέτ Βακάς, διότι όταν διέπραξε το έγκλημα (καλοκαίρι 2012) στην Πάρο, διανύαμε την μεγάλη Νηστεία του Ραμαζανιού, η οποία απαγορεύει στους μουσουλμάνους όχι μόνο να τρώνε, αλλά και να συνουσιάζονται και να αυνανίζονται, οπότε ο Αχμέτ ήταν στερημένος. Γι’ αυτό και «του άναψαν τα λαμπάκια» όταν είδε την Μυρτώ μπροστά του και έκανε τα όσα έκανε!.. 3) Επίσης, η κ. Δήμου ζήτησε επιείκεια από το Δικαστήριο, διότι ο Βακάς μεγάλωσε στα βουνά του Πακιστάν όπου οι άνθρωποι είναι σκληροί και δεν έχουν σε μεγάλη υπόληψη τις γυναίκες, τις οποίες θεωρούν αναλώσιμες!..


loading...

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Έπιασαν τον καταζητούμενο για τη δολοφονία των ανδρών της ΔΙΑΣ στου Ρέντη..Εντοπίστηκε στο Μενίδι

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε στο Μενίδι ο ομογενής από το Καζακστάν Γιώργος Εμερζίδης που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη
Ο Εμερζίδης κατά τη διάρκεια της δίκης εμφανιζόταν κανονικά στο δικαστήριο, όμως την τελευταία ημέρα, βλέποντας προφανώς πως δεν θα αποφύγει την καταδίκη, εξαφανίστηκε και από τότε αναζητούνταν.
Ο καταζητούμενος έπεσε τελικά στα χέρια των αστυνομικών.
Το χρονικό της τραγωδίας στο Ρέντη
Την πρώτη Μαρτίου 2011 δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν, μετά από ενέδρα θανάτου στις 18:50 στο Ρέντη.
Οι δύο νεκροί αστυνομικοί ήταν μόλις 22 ετών, ο ένας από το Περιστέρι και ο άλλος από το Ρέθυμνο Κρήτης. Σοβαρά, αλλά πιθανόν εκτός κινδύνου, είναι ο τρίτος αστυνομικός, ενώ ελαφρά στο πόδι τραυματίστηκε ο τέταρτος.

Πώς στήθηκε η ενέδρα θανάτου
Όλα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία στην αστυνομία για ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι, σύμφωνα με την οποία τρεις δράστες που ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, διέφυγαν με κλεμμένο γκρι αυτοκίνητο μάρκα Volvo. Οι πινακίδες του είχαν κλαπεί στις 17 Ιανουαρίου 2011, από τη Νέα Ερυθραία.
Οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο κοντά στη λεωφόρο Κηφισού με κατεύθυνση προς τον Πειραιά και το ακολούθησαν.
Ξεκίνησε καταδίωξη. Το αυτοκίνητο μπήκε στον παράδρομο της λεωφόρου, στο ύψος της Λαχαναγοράς στο Ρέντη, στο ρεύμα προς Πειραιά.Στο σημείο αυτό το ΙΧ σταμάτησε ξαφνικά σε σκοτεινό σημείο του δρόμου και κάποιοι από τους επιβαίνοντες βγήκαν και γάζωσαν τους τέσσερις αστυνομικούς με καλάσνικοφ και πιστόλι.
Στην συνέχεια ξαναμπήκαν στο όχημα, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.
Κάτοικος της περιοχής, σε ερώτηση αν είδε το γεγονός απάντησε ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο σπίτι του και έπεσε στο πάτωμα ακούγοντας τους πυροβολισμούς.
"Δεν σταμάτησαν να ρίχνουν. Έριξαν πάρα πολλές φορές, σχεδόν επί 10 δευτερόλεπτα πυροβολούσαν συνεχώς" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, με τους τέσσερις να τραυματίζονται και δύο δυστυχώς να καταλήγουν.
Επίσης βολές από τους πυροβολισμούς των δραστών δέχθηκαν άλλοι τέσσερις αστυνομικοί, δύο στα κράνη και δύο στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους, χωρίς να τραυματισθούν.
Δυνάμεις της αστυνομίας εντόπισαν λίγο μετά της 20:00 το κλεμμένο Volvo στο Μοσχάτο, στη οδό Κωνσταντινουπόλεως και Παλαιολόγου και σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι. Οι έρευνες συνεχίζονται με τη συμμετοχή και ελικοπτέρου της αστυνομίας.
Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr
loading...

Εξοργισμένοι Κεφαλονίτες επιτέθηκαν στον Καμπουράκη...on air στο Mega

Φραστική επίθεση δέχθηκε από κατοίκους της Κεφαλονιάς ο δημοσιογράφος του Mega, Δημήτρης Καμπουράκης.

Ο παρουσιαστής ενώ βρισκόταν on air δέχθηκε τις αποδοκιμασίες των εξοργισμένων Κεφαλλονιτών.

Αυτό που προκάλεσε την οργή τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ήταν η αναφορά σε φήμες που έκαναν λόγο για νεκροσακούλες, οι οποίες έφτασαν στο νησί σε στρατιωτικό όχημα. «Σταματήστε πια με τις νεκροσακούλες. Μην τα λέτε αυτά!» του φώναζαν αγανακτιμσένοι οι κάτοικοι.
«Εσείς να μην τα διαδίδετε...» απάντησε ο παρουσιαστής, τονίζοντας ότι οι φήμες έχουν προκαλέσει πανικό στους πολίτες.

arouraios.gr
loading...

Γιατί κυνηγάνε όποιον θεραπεύει τον καρκίνο;

Γιατί κυνηγάνε όποιον θεραπεύει τον καρκίνο; Ρητορική η ερώτηση, η απάντηση είναι ήδη γνωστή.
Είναι γεγονός, οι φαρμακοβιομηχανίες έχασαν… ο Dr Stanislaw Burzinsky αθωώθηκε: Νεκρική σιγή
είναι το μόνο που απέμεινε, όταν το Ιατρικό Συμβούλιο του Τέξας αναγκάστηκε να αποσύρει τις κατηγορίες του εναντίον του Δρ Stanislaw Burzynski.
Εκτός από κάνα δύο τυχαίες εφημερίδες, μιας μικρής πόλης, κάνα δύο αμφισβητήσιμα blogs και ένα μικρό κομμάτι αναφοράς στα νέα του Σαββάτου σε μια μικρή καναδική εκπομπή, κανένα από τα μέσα ενημέρωσης δεν ήταν πρόθυμα να αγγίξουν την είδηση, ότι, για άλλη μια φορά, όλες οι κατηγορίες, ενάντια σε κάποιο γιατρό που έχει κυριολεκτικά και επιτυχώς θεραπεύσει τον καρκίνο σε πολλές περιπτώσεις, απορρίφθηκαν.
Το Ιατρικό Συμβούλιο του Τέξας και το Δυτικό ιατρικό κατεστημένο είχε στόχο τον Δρ Burzynski για χρόνια και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν απολύτως πρόθυμα και «τεκμηρίωναν» τις κατηγόριες εναντίον του, αμαυρώνοντας την δουλειά του, πριν ακόμα εκδικαστεί η υπόθεση του και παρά το απίστευτο ρεκόρ επιτυχία του. Περιέργως, σαν να μην υπήρξε καν το γεγονός, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχουν αναφέρει τίποτα από τότε.
loading...

"Κοιμόμουν με το τζιν για να μη με βιάζει ο πατέρας μου"

Μια ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας που εκτυλίχθηκε στην Ιεράπετρα
Μια ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας που εκτυλίχθηκε στην Ιεράπετρα αναβίωσε ξανά στην αίθουσα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ηρακλείου. Στο σκαμνί κάθισε ένας 54χρονος Ρουμάνος κατηγορούμενος για την βιασμό της μεγαλύτερης κόρης τους και την σεξουαλική παρενόχληση των δυο μικρότερων παιδιών του.
Πρωτόδικα του δικαστήριο του είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης 20 ετών και τεσσάρων μηνών. Στο δεύτερο βαθμό, το δικαστήριο του μείωσε την ποινή κατά 11 μήνες καταδικάζοντάς τον σε 19 χρόνια και 4 μήνες κατά συγχώνευση. Για τις ποινές τόσο του βιασμού της 25χρονης σήμερα κοπέλας όσο και της αιμομιξίας το δικαστήριο διατήρησε τις ποινές επιβάλλοντάς του 12 χρόνια για την πρώτη κατηγορία και 14 για την δεύτερη.
loading...

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς...για από κοινού βιασμό μιας 20χρονης φοιτήτριας.

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, τα τέσσερα νεαρά άτομα που κατηγορούνται για από κοινού βιασμό μιας 20χρονης φοιτήτριας.

Οι κατηγορούμενοι, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, αρνήθηκαν τη σε βάρος τους αποδιδόμενη πράξη, τονίζοντας ότι υπήρχε συναίνεση της καταγγέλλουσας.
Στην προανακριτική κατάθεσή της στις αστυνομικές αρχές η 20χρονη είχε υποστηρίξει ότι ένας από τους κατηγορούμενους, τον οποίο γνώριζε, της χορήγησε -εν αγνοία της- ναρκωτική ουσία, την οποία κατανάλωσαν και οι υπόλοιποι, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τις αισθήσεις της.

Πηγή: ΑΜΠΕ
loading...

Επιτέλους “ξύπνησαν” οι Έλληνες:Πορεία διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη για τον…anti-gay νόμο του Πούτιν!

Mε αφορμή την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Sochi (Pωσία) αυτή την Παρασκευή, η Good As You(th) – Κοινότητα lgbtiq νέων Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει με την HOMOphonia – Thessaloniki Pride , συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία διαμαρτυρίας προς το Ρωσικό Προξενείο!
Στόχος τους-όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου- να αντιταχθούν στον anti-gay νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Ρωσία και να καταδείξουν τις διακρίσεις που δέχεται η gay κοινότητα στη Ρωσία, αλλά και σε αρκετές ακόμη χώρες του κόσμου. Σας…περιμένουν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην Καμάρα, για να διεκδικήσουν δυναμικά τα δικαιώματα των gay ατόμων στη Ρωσία, την Ελλάδα και σε κάθε γωνιά του κόσμου!
Πηγή:http://www.makeleio.gr/
loading...

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ


loading...

Αλλοδαποί ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο λυκειάρχη, γιατί φορούσε καπέλο με την Ελληνική Σημαία!!!

 Σήμερα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ένας μοτοσικλετιστής κατευθυνόταν προς την πλατεία Βικτωρίας, όταν έφτασε στην οδό Αριστοτέλους τρεις άγνωστοι Ελληνικής 
καταγωγής τον σταμάτησαν και τον ρώτησαν γιατί φορά ένα τζόκεϊ που είχε την Ελληνική σημαία και γιατί στην μπαγκαζιέρα της μηχανής του υπήρχε αυτοκόλλητο με την γαλανόλευκη.
Ο άνδρας στη μηχανή, που είναι λυκειάρχης, τους απάντησε «Τα φοράω γιατί είμαι Έλληνας».
loading...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟ” – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΧΑΑΡΠ – ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη η «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Κεφαλονιάς για τους Υδρογονάνθρακες» μερικά μόλις 24ωρα μετά την επίσκεψη του κ. Σαμαρά στο σεισμόπληκτο νησί.
Όπως καταγγέλλεται την ίδια ακριβώς ημέρα που ο Πρωθυπουργός της χώρας επισκέφτηκε εκτάκτως τη Κεφαλονιά για να διαπιστώσει ο ίδιος το μέγεθος του προβλήματος και λίγο μετά τη διατύπωση δηλώσεων για τη “Κεφαλονιά που άντεξε” και τη “Κυβέρνηση που στέκεται και θα σταθεί δίπλα στα προβλήματα που άφησε ο σεισμός”, ο πολλά υποσχόμενος Υπουργός – Ειδικός επί των ενεργειακών ζητημάτων της χώρας, ο κος Μανιάτης, έσπευδε στην Αθήνα να πανηγυρίσει για την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δεδομένων από τις σεισμικές έρευνες για υδρογονάναθρακες στο Ιόνιο (και τη Νότια Κρήτη) και τη μεταμόρφωσή τους σε μια βάση δεδομένων προσβάσιμες σε πετρελαϊκές εταιρείες, με σκοπό τη προκήρυξη διαγωνισμού για παραχώρηση στη διεθνή πετρελαϊκή βιομηχανία των “εμπορεύσιμων” θαλασσίων οικοπέδων. Για το σκοπό αυτό μάλιστα, πραγματοποιήθηκε την ημέρα αυτή σύσκεψη υπό τον Υπουργό, με συμμετοχή στελεχών του Υπουργείου, των εκπροσώπων της νορβηγικής εταιρείας PGS και του γαλλικού οίκου BEICIP (θυγατρική εταιρεία του Γαλλικού Ινστιτούτου Πετρελαίων).
loading...

Ρήγματα Kορινθιακού: Ο σεισμικός εφιάλτης που πλανιέται πάνω από την Αττική… – ΕΧΕΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Ο εφιάλτης του Λεκανοπεδίου, δεν είναι το μιρκό ρήγμα της Πάρνηθας που έδωσε τον σεισμο 5,9 Ρίχτερ του Σεπτεμβρίου του 1999, αλλά το ρήγμα των Αλκυονίδων.
Ο ισχυρός σεισμός 6,7 Ρίχτερ της 24ης Φεβρουαρίου 1981 με επίκεντρο της Αλκυονίδες, καθώς και ο μεγαλύτερος του μετασεισμός της 4ης Μαρτίου 6,4 Ρίχτερ, προκάλεσαν καταστροφές σε Κορινθία, Βοιωτία, Αττική, Εύβοια και Φωκίδα.
Το Λουτράκι, τα χωριά Περαχώρα, Πίσια, Πρόδρομος των Γερανείων έπαθαν μεγάλες ζημιές από τον κύριο σεισμό ενώ τα χωριά Πλαταιές και Καπαρέλι στην Βοιωτία από το μετασεισμό.
loading...

Τα 8 σημάδια SOS που "μαρτυρούν" καρκίνο του πνεύμονα...


Ένας από τους πιο συνήθεις τύπους καρκίνου, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είναι αυτός του πνεύμονα.

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, ο καρκίνος του πνεύμονα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος σε σχέση με άλλους τύπους, καθώς ενδέχεται να μην παρουσιάσει κανένα εμφανές σύμπτωμα.

Ενδεικτικό της «αθόρυβης» δράσης του είναι πως στο 40% των περιπτώσεων, η διάγνωση γίνεται αφού η νόσος έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα, στο 1/3 των περιπτώσεων, ο καρκίνος έχει φτάσει το στάδιο 3.

Δείτε ποια είναι τα πρώιμα σημάδια, που αν τα εμφανίσετε, θα πρέπει να επισκεφτείτε άμεσα κάποιον ειδικό.

Επίμονος βήχας

Μπορεί να οφείλεται απλά σε ένα κοινό κρυολόγημα ή μία λοίμωξη του αναπνευστικού. Ωστόσο, σε περίπτωση που συνεχίζει για περισσότερο από μια ή δύο εβδομάδες, είναι ξηρός και συνοδεύεται από βλέννα τότε θα πρέπει να επισκεφτείτε άμεσα κάποιον ειδικό.

Αλλαγή στον τύπο του βήχα

Ιδιαίτερα αν είστε καπνιστής, σε περίπτωση που ο βήχας αλλάξει, μην το αγνοήσετε. Συγκεκριμένα, αν ο βήχας είναι πιο συχνός, προκαλεί βαθύτερο ή βραχνό ήχο, αιμόπτυση ή περισσότερη βλέννα από το συνηθισμένο, καλό θα είναι να υποβληθείτε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Η δύσπνοια

Πρόκειται για ένα πιθανό σύμπτωμα του καρκίνου του πνεύμονα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή αν εμφανίζετε μετά από μία εργασία, που παλαιότερα μπορούσατε να κάνετε χωρίς ενοχλήσεις.

Πόνος στο στήθος, τον ώμο ή την πλάτη

Ενημερώστε το γιατρό σας αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε είδος πόνου στο στήθος, είτε αυτός είναι οξύς, ήπιος, σταθερός ή επαναλαμβανόμενος ανά διαστήματα. . Όταν ο καρκίνος του πνεύμονα προκαλεί πόνο στο στήθος, η ενόχληση μπορεί να προκύψει από διογκωμένους λεμφαδένες ή μετάσταση στο θωρακικό τοίχωμα του υπεζωκότα (επένδυση γύρω από τους πνεύμονες) ή στις νευρώσεις. Επίσης, ο καρκίνος του πνεύμονα μερικές φορές σχετίζεται και με τον πόνο στον ώμο, το βραχίονα ή τον αυχένα.

Συριγμός ή σφύριγμα κατά την αναπνοή

Ο συριγμός είναι δυνατόν να οφείλεται στους αεραγωγούς που έχουν μπλοκάρει ή έχουν φλεγμονή. Σε πολλές περιπτώσεις  μπορεί να συνδέεται με αιτίες που είναι θεραπεύσιμες, ωστόσο μπορεί να είναι επίσης ένα σύμπτωμα του καρκίνου του πνεύμονα.

Αλλαγή στη φωνή

Ιδιαίτερα, η βραχνάδα μπορεί να προκληθεί από ένα απλό κρυολόγημα, αλλά ενδεχομένως η αιτία να είναι πιο ανησυχητική.

Ανεξήγητη απώλεια βάρους

Η απώλεια βάρους στην περίπτωση του καρκίνου μπορεί να προκύψει από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία χρησιμοποιούν την αποθηκευμένη ενέργεια του σώματός σας.

Πονοκέφαλος

Ίσως πρόκειται για σημάδι ότι ο καρκίνος του πνεύμονα έχει εξαπλωθεί στον εγκέφαλο. Βέβαια, ο κάθε πονοκέφαλος δε σημαίνει αυτόματα μετάσταση στον εγκέφαλο, απλά μερικές φορές, ένας όγκος του πνεύμονα μπορεί να δημιουργήσει πίεση στην άνω κοίλη φλέβα, η οποία είναι η μεγάλη φλέβα που κινεί το αίμα από το άνω μέρος του σώματος προς την καρδιά, προκαλώντας πόνο.


Πηγή: http://www.onmed.gr/ygeia/pathology/307909/ta-8-simadia-sos-pou-marturoun-karkino-tou-pneumona/#ixzz2sOoFRxNQ
loading...

Τα 6 «σημάδια» στον ύπνο που προμηνύουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αν θεωρείτε ότι το σώμα μας αντιδρά στα διάφορα ερεθίσματα του περιβάλλοντος μόνο όταν είμαστε ξύπνιοι, κάνετε λάθος! Ακόμα και αν κοιμόμαστε, το σώμα μας δεν σταματά να επικοινωνεί και να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον!
Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες ορισμένες «συμπεριφορές» μας κατά τη διάρκεια του ύπνου, είναι δυνατόν να αποκαλύψουν την ύπαρξη προβλημάτων, αλλά και πολλών στοιχείων για την κατάσταση της υγείας μας.
loading...

Π. Καμμένος: Προς νέο μνημόνιο και νέα εξαθλίωση των Ελλήνων.

Βέβαιος πως θα υπάρξει νέο μνημόνιο εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Εκτίμησε μάλιστα ότι αυτό θα συνοδεύυεταί με νέα εξαθλίωση των Ελλήνων.
Δείτε το βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=En5WNzLvvWU
«Είναι ξεκάθαρο πια ότι το "success story" μετατράπηκε σε μια αποτυχημένη προσπάθεια ενός τρίτου μνημονίου. Η κυβέρνηση και η τρόικα προχωρούν σε νέο μνημόνιο, με νέα εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε τα εξής:
«Οι πολίτες έχουν πλέον υποχρέωση να αντισταθούν σε αυτή την αποτυχημένη πολιτική που οδηγεί την ελληνική οικογένεια στην εξαθλίωση».
Καταργούν τη δωρεάν Υγεία
Τη διαβεβαίωση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «θα πολεμήσουν στη Βουλή» ώστε να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τον ΕΟΠΥΥ έδωσε ο Πάνος Καμμένος κατά τη συνάντηση που είχε με μέλη του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού του Οργανισμού.Δείτε το βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=C2EFbG83MdQ
Πηγή:http://www.peristerinews.gr/
loading...

Αγορά προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στο Περιστέρι.την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 9-2 μ.μ.

Η Ομάδα Αλληλεγγύης κατοίκων του Λόφου Αξιωματικών διοργανώνει Λαϊκή αγορά προϊόντων  χωρίς μεσάζοντες, πλησίον της εκκλησίας της Αγ. Αναστασίας, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 9-2 μ.μ.
Με την πλούσια και πολυποίκιλη δράση της συνεχίζει να στέκεται δίπλα στους Περιστεριώτες, που δοκιμάζονται από τα βάρβαρα μέτρα των μνημονίων.
Στο χώρο της Λαϊκής  αγοράς θα παρευρίσκονται ομάδες από το Κοινωνικό Ιατρείο Περιστερίου για ενημέρωση και συγκέντρωση φαρμάκων και από την Επιτροπή προστασίας για τους πλειστηριασμούς .

Ομάδα Αλληλεγγύης Λόφου
Πηγή:http://www.peristerinews.gr/
loading...

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

3/2/14 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ... ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ... ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΕΒΑΙΩΣ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ ΣΤΟ "ΑΜΗΝ.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=iiTL93fCXvA







Έφτασε στην Κεφαλονιά ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέφθηκε κατευθείαν το Ληξούρι, που έχει πληγεί περισσότερο από τους σεισμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema οι κάτοικοι δεν τον υποδέχθηκαν με τις καλύτερες διαθέσεις,καθώς κατά το πέρασμά του από τον κεντρικό πεζόδρομο του Ληξουρίου, έγινε αποδέκτης έντονων παραπόνων και φραστικών επιθέσεων. Μάλιστα, οι πλήροφορίες από το protothema  κάνουν λόγο για έντονη δυσαρέσκεια από τους πολίτες, καθώς ο υπουργός έφτασε να δει τους σεισμόπληκτους με πολυπληθή συνοδεία αστυνομικών για ασφάλεια.
Μετά την επίσκεψή του στο λιμάνι της πόλης, σε σχολικά κτήρια και το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι το Ληξούρι «έχει υποστεί πολλές και σημαντικές ζημιές, οι οποίες σε ένα βαθμό επηρεάζουν άμεσα τη δυνατότητα των κατοίκων να έχουν μία ομαλή ζωή».

«Υπό αυτή την έννοια», πρόσθεσε, «το κράτος έχει άμεση υποχρέωση να ανταποκριθεί». Όπως είπε, θα ενημερώσει τον Πρωθυπουργό και από εκεί και πέρα η κρατική μηχανή πρέπει να κάνει το καθήκον της.

Στη συνέχεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μετέβη στο Αργοστόλι, όπου συμμετείχε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Περιφέρειας (ΣΟΠΕ), κατά την οποία έγινε αποτίμηση της κατάστασης.

Αμέσως μετά ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι αποφασίστηκε «να ενισχυθεί το κράτος στο Ληξούρι και στην περιοχή της Παλικής και πρόσθεσε πως έδωσε τις σχετικές εντολές και στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική.


Πηγή:http://www.stoxos.gr/





loading...

Στο πλευρό των ανασφάλιστων και ανέργων που απέκλεισαν τη ΔΕΗ, ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Αχαΐας, Παναγιώτης Λαλιώτης

Ο κ. Λαλιώτης, κατήγγειλε την υποκρισία εκ μέρους της κυβέρνησης για τα περίφημα μέτρα που αφορούσαν τις επανασυνδέσεις.το πλευρό των ανασφάλιστων και ανέργων συμπολιτών, οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων, απαιτώντας να μην υπάρξει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Αχαΐας, Παναγιώτης Λαλιώτης. Ο κ. Λαλιώτης, κατήγγειλε την υποκρισία εκ μέρους της κυβέρνησης για τα περίφημα μέτρα που αφορούσαν τις επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά  που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, την περίοδο των εορτών, αφού, όπως δήλωσε, η ΔΕΗ καλεί πλέον τις οικογένειες αυτές να προχωρήσουν σε διακανονισμό και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, διαφορετικά κινδυνεύουν με διακοπή της ηλεκτροδότησης.
«Η εξαθλίωση του ελληνικού λαού συνεχίζεται. Την ώρα που η κυβέρνηση σπεύδει να ιδιωτικοποιήσει την ΑΔΜΗΕ, χιλιάδες οικογένειες στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, αδυνατώντας να καλύψουν τους λογαριασμούς τους, οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται.
Το ρεύμα είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό και είναι αδιανόητο να το στερούνται χιλιάδες συμπολίτες μας. Παρά το γεγονός ότι θρηνήσαμε θύματα σε όλη την Ελλάδα, οι κυβερνώντες συνεχίζουν απτόητοι την απάνθρωπη πολιτική της. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε στο πλευρό όλων των Ελλήνων για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης».
Πηγή:http://thebest.gr/

loading...

Έκκληση στους κατοίκους Ληξουρίου και Πατρών: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ!

Βλέπουμε όλοι τι γίνεται στην Κεφαλονιά με τους συνεχείς σεισμούς. Ιδιαίτερα χτυπημένη είναι η όμορφη πόλη του Ληξουρίου. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους κατοίκους του και την ευχή να βοηθήσει ο Θεός να μην έχουμε άλλες καταστροφές.

Ταυτόχρονα όμως, εκφράζουμε και ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ! Διότι μάθαμε πως στον συγκεκριμένο Δήμο άρχισαν ΗΔΗ οι προετοιμασίες για τον Καρνάβαλο!!! Δεν κάνουμε πλάκα, δυστυχώς! Διαβάστε την σχετική είδηση πατώντας εδώ.


Αν είναι δυνατόν! Εν μέσω σεισμών, ασχολείστε με τα σατανοκίνητα Καρναβάλια, αγαπητοί Ληξουριώτες;;;

Εκτός από το οικονομικό κομμάτι του θέματος - που είναι σοβαρό, αφού πρόκειται για μεγίστη απανθρωπιά και παλιανθρωπιά εν μέσω οικονομικής κρίσης να σπαταλώνται εκατομμύρια ευρώ σε γελοία καρναβάλια - υπάρχει και το πνευματικό!                                                             
 Αλλοίμονο!!! Ο Χριστός ως...άρμα καρνάβαλου, στην σεισμόπληκτη πόλη του Ληξουρίου (φωτογραφία από την περσινή «παρέλαση)!!!
Πέρυσι, τολμήσατε να βγάλετε στο καρναβάλι άρμα ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!! Οποία βλασφημία και φρικτό ανοσιούργημα! Ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός να...παρελαύνει παρέα με μεθυσμένους, τσίτσιδες και άλλα όργανα του Διαβόλου, σε ένα ρεσιτάλ χυδαίας ανωμαλίας και αχαλίνωτης ακολασίας! ΑΙΣΧΟΣ!!!

Και θέλετε και φέτος να κάνετε τα ίδια;;; Καλά, δεν βλέπετε τι γίνεται με τους σεισμούς;;;

Μην προκαλείτε άλλο την οργή του Θεού, αδελφοί! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ, ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!!!

Το ίδιο ισχύει και για την πόλη των Πατρών, που βρίσκεται πλησίον της Κεφαλονιάς: Εκεί κι αν γίνεται «πάρτυ» ακολασίας, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ, βρωμιάς και ασυδοσίας!

Σκεφτείτε το αλλιώς, αν δεν σας αρέσει η Ορθόδοξη θεώρηση του ζητήματος: Δεν θα ήταν καλύτερα τα χρήματα που θα διατεθούν στις καρναβαλικές αισχρότητες ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟΥΣ;;;

Σταματήστε τώρα τα Καρναβάλια! Στο Ληξούρι, στην Πάτρα και σε ολόκληρη τη χώρα! Κι ας κλάψουμε για τις αμαρτίες μας, ας προσευχηθούμε κι ας μετανοήσουμε!

Πηγή: http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/

loading...

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Συμβούλιο της Ευρώπης: Αίρεται η ασυλία της τρόικας για τις επιπτώσεις του μνημονίου στην Ελλάδα.

Συνεντεύξεις Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Νότης Μαριάς, μιλά στο Κόκκινο για την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Ευρώπης μετά απο σχετική τροπολογία που κατέθεσε ο ίδιος.     Αιρεται η ασυλία της τρόικας έναντι πιθανών ευθυνών που θα προέκυπταν (ή θα προκύψουν) από την εφαρμογή των μνημονιακών μέτρων στην Ελλάδα.

Η απόφαση ελήφθη από την Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης ύστερα από τροπολογία που κατέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νότης Μαριάς . - Πατήστε παρακάτω για να ακούσετε την συνεντεύξη : http://stokokkino.gr/article/5389/Sumboulio-tis-Europis-Airetai-i-asulia-tis-troikas-gia-tis-epiptoseis-tou-mnimoniou-stin-Ellada
Πηγή:http://stokokkino.gr/

loading...

Ανοίγει ο δρόμος για σκυλίσιο κρέας στα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας!

Η επιμονή Κινεζικών εταιρειών για την εισαγωγή σκυλίσιου κρέατος στα ευρωπαϊκά σούπερ μάρκετς φαίνεται να πιάνει τόπο και διόλου απίθανο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα κάτι που χαρακτηρίζεται ως φρίκη να αποτελεί καθημερινότητα και στη χώρα μας.
Οι Κινέζοι λοιπόν δεδομένου ότι και οι ίδιοι αλλά και πολλοί άλλοι ασιατικοί λαοί αρέσκονται να γεύονται κρέας σκύλου έχουν προχωρήσει σε σαφή αιτήματα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση για να επιτραπεί η εισαγωγή και εμπορία σκυλίσιου κρέατος και στις χώρες – μέλη της.
loading...

Μετά από τρία χρόνια σιωπής η γυναίκα του Μανώλη Καντάρη μιλά για το πώς έζησε την δολοφονία του άνδρα της την ώρα που ετοιμαζόταν να γεννήσει! (Βίντεο)

«Από τη γέννα βρέθηκα στην κηδεία» δήλωσε η Σιμόνα Βιρτζίλι, σύζυγος του Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε πριν από 3 χρόνια από αλλοδαπούς στην οδό Ηπείρου και 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα.
Ήταν τότε που ο Μανώλης Καντάρης, ενθουσιασμένος από το χαρμόσυνο γεγονός της γέννας, βγήκε από το σπίτι του, στην πλατεία Βικτωρίας, για να κατευθυνθεί στο μαιευτήριο.
Πηγή:http://www.makeleio.gr/
loading...

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ – ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΓΡΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕΙ – ΤΡΙΓΥΡΝΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ,

Η ιστορία πέρασε στα «ψιλά» γράμματα για κάποιους… Η γυναίκα όμως από τη Σκάλα Λακωνίας που έπεσε θύμα του Πακιστανικού σιχάματος, δεν θα ξεχάσει ποτέ… Τον Σεπτέμβριο μια γυναίκα βιοπαλαιστής, αγρότισσα και μάνα είχε βρεθεί στα χωράφια προκειμένου να δουλέψει. Εκεί ο Πακιστανός φορώντας μια μάσκα στο πρόσωπο την πλησίασε, την χτύπησε και την βίασε! Και μετά εξαφανίστηκε!
Πέντε μήνες αργότερα βρέθηκε να τριγυρνά άνετος στην «καθαρή» Ομόνοια του Δένδια! Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και από το γενετικό υλικό επιβεβαιώθηκε πως αυτός ήταν ο βιαστής της γυναίκας. Διαβάστε και το δελτίο τύπου της αστυνομίας: 
loading...

Κριτικός τουλούμιασε στο ξύλο δυο διαρρήκτες.

Δύο άτομα εισέβαλαν στο σπίτι ηλικιωμένης με σκοπό τη ληστεία - Ο παρατηρητικός γαμπρός της ηλικιωμένης άκουσε το θόρυβο και έσπευσε να δει τί συνέβαινε...Πήγαν για ληστεία ... και βγήκαν "κουρεμένοι", δύο άνδρες, τα ξημερώματα, που έβαλαν στόχο το ισόγειο σπίτι μιας ηλικιωμένης, στην περιοχή του Μασταμπά, στο Ηράκλειο.

Η 79χρονη γυναίκα δέχτηκε την εισβολή των δύο ανδρών, στις 03.00 τα ξημερώματα. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο του σπιτιού, και απειλώντας με κατσαβίδι, της ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα. Στον πρώτο όροφο, ωστόσο, μένει η κόρη και ο γαμπρός της, με το δεύτερο να αντιλαμβάνεται τη φασαρία. Αμέσως κατέβηκε στο ισόγειο για να δει τί συνέβαινε. Οι δύο ληστές, έντρομοι που έγιναν αντιληπτοί, έσπευσαν να φύγουν - ο ένας από την πόρτα και ο δεύτερος από το παράθυρο από το οποίο μπήκαν στο σπίτι. Για κακή του τύχη, όμως, μπροστά του βρήκε το γαμπρό της ηλικιωμένης, ο οποίος ακινητοποίησε τον 39χρονο Αλβανό και τον παρέδωσε στην αστυνομία.
Πηγή:http://fornews.gr/
loading...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ: ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Γ΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟ 1996 – ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ποια γεγονότα διαδραματίσθηκαν στα Ίμια; Μήπως η Ελλάδα σήκωσε… μπαϊράκι και τα διεκδικεί από την Τουρκία; Ο μαθητής της Γ’ Γυμνασίου δεν γνωρίζει εάν τα Ίμια ανήκουν στην Ελληνική Επικράτεια και υιοθετεί τη θεωρία της Τουρκίας περί «γκρίζων ζωνών».
Συγκεκριμένα, στο βιβλίο της ιστορίας της Γ” Γυμνασίου (που εκδόθηκε το 1997) τα παιδιά μας μαθαίνουν ότι οι βραχονησίδες των Ιμίων “δεν ανήκουν στην Ελλάδα” και ότι τα διεκδικούμε με την Τουρκία ! Ναι, ναι καλά διαβάσετε.
Εντέχνως παραμένει ασαφές το γεγονός ότι η Τουρκία έκανε απόβαση σε αυτά και θεωρείται «ασήμαντη» – και φυσικά μη αναφερόμενη – λεπτομέρεια το ότι έχασαν τη ζωή τους τρεις αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού. Επίσης, δεν γίνεται πουθενά λόγος για πολεμική επιχείρηση, εκ μέρους της Τουρκίας, με στόχο την κατάληψή τους, πόσο μάλλον δε ότι τα Ίμια είναι δύο βραχονησίδες και όχι μία.
Στο βιβλίο «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία» [(ΙΤΥΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ), ISBN 978-960-06-02774-9, έκδοση (2013)] στην ενότητα 58 (σελίδα 163) με τίτλο : «Η Ελλάδα στη μεταψυχροπολεμική εποχή(1989-2001)» αναφέρεται επί λέξει : «Την ίδια εποχή, με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ίμια, στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις (1996)». Αυτή και μόνον αυτή είναι η αναφορά που γίνεται για τα γεγονότα των Ιμίων.

loading...

Καμμένος : Για εσχάτη προδοσία GAP - Παπακωνσταντίνου

loading...

ΑΡΩΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... Aυτοκίνητο με ΑΚ-47 και εκτοξευτήρα RPG βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο (upd-εικόνες)

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ το μεσημέρι του Σαββάτου όταν εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο γεμάτο με όπλα σε δρόμο του Παλαιού Φαλήρου,
 
Η αστυνομία προχώρησε σε επιχείρηση στο Π. Φάληρο, το απόγευμα του Σαββάτου, όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο.
 
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πορτ-μπαγκάζ του οχήματος, που εντοπίστηκε στην οδό Αγίας Κυριακής, βρέθηκαν 4 ρουκέτες RPG, ΑΚ-47 Καλάσνικοφ, 4 προωθητικοί μηχανισμοί RPG, ένας εκτοξευτήρας RPG, 7 γεμιστήρες Καλάσνικοφ και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων των 7,62 χλστ., και 4 αμυντικές χειρομβοβίδες F1 σοβιετικής κατασκευής (μια τέτοια είχε χρησιμοποιηθεί στην Εφορία Γλυφάδας) .
 
Όσο για το όχημα, είναι μάρκας Opel, είναι κλεμμένο και μάλιστα από την Αστυνομία γίνεται γνωστό πως βρέθηκε η ιδιοκτήτρια.
 
Είχε κλαπεί από την Κερατέα στις αρχές Ιανουαρίου.
 
Η ΕΛΑΣ έχει ήδη εντοπίσει την ιδιοκτήτρια του, η οποία είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες την κλοπή του από την περιοχή της Κερατέας.
 
loading...

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Συνελήφθη Τούρκος "αντιεξουσιαστής" που συντόνιζε επεισόδια στο Σύνταγμα.

Τούρκος πολίτης συνελήφθη από την αστυνομία ενώ προσπαθούσε να επιτεθεί σε πολίτες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας.
Ο Τούρκος ήταν μεταξύ ατόμων που προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να επιτεθούν στους Έλληνες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση στις παρυφές της, στο Σύνταγμα..
loading...

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Υπαπαντή του Κυρίου: Εορτάζεται 2 Φεβρουαρίου

Δεσποτική εορτή της Χριστιανοσύνης, σε ανάμνηση της έλευσης του μικρού Χριστού από τους γονείς του στον Ναό των Ιεροσολύμων και της υποδοχής του από τον πρεσβύτη ιερέα Συμεών. Εορτάζεται στις 2 Φεβρουαρίου, μαζί με την ανάμνηση του γεγονότος του καθαρισμού της Παναγίας από τη λοχεία (σαραντισμός).
Η Υπαπαντή του Κυρίου είναι μία από τις 12 μεγάλες εορτές της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας («Δωδεκάορτον»). Στον αγγλόφωνο κόσμο είναι γνωστή ως Candlemas. Η λέξη Υπαπαντή σημαίνει προϋπάντηση στην κοινή ελληνιστική. Στις 2 Φεβρουαρίου έχουν την ονομαστική τους εορτή η Υπαπαντή, ο Παναγιώτης, η Μαρία και η Δέσποινα.
loading...
loading...