loading...

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΑΊΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΤ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ!!!

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ! Απαγόρευσαν ΣΠΟΤ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής .

Να είναι σίγουροι οι εμπνευστές – λογοκριτές ότι οι φαρμακοποιοί θα καταδικάσουν και με την ψήφο τους, αυτούς που τα τελευταία χρόνια έχουν οδηγήσει ολόκληρη την κοινωνία σε ανθρωπιστική κρίση.Ολόκληρη η ανακοίνωση και τα δύο ραδιοφωνικά σποτ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής τη μετάδοση των οποίων απαγόρευσε η κυβέρνηση:
Η κυβέρνηση προχώρησε σήμερα, σε μία πρωτοφανή πράξη φίμωσης του Δημοκρατικού λόγου, και της ελεύθερης έκφρασης πολιτικών φορέων, συνδικαλιστικών οργανώσεων επιστημονικών κλάδων κ.λ.π.
Απαγορεύει με Υπουργική Απόφαση την μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος μπορεί να χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως πολιτικό και που προφανώς «θα την βλάψει» ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
loading...

Παραλήρημα Βενιζέλου που μίλησε για διάλυση της ΝΔ! Επίθεση και στους Παπανδρέου - Κουβέλη

Σε ένα νέο παραλήρημα, έχοντας ως σύμβουλο τον πανικό, επιδόθηκε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης (Extra 3, Κόντρα, Action 24).
Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ισχυρίστηκε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η παλιά Νέα Δημοκρατία διαλύθηκε, ενώ, με αφορμή την κοινή παρουσία των Γιώργου Παπανδρέου και Φώτη Κουβέλη, υποστήριξε ότι ο επικεφαλής της ΔΗΜ.ΑΡ. λειτουργεί «παρασιτικά προς το ΠΑΣΟΚ», με την Αγίου Κωνσταντίνου να του αντιτείνει να «απολαύσει μόνος τον πολιτικό πολιτισμό του»! Και βέβαια, υπεραμύνθηκε εκ νέου του PSI, αλλά και των εν γένει χειρισμών του, φτάνοντας στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο ίδιος εκπροσωπεί τη χώρα. «Οι δηλώσεις μου, οι δηλώσεις του εκάστοτε υπουργού Εξωτερικών, δεσμεύουν διεθνώς τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, έκλεισε οποιοδήποτε παράθυρο που η ελληνική κυβέρνηση θα ζητήσει «κούρεμα» χρέους, μια και, όπως είπε, εάν κάνουμε κάτι τέτοιο, «θα οδηγηθούμε σ’ ένα αδιέξοδο, θ’ αρχίσει πάλι όλος ο κόσμος να μιλάει για την Ελλάδα, η οποία δεν είναι βιώσιμη, θα χάσουμε τα επιτόκια, θα χάσουμε τους επενδυτές, θα χάσουμε την αισιοδοξία, θα χάσουμε τις θέσεις εργασίας, θα μείνουμε άνεργοι στη φτώχεια και τη μιζέρια μας, λέγοντας ψέματα ότι θα “κουρέψουμε” το χρέος που χρωστάμε σε χώρες».



loading...

ΒΟΥΛΤΕΨΗ-ΝΔ: ΟΙ «ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ» ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Χ.Α., ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΚΕ»

Το ποιο είναι αντισυστημικό κόμμα και ποιο είναι όχι απλά συστημικό, αλλά και το μακρύ χέρι του συστήματος, αποδείχθηκε –για μια ακόμα φορά- στη χθεσινή «Ανατροπή» του Πρετεντέρη στο mega, κατά την παρουσίαση δημοσκόπησης της GPO.
Ενώ, λοιπόν, όλοι σχολίαζαν τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και η άποψη που επικρατούσε ήταν ότι αυτά οφείλονται στον «θυμό» των ψηφοφόρων, η βουλευτής της ψοφοδεξιάς νουδούλας Σ. Βούλτεψη αφού αναρωτήθηκε δυο-τρεις φορές «γιατί οι θυμωμένοι να γίνονται φασίστες;», εν συνεχεία τους προσέφερε και τη… διέξοδο: «Οι θυμωμένοι να μη γίνονται φασίστες. Να ψηφίσουν αλλού, να ψηφίσουν ΚΚΕ».
loading...

ΣΟΚ: Νεκρός με σφαίρα στο στήθος 26χρονος αστυνομικός

Μυστήριο με το θάνατο 26χρονου αστυνομικού
Νεκρός με μια σφαίρα καρφωμένη στο στήθος βρέθηκε 26χρονος αστυνομικός. Σοκαρισμένοι είναι συνάδελφοι, συγγενείς, φίλοι άλλα και όσοι γνώρισαν τον 26χρονο υπαστυνόμο που υπηρετούσε στο Α.Τ. Θηβών ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Ο άτυχος 26χρονος, ήταν γιος Τρικαλινού επιχειρηματία και υπηρετούσε στη Θήβα. Αυτές τις μέρες φαίνεται ότι παρακολουθούσε ένα σεμινάριο της αστυνομίας και για αυτό το λόγο πηγαινοερχόταν Αθήνα.

loading...

ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ... ΖΗΤΑΝΕ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

Το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του για το ναυάγιο με τους μετανάστες στη Σάμο, επισημαίνει ότι «είκοσι δύο ακόμα νεκροί μετανάστες μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, προστέθηκαν στον τραγικό μακρύ κατάλογο των μεταναστών που έχουν χάσει τη ζωή τους, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή».

Το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι «αναδεικνύεται ξανά με τραγικό τρόπο, ότι η βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος, αλλά και οι κατευθύνσεις της ΕΕ, για ένταση της καταστολής σε βάρος μεταναστών και προσφύγων, που οδηγούνται στον ξεριζωμό, εξαιτίας της φτώχειας, των αντιδραστικών καθεστώτων και των πολέμων, στα οποία πρωτοστατεί η ΕΕ, οδηγούν σε νέες τραγωδίες, εγκυμονούν κινδύνους για περισσότερα θύματα».

loading...

Focus.:Οι καλές ειδήσεις από την Ελλάδα είναι παραπλανητικές

"Οι καλές ειδήσεις από την Ελλάδα είναι παραπλανητικές".
Έτσι ξεκινά άρθρο που δημοσιεύεται στο γερμανικό περιοδικό Focus.

"Η εξαντλημένη αυτή χώρα θα εξαρτάται για πολλά χρόνια από την (σ.σ. έξωθεν) στήριξη" σημειώνεται.
Και συνεχίζει περιγράφοντας ένα από τα στιγμιότυπα που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα:"Όταν φτάνει το πρώτο φορτηγό επικρατεί ησυχία. Μέσα σε λίγα λεπτά πολιορκείται, όμως, από μεγάλο πλήθος το οποίο ορμάει πάνω του. Οι έμποροι της λαϊκής στην περιοχή του Κολωνού στην Αθήνα θέλουν να δώσουν σήμερα δωρεάν τα λαχανικά τους. Η είδηση αυτή διαδόθηκε αμέσως και οι έμποροι τεντώνουν διαρκώς τα χέρια τους για να δώσουν τα προϊόντα τους στο πλήθος". Οι συντάκτες βάζουν το δικό τους τίτλο σ΄ αυτή την εικόνα: "Σκηνές όπως στον τρίτο κόσμο. Σκηνές μιας παρακμασμένης χώρας".

loading...

ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.....


loading...

Βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αποκαλούν τους Ελληνες Γκιαούριδες ! Εξάλλοι μάλιστα ο ψευδομουφτής κι ο Μέτε καλούν τον κόσμο να μην ψηφίσει τον Σγουρίδη, νυν υποψήφιο Ευρωβουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελληνων «ο οποίος είχε προστατεψει τον μεγαλύτερο εχθρό της Τουρκιας τον αρχηγό του PKK Οτσαλάν»)

Δείτε κι ακούστε πώς μιλούν για Χριστιανούς και Έλληνες τα πρακτόρια του τούρκικου προξενείου !Βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αποκαλούν τους Ελληνες Γκιαούριδες !  Εξάλλοι μάλιστα ο ψευδομουφτής κι ο Μέτε καλούν τον κόσμο να μην ψηφίσει τον Σγουρίδη, νυν υποψήφιο Ευρωβουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελληνων «ο οποίος είχε προστατεψει τον μεγαλύτερο εχθρό της Τουρκιας τον αρχηγό του PKK Οτσαλάν»)
Ένα αποκαλυπτικότατο βίντεο που δείχνει το μίσος των εκλεκτών της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ κλπ στη Θράκη εναντίων των Ελλήνων Χριστιανών.
loading...

Π.Καμμένος: "Άμεση κατάργηση του «Δουβλίνο II» και αναστολή της συνθήκης Σέγκεν"

Την άμεση κατάργηση του «Δουβλίνο II» και την αναστολή της συνθήκης Σέγκεν ζήτησε, από την Ήπειρο όπου περιοδεύει, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι «η κατάσταση στη χώρα έχει πλέον αρχίσει να απειλεί την εθνική ασφάλεια».
loading...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να ανοίξουμε τα σύνορα και να υποδεχθούμε τους πρόσφυγες της Συρίας!

«Μετά την Πάλαιρο και το Φαρμακονήσι, το σημερινό ναυάγιο στη Σάμο, με έξι πρόσφυγες νεκρούς και περί τους 22 αγνοουμένους, προστίθεται στη μακάβρια λίστα των “μεμονωμένων περιστατικών” που έχουν μετατρέψει το Αιγαίο σε πλωτό νεκροταφείο και την Ευρώπη σε φονικό φρούριο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με αφορμή το τραγικό περιστατικό με το ναυάγιο στη Σάμο.

loading...

Επίθεση Σουηδού ΥΠΕΞ κατά της Ορθοδοξίας λόγω... Β.Πούτιν: "Η Ορθοδοξία είναι απειλή για την Δύση και ο Β.Πούτιν είναι πιστός Ορθόδοξος"

Ο φιλότουρκος (γνωστή η υπόθεση με τις αμοιβές του από την Τουρκία ως λομπίστας των τουρκικών συμφερόντων) και γνωστός θαμώνας της Λέσχης Μπίλνερμπεργκ (2006, 2008, 2009, 2013) του Council on Foreign Relations (CFR) και της Τριμερούς Επιτροπής, ο Σουηδός ΥΠΕΞ Καρλ Μπιλντ (Nils Daniel Carl Bildt) προχώρησε σε πρωτοφανείς δηλώσεις κατά της Ορθoδοξίας.
loading...

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ! O CODEX ALIMENTARIUS ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ … ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!

SOS !!!!!Προωθείστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε… Τα γεγονότα προχωρούν με τρομερή ταχύτητα δίχως να μας αφήνουν περιθώρια για αδράνεια. Όσο οι αλήτες τηλεκανίβαλοι, κάνουν προπαγάνδα κρατώντας μας υπνωτισμένους, κάποιοι σχεδιάζουν το μέλλον μας αθόρυβα. Στείλτε παντού το παρόν άρθρο, όσο είναι νωρίς. Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα!

Εάν υπάρχει ένα εργαλείο με το οποίο μπορείς να ελέγξεις απόλυτα τον άνθρωπο, αυτό είναι η ίδια του η τροφή, το αγαθό με το οποίο εξασφαλίζει την επιβίωση του. Πίσω απ’ τον περίφημο διατροφικό κώδικα κρύβεται μια εφιαλτική πραγματικότητα. Ο κώδικας ισχύει επίσημα από το 1963 με τη σύμπραξη του οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAQ) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), όπου και δημιουργήθηκε η επιτροπή που λειτουργεί πίσω απ’ τον κώδικα, επιτροπή η οποία υπάγεται στον Ο.Η.Ε. …
 
loading...

Πατριώτης ΙΕΡΕΑΣ ξεφτίλισε ΣΥΡΙΖΟ ΚΚΕδες Δείτε όλοι το ΒΙΝΤΕΟ

loading...

Υποψήφιος με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ – «Αδελφοποίηση με τους Γερμανούς» να τους δώσουμε τα πάντα για «διαχείριση»

Θα λύναμε όλα τα προβλήματά μας αν κάθε ελληνική οικογένεια προχωρούσε στην αδελφοποίησή της με μια γερμανική και ανέθετε σε αυτήν την πλήρη διαχείριση των οικονομικών της.Μια πρόταση του Σταύρου Τσακυράκη, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, υποψήφιου ευρωβουλευτή με το Ποτάμι έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στα social media. Ο κ.Τσακυράκης, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στο ιστότοπο metarithmisi.gr περιλαμβάνει σειρά προτάσεων για σημαντικές αλλαγές οι οποίες, κατά την άποψή του, θα αλλάξουν την Ελλάδα. Ανεξαρτήτως των υπολοίπων που και αυτές σηκώνουν πολύ συζήτηση, η τελευταία στη σειρά πρότασή του προκαλεί απορίες και αντιδράσεις καθώς είναι τουλάχιστον ακατανόητη ακόμη και η σκοπιμότητα της διατύπωσής της. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο καθηγητής ζητά να εκχωρηθεί οικειοθελώς η διαχείριση των οικονομικών κάθε ελληνικής οικογένειας σε μια αντίστοιχη γερμανική. Αφέλεια, χαζός νεοφιλελευθερισμός, απλώς πρόκληση για πέντε λεπτά δημοσιότητας; Υπό τον τίτλο,
loading...

Στη Σουηδία ξεκίνησε το «τσιπάρισμα» των πολιτών

Μας εξοικειώνουν με διαφόρων τύπων «σφραγίσματος» στο σώμα μας, ώστε να μην αντιδράσουμε στο τελικό χάραγμα του Αντιχρίστου, στην παγκόσμια δικτατορία του και …… στην δική μας απόλυτη χειραγώγηση και υποταγή που μας «μαγειρεύουν» για το μέλλον!Mα πάνω απ” όλα, για να μην αντιδρούμε στα θέματα σωτηρίας. πως αλλιώς μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το δημοσίευμα που αναφέρει ότι:
loading...

Τσίπρας Η παραβίαση του Συντάγματος δικαιολογείται εν μέρει

loading...

Εννέα "αντίδοτα" για την κακοσμία σώματος και στόματος.

Δεν είναι πάθηση, οφείλεται όμως συχνά σε οργανικά αίτια. Η κακοσμία του σώματος προκαλεί δυσαρέσκεια και μπορεί να εξελιχθεί σε μείζον πρόβλημα για τους φορείς της. Οι συνηθέστερες αιτίες κακοσμίας του στόματος είναι η ελλιπής καθαριότητα της στοματικής κοιλότητας, η ουλίτιδα και η ξηροστομία -η ύπαρξη των οποίων ευνοεί την ανάπτυξη βακτηριδίων-, η κατανάλωση κρεμμυδιού, σκόρδου, αλκοόλ, η χρήση καπνού και η μειωμένη πρόσληψη υδατανθράκων.
Ενίοτε η δυσάρεστη μυρωδιά του στόματος αποτελεί ένδειξη παθήσεων του στομαχιού -όπως η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση-, προβλημάτων του συκωτιού ή των νεφρών και του σακχαρώδους διαβήτη. Η σωστή διατροφή, η καλή ενυδάτωση της στοματικής κοιλότητας, η σχολαστική καθαριότητα, η αποτρίχωση και η χρήση αποσμητικού συμβάλλουν στην πρόληψη των δυσάρεστων μυρωδιών που μερικές φορές να αναδύει το ανθρώπινο σώμα. Σύμφωνα με το 24wro, πλύσεις με βότανα μπορούν, επίσης, να βοηθήσουν, ενώ την κακοσμία του στόματος καταπολεμά και η μάσηση συγκεκριμένων βοτάνων.
loading...

Τζαβελα(Νεα Δημοκρατία):Να καεί η Ελλάδα για το καλό της Ευρώπης

Πηγή:www.youtube.com
loading...

Παράξενη τουρκική κινητικότητα στον ποταμό Εβρο.

"Λαθρομετανάστες" μιλούσαν στο "τριψήφιο" με την τουρκική στρατοχωροφυλακή, η οποία έσπευσε να τους γλιτώσει


Μία πολύ παράξενη επιχείρηση διάσωσης λαθρομεταναστών, που κινδύνεψαν στον ποταμό Έβρο, έγινε από μονάδα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής. Και αυτή ακριβώς η ιστορία ήρθε για να επιβεβαιώσει όλους εκείνους που επί πολλά χρόνια ισχυρίζονται ότι η είσοδος των λαθρομεταναστών από τον Έβρο αποτελεί την «βιτρίνα» συντονισμένων επιχειρήσεων λαθραίας εισόδου στην Ελλάδα, από ειδικές τουρκικές ομάδες είτε των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών είτε ειδικών επιχειρήσεων του τουρκικού στρατού, οι οποίες εισέρχονται εντός του Ελληνικού εδάφους και κινούνται προς οικισμούς (κυρίως της ορεινής Ροδόπης ή και της ευρύτερης περιοχής Αρριανών και Σαππών του Ν. Ροδόπης) όπου και φιλοξενούνται.


loading...

Καμμένος: «Δεν πιστεύουμε στην Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας»

Σε δηλώσεις προέβη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα, στα πλαίσια επίσκεψής του σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία.
Πιο συγκεκριμένα είπε «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ξεκάθαροι για την Ευρώπη. Δεν πιστεύουμε στην Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας και των τραπεζών , δεν πιστεύουμε στην ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, που προαναγγέλλουν το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα και το σοσιαλιστικό κόμμα, που εδώ εκπροσωπούνται από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ, αλλά ούτε και από τις θέσεις της Αριστεράς, οι οποίες δεν αποκλείουν μία ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, με έναν περισσότερο κοινωνικό χαρακτήρα.»
loading...

Πάτρα: Αφήνουν τους ιερόσυλους να συνεχίζουν να δρουν ανεξέλεγκτα στο α' νεκροταφείο

Ξεπερνά κάθε προηγούμενο η δράση των διαρρηκτών που οργιάζουν ανεξέλεγκτα στο, προφανώς, εντελώς αφύλακτο πρώτο νεκροταφείο της Πάτρας.
Τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, διέρρηξαν για όγδοη φορά τον Ναό των Αγγέλων σπάζοντας αυτή τη φορά τα τζάμια και προκαλώντας σημαντικές φθορές στον Ναό.

loading...

Α.Ζεληλίδης: Η ενεργειακή αυτονομία της Ευρώπης περνά από την Ελλάδα.

loading...

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Δεν πρέπει ούτε για αστείο να επικαλούμαστε τον διάβολο


την Σκήτη του Αγ. Παντελεήμονος στο Κουτλουμούσι, ο μοναχός Ιωσήφ, θέλησε να επισκευάσει, στο πάτωμα της καλύβας του, ένα σανίδι που είχε σπάσει.

Καθάρισε το σάπιο, πήρε με ακρίβεια τα μέτρα, έκοψε το σανίδι και πήγε να το τοποθετήσει. Όταν το έβανε στη θέση του, το σανίδι ήταν μεγαλύτερο.

Το πήρε, έκοψε το περίσσιο και πήγε πάλι να το τοποθετήσει. Το είδε πως ήταν μικρότερο απ΄ ότι έπρεπε.

loading...

Αν θες να γλιτώσεις, φύγε... αν θέλεις να αγιάσεις, μείνε!


Το 1933 ο περίφημος γέροντας Εφραίμ ο Κατουνακιώτης σε ηλικία 21 ετών πήρε την μεγάλη απόφαση της ζωής του να εγκαταλείψει τον κόσμο και να γίνει μοναχός στο άγιο Όρος.

Έχοντας σαν οδηγό του την ανεπιφύλακτη πίστη και εμπιστοσύνη του στο Θεό έφτασε σε μια από τις πιο απομακρυσμένες και απαράκλητες περιοχές του Άθωνα, τα Καυσοκαλύβια.

Εκεί η πρόνοια του Θεού τον οδήγησε στο ασκητικό Ησυχαστήριο του Οσίου Εφραίμ του Σύρου. Εκεί ζούσανε τρεις γέροντες, πολύ αυστηροί και τραχείς, κατά γενική ομολογία.

loading...

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Στέλνουν ελληνικά F-16 στη Βαλτική σε ασκήσεις απέναντι σε ρωσικά Su-27!

Η κυβέρνηση των Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλου εμπλέκουν την Ελλάδα στη διαμάχη μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας στέλνοντας μαχητικά αεροσκάφη F-16 block 52 plus να συμμετάσχουν σε Συμμαχική άσκηση στη Βαλτική. Σε μία περιοχή που τις τελευταίες ημέρες μετατρέπεται σε πεδίο διάταξης στρατιωτικών δυνάμεων από τις δύο πλευρές, «βράζει» το σίδερο στη νοτιοανατολική Ουκρανία και το Νο2 του ΝΑΤΟ Α. Βερσμπάου δηλώνει πώς «η Ρωσία είναι εχθρός μας».
loading...

Απρόπυργος: Βρέθηκαν όπλα σε... εργοστάσιο «ανακύκλωσης»

Οι πληροφορίες για φορολογικές παραβάσεις σε εταιρεία ανακύκλωσης  που λειτουργεί στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο οδήγησαν την Τρίτη στις εγκαταστάσεις  κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας.
 
Με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) αποκαλύφθηκε, όμως,  εγκληματική δράση μεγαλύτερων διαστάσεων!
 
loading...

Δείτε μερικά από τα πράγματα που κάνουμε λάθος στο μπάνιο!

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι η μέση οδοντόβουρτσα περιέχει περίπου 10 εκατομμύρια μικρόβια, συμπεριλαμβανομένων των Ε. coli.
1. Για να πλύνετε την οδοντόβουρτσα σας, βάλτε τη δύο φορές την εβδομάδα στο φούρνο μικροκυμάτων για 10 δευτερόλεπτα!
2. Όταν τραβάμε καζανάκι, τα βακτήρια της τουαλέτας πετάγονται μέχρι και 25 εκατοστά μακριά, καλύπτοντας τα πάντα με ένα στρώμα βρωμιάς.
Την επόμενη φορά πριν τραβήξετε το καζανάκι, κατεβάστε το καπάκι της τουαλέτας!
3.  Ένα 10λεπτο ντους μπορεί να σπαταλήσει έως και 42 λίτρα νερού .
Δοκιμάστε την επόμενη φορά μόλις βρείτε την ιδανική θερμοκρασία του νερού σας, να μαρκάρετε τη λαβή με ένα φωτεινό βερνίκι νυχιών.
4. Με τον ίδιο τρόπο που τα βακτηρίδια μπορούν να γίνουν ανθεκτικά στα αντιβιοτικά, έτσι και η μασχάλη μπορεί να πάθει ανοσία σε ένα αντιιδρωτικό. Έτσι, καλό είναι να αλλάζετε τη μάρκα του αντιιδρωτικού σας κάθε έξι μήνες.
Ομάδα neadiatrofis.gr

loading...

Νέα διανομή τροφίμων το Σάββατο Στη Βουλή οι παραγωγοί και οι πωλητές λαϊκών αγορών

Από τη συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος το πρωί της Παρασκευής   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Αθήνα
Συγκέντρωση στη Βουλή πραγματοποιούν παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, που συζητείται στην Ολομέλεια.

Οι παραγωγοί και οι πωλητές λαϊκών δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους σε όλη τη χώρα, ενώ για αύριο Σάββατο έχουν προγραμματίσει δωρεάν διανομή τροφίμων στον Περισσό, στην οδό Σαλαμίνος, αλλά και σε άλλα σημεία που δεν έχουν ανακοινωθεί.

Την απόσυρση του νομοσχεδίου που αφορά στη λειτουργία των λαϊκών αγορών ζήτησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, μετά τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τους προέδρους των Ομοσπονδιών Παραγωγών και Πωλητών λαϊκών αγορών.

Ανάλογο αίτημα έχει διατυπώσει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

loading...

Τι απέγινε η εκπαιδευτικός που έπιασε το υιό Σαμαρά να αντιγράφει και απολύθηκε

Στο νέο, σκληρό και απάνθρωπο μνημονιακό περιβάλλον της χώρας, αυτό το οποίο διαμορφώνεται με ακραιφνή πολιτική ευθύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όσοι θέλουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, μέσα σε μια στιγμή μπορεί να βρεθούν στο -εργασιακό και όχι μόνο- περιθώριο, ειδικά εάν θίξουν τον άκρατο εγωισμό των εχόντων την εξουσία. Αυτό η κυρία Ευφροσύνη Μπουλούτα το γνωρίζει καλά…
Η εκπαιδευτικός η οποία, σύμφωνα με την ίδια και τις καταγγελίες του φορέα εκπροσώπησης της, απολύθηκε μετά από παρέμβαση του αδερφού τουπρωθυπουργού επειδή μονόγραψε την κόλα του υιού Σαμαρά (σαν παιδί έκανε κάτι το οποίο οι περισσότεροι μαθητές κάνουν και το οποίο δεν θα ήταν άξιο λόγου εάν το πρωθυπουργικό σόι δεν είχε παρέμβη με τρόπο που παραπέμπει σε λογικές «εκδικητικές») παραμένει… άνεργη (!) περιμένοντας, πλέον, τη δικαίωση της μέσω της δικαστικής οδού.
Η κυρία Ευφροσύνη Μπουλούτα «πληρώνει» το γεγονός ότι στα καθήκοντα της ήταν άριστη, όπως οι περγαμηνές που είχε λάβει από το Κολλέγιο Αθηνών στο οποίο εργαζόταν επιβεβαιώνουν. Η στάση της διοίκησης του Κολλεγίου, στο οποίο επικεφαλής είναι ο Αλέξανδρος Σαμαράςαδερφός τουπρωθυπουργού, άλλαξε άρδην όταν η εκπαιδευτικός έκανε το λάθος ναμονογράψει την κόλα του υιού του κ. Α. Σαμαρά κατά τη διάρκεια εξετάσεων, στις αρχές του καλοκαιριού του 2012.
Ο αδερφός του πρωθυπουργού, Αλέξανδρος Σαμαράς.
Η συνέχεια, την οποία το «nez.gr» έχει αναδείξει με σειρά δημοσιευμάτων, είναι γνωστή. Η κυρία Μπουλούτα από «άριστη» για το Κολλέγιο μετατράπηκε μέσα σε μια μέρα σε «πρόσωπο ανεπιθύμητο» και εκδιώχθηκε από τη θέση την οποία διατηρούσε μετά επαίνων επί σειρά ετών.
loading...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!!!!

loading...

Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ: Έχετε ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ τη χώρα !‏ ΒΙΝΤΕΟ


Ο γ.γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης προσκεκλημένος του Γιώργου Παπαδάκη … στις 30 Απριλίου 2014, στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο Δ. Καζάκης είχε τη χαρά και την τιμή να ανταλλάξει επιχειρήματα με την κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, με τον κ. Γ. Ντόλιο και με τον κ. Τ. Χατζή, σε ένα πολιτισμένο κλίμα, ένδειξη υψηλού πολιτικού πολιτισμού.
Τα συμπεράσματα όλα δικά σας…

Πηγή:http://triklopodia.gr/
loading...

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ

loading...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ.


Συμπατριώτισσες κ Συμπατριώτες μετά την δήθεν αποκατάσταση της δημοκρατίας το 1974 καλλιέργησαν 
κλίμα διχασμού μας ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων,κομμάτων κ μετά με την κρίση ανάμεσα σε διάφορες κατηγορίες εργαζομένων 
κ αυτοί να τρώνε κ να πίνουν μαζί κ να γελάνε με εμάς.10000 συμπατριώτες μας έχουν αυτοκτονήσει απο την πολιτική τους.
loading...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ. Αρθρο 120 : ''Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που δικαιούνται και ...... ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.'' .

ΠΗΓΗ:YOUTUBE

loading...

«Το ΤΕΛΟΣ των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ πλησιάζει …»


ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΟΠΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ …

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ …
ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ…
loading...

Θες να συνεχίσεις να τρως το κρέας του εμπορίου; Δες τι τρως! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ… BINTEO





Έλεος για τα Ζώα – Από το «Αγρόκτημα» στο ψυγείο. Αφήγηση από τον υποψήφιο για Oscar James Cromwell. Αυτή η ισχυρή ταινία παίρνει τους θεατές σε μία εξερεύνηση πίσω από τις κλειστές πόρτες στις μεγαλύτερες βιομηχανικές φάρμες της χώρας,εκκολαπτήρια και μονάδες σφαγής –
που αποκαλύπτουν το, συχνά απαρατήρητο, ταξίδι που κάνουν τα ζώα από το αγρόκτημα στο ψυγείο μας.
ΠΗΓΗ http://www.fornews.gr/
loading...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Αυξάνονται κατά 25% τα τιμολόγια της ΔΕΗ στις εξοχικές κατοικίες

Αυξήσεις που μπορεί να φτάσουν και το 25% φέρνει για τα τιμολόγια ρεύματος των εξοχικών κατοικιών η κατάργηση των σταυροειδών επιδοτήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Πρόκειται για μνημονιακή δέσμευση της χώρας, η οποία θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο.
Οι συγκεκριμένες επιδοτήσεις αφορούν συνολικά περί τα 2,5 εκατ. καταναλωτές με κατανάλωση μέχρι 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο και το σύνολο των αγροτικών καταναλώσεων της χώρας, που χρεώνεται για όλο το 24ωρο με την κατά 40% χαμηλότερη τιμή του νυχτερινού τιμολογίου της ΔΕΗ.
loading...
loading...