loading...

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ξιφασκία: Τρίτη η Βουγιούκα στο Ευρωπαϊκό

Η Βάσω Βουγιούκα πρόσθεσε ακόμη μία διάκριση στο ήδη πλούσιο βιογραφικό της, κατακτώντας την τρίτη θέση στη σπάθη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Στρασβούργου.
Η Βουγιούκα, που είχε κατακτήσει την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, προκρίθηκε στα ημιτελικά με οκτώ νίκες, αλλά στους «τέσσερις» ηττήθηκε 15-11 από την Ρωσίδα Ντιατσένκο και περιορίστηκε στην τρίτη θέση, κερδίζοντας 30 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.
Στους ίδιους αγώνες η Ζωή Βάχλα κατέλαβε την 35η θέση και η Μαρίνα Παϊζη την 39η. Στο ξίφος ασκήσεως Ανδρών ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος ήταν 58ος, ενώ στο ξίφος μονομαχίας Γυναικών η Γιάννα Χρήστου ήταν 55η και η Νίκη Σιδηροπούλου 58η.




Η Βάσω Βουγιούκα (αριστερά) και η Εκατερίνα Ντιατσένκο.
Πηγή:http://www.naftemporiki.gr/




loading...

ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Συμπατριώτισσες κ Συμπατριώτες μετά την δήθεν αποκατάσταση της δημοκρατίας το 1974 καλλιέργησαν
κλίμα διχασμού μας ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων,κομμάτων κ μετά με την κρίση ανάμεσα σε διάφορες κατηγορίες εργαζομένων
κ αυτοί να τρώνε κ να πίνουν μαζί κ να γελάνε με εμάς.10000 συμπατριώτες μας έχουν αυτοκτονήσει απο την πολιτική τους.
Δεν πιστεύουμε την καραμέλα,αν δεν πάρουμε την δόση,δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς κ συντάξεις.Μείωσαν τους μισθούς
δημοσίων υπαλλήλων,τάχα για οικονομία,φορολογούμαστε απο το πρώτο ευρώ κ αυτοί μόνο στο 30% της βουλευτικής αποζημίωσης,
σκοπός τους είναι η οικονομική μας εξαθλίωση.Μείωσαν τους μισθούς των ιδιωτικών υπαλλήλων,για να μην μπορούν να παντρευτούν
με αποτέλεσμα να μην κάνουν παιδιά κ να αφανιστούμε σαν έθνος.Με το μηνιαίο μισθό των 500,ποιός έχει την δυνατότητα να
παντρευτεί κ να κάνει παιδιά,δεν έχετε καταλάβει οτι το έκαναν για να μην μπορούν απο τώρα κ στο μέλλον οι επόμενες γενιές
να παντρευτούν κ να κάνουν παιδιά για να ανανεωθεί πληθυσμιακά το έθνος μας.ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑΤΑ,
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ
ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.

loading...

Διαβάστε τι θα συμβεί όταν χτιστεί το τζαμί στο Βοτανικό - Τρίβουν τα χέρια τους οι ισλαμιστές

Η κυβέρνηση αποδεσμεύει 1,1 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή του τεμένους στο Βοτανικό κάνοντας το χατίρι των μουσουλμάνων και του σουλτάνου Ρ.Τ. Ερντογάν, τη στιγμή που οι ισλαμιστές σφάζουν και λεηλατούν πάντου.
Δείτε τι θα συμβεί όταν θα χτιστεί το τζαμί:


• Αυτόματη αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια, όπου χτίζεται το τέμενος
• Η Πολιτεία θα αναγνωρίσει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες
• Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου! Θα έχουμε δηλαδή ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!!!

loading...

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην 190η Επέτειο από το Ολοκαύτωμα των Ψαρών [εικόνες]

Στη νήσο Ψαρά έγιναν στις 21 και 22 Ιουνίου, εκδηλώσεις εορτασμού για την 190η Επέτειο από το ολοκαύτωμα της νήσου.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, κατέπλευσε στο νησί η Φ/Γ Νικηφόρος Φωκάς και κατετέθη στεφάνι στην πλατεία Ηρώων από τον Υπαρχηγό ΑΣ Υποναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, ως εκπρόσωπο του Αρχηγού ΓΕΝ.
Πηγή:http://www.defencenet.gr/
loading...

Η Κ/Φ "Κάσος" έκοψε το... βήχα των Τούρκων - Ανέλαβε τη διοίκηση σε επιχείρηση έρευνας-διάσωσης στη Ρόδο

Η κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού «Κάσος» ανέλαβε καθήκοντα τακτικού διοικητή σε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης ιστιοπλοικού σκάφους που κινδύνευε το πρωί λόγω καιρικών συνθηκών στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Ρόδου.
Η αντίδραση του ελληνικού πολεμικού πλοίου ήταν άμεση στο SOS που εξέπεμψε το ιστιοπλοικό σκάφος, αποδεικνύοντας πώς το Πολεμικό Ναυτικό είναι παντού στο Αιγαίο. Έκοψε έτσι και το βήχα τουρκικών σκαφών που ήταν έτοιμα να σπεύσουν στο σημείο όχι για να προσφέρουν βοήθεια, αλλά για να αμφισβητήσουν το ελληνικό κυριαρχικό δικαίωμα της έρευνας και διάσωσης.
Η κανονιοφόρος ρυμούλκησε το εν λόγω ιστιοπλοϊκό σε περιοχή πλησίον της νήσου Ρόδου, όπου τις μεσημβρινές ώρες το παρέδωσε σε αλιευτικό σκάφος.  
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
loading...

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Ξεκίνησε να τρέμει όλοι η Ευρώπη και ακόμη δεν έχει δει τίποτα.
Η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης όπου μαζί θα συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα σε λίγα χρόνια θα είναι γεγονός συμφώνα με επίσημα στοιχεία πολλών ερευνών.
Αρκετοί σκεπτόμενοι πολίτες βλέπουν ότι η κατάσταση επιδεινώνετε και κρούουν τον κίνδυνο με την δική τους φωνή.
Δείτε το παρακάτω βίντεο που δημιούργησε Βρετανός πολίτης σε συνοικία του Λονδίνου. Κατοικούν μόνο μουσουλμάνοι και αποτυπώνει τον τρόμο και τις συνέπειες σε όποιον τους αντισταθεί.
Την ίδια στιγμή οι ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ του ΣτΕ ψηφίζουν υπέρ της δημιουργίας μουσουλμανικου κέντρου τρομο0κρατίας στο κέντρο της Αθήνας…
ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ.
Πηγη:http://www.votegreece.gr/
loading...

Υπ. ευρωβουλευτής Ν.Δ «δίνει στεγνά» Σαμαρά..Ξεπουλάνε για 1,5 δισ λιγνίτη αξίας 120 δισ ευρώ (βίντεο)

Απίστευτη καταγγελία σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωϊνό ΑΝΤ1″ του Γιώργου Παπαδάκη..
Αυτά που μόνο εμείς αποκαλύπταμε χθες ΕΔΩ…     τα επιβεβαίωσε το μέλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Παντελής Καραλευθέρης…
loading...

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Ανήσυχη η ΠΟΑΣΥ Από Δευτέρα η προσωρινή τοποθέτηση πρώην δημοτικών αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ.

Αθήνα
Την ανησυχία της εκφράζει η ομοσπονδία των αστυνομικών (ΠΟΑΣΥ) με αφορμή έγγραφο του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με το οποίο δίνονται οδηγίες για την προσωρινή ανάληψη καθηκόντων την προσεχή Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014, σε υφιστάμενες Υπηρεσίες, των πρώην δημοτικών αστυνομικών που τοποθετούνται προσωρινά σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί θα φέρουν προσωρινά τη στολή που είχαν, αντικαθιστώντας το σήμα της Δημοτικής Αστυνομίας με το διακριτικό του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

loading...

Έσπασε τα φρένα (αν είχε...) ο Ε.Βενιζέλος: Έκανε διάβημα στην Κύπρο (!) επειδή τον ξεφτίλισε η Ε.Θεοχάρους

Ρηματική διακοίνωση επέδωσε πριν λίγο το υπουργείο Εξωτερικών, που νομίζετε; Στην Άγκυρα για τις συνεχείς παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου;

Στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών γιατί ανάρτησε στην ιστοσελίδα του κείμενο αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας σε 16 ελληνικά νησιά του Αιγαίου;

Στην τουρκική κυβέρνηση επειδή έστειλε πάλι στόλο φρεγατών στις ακτές της Αττικής;


loading...

"ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΟΛΛΗΤΟΥ" ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ Η Κύπρια ευρωβουλευτής ξεφτιλίζει τον Ε.Βενιζέλο: "Ούτε η χούντα του '67 δεν μου έκλεισε το στόμα - Ποιoς είσαι εσύ;"

Αυτό που δεν τολμούν να κάνουν πολλοί βουλευτές και ευρωβουλευτές στην Ελλάδα, το έκανε η Κύπρια ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Ελένη Θεοχάρους. Εξέθεσε τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο και επιτέθηκε στον υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο που έκανε "τουμπεκί" στην πρόκληση της Τουρκίας να χαρακτηρίσει "εκλιπούσα" την Κυπριακή Δημοκρατία με έγγραφο της Άγκυρας που παρέλαβε ο κ. Βενιζέλος ως προεδρεύων του Συμβουλίου Σύνδεσης ΕΕ και Τουρκίας.
loading...

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

1000 επιπλέον άνθρωποι στα συσσίτια της εκκλησίας στη Θεσσαλονίκη τους δύο τελευταίους μήνες

Ο αριθμός των ανθρώπων που καταφεύγουν στα συσσίτια για το φαγητό της ημέρας στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως στη δυτική Θεσσαλονίκη αυξήθηκε τους τελευταίους δύο μήνες κατά 1000 άτομα, ενώ περίπου 300 παιδιά έμειναν φέτος για πρώτη φορά έξω από τις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις, λόγω της υψηλής ζήτησης.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Μητρόπολης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως, ο αριθμός των σιτιζόμενων άγγιζε το Δεκέμβριο τα 6.000 άτομα ενώ από την περίοδο του Πάσχα και μετά έφτασε τα 7.200 άτομα.
 
loading...

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κι όμως: Κανείς από την κυβέρνηση δεν διέψευσε τον Ταμήλο για τις λάμπες πετρελαίου - Διαβάστε γιατί...(video)

Ακόμα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αποδοκιμασία του βουλευτή Μιχάλη Ταμήλου από την κυβέρνηση αναφορικά με την δήλωσή του ότι "το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό όπως το νερό", και ότι "μπορούμε να ζήσουμε με λάμπα πετρελαίου όπως έκαναν παλιά στα χωρια"!
Γιατί; Μα, γιατί απλώς ο βουλευτής Τρικάλων, είναι ο "λαγός" της κυβέρνησης γι αυτά που έρχονται στο θέμα του ηλεκτρισμού και της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στους πολίτες.

loading...

ΤΡΙΠΛΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Απόφαση-ράπισμα κατά EE-ΗΠΑ από Βουλγαρία, Σερβία και Ουγγαρία για τον South Stream

Ηχηρό ράπισμα στις Βρυξέλλες από την Βουλγαρία, την Ουγγαρία και την Σερβία για τον South Stream: Οι τρεις χώρες, σε συνάντηση που είχαν στο Βελιγράδι απορρίπτουν τις αιτιάσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας και συνήψαν τριπλή συμμαχία προκειμένου να γίνει πραγματικότητα ο South Stream.
 
Σήμερα οι υπουργοί Εξωτερικών Βουλγαρίας και Σερβίας, που είναι οι δύο πρώτες χώρες που  θα βρεί στο δρόμο του ο South Stream περνώντας από την ρωσική ΑΟΖ στον Εύξεινο Πόντο (δεν έχει ανάγκη μετά την ένταξη της Κριμαίας στην Ρωσική Ομοσπονδία να περάσει από την τουρκική ΑΟΖ), Ίβιτσα Ντάτσιτς και Κρίστιαν Βιγκένιν μετά από συνάντησή του και σχετικές συνομιλίες στο Βελιγράδι διακήρυξαν ότι "το έργο του South Stream είναι ζωτικής σημασίας για τη Σερβία και τη Βουλγαρία  και θα κάνουν αυτό που πρέπει προς το συμφέρον των λαών τους".
 
loading...

ΣΟΚ Το 70% του κοινωνικου μερίσματος το πήραν αλλοδαποί

loading...

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Κολοσσοί θέλουν τα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης

Εννέα (!) τα προς δημοπράτηση στην " πιο ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη περιοχή"- Ο διαγωνισμός για το γύρο παραχωρήσεων αναμένεται να δημοσιευτεί εντός του τρίτου τριμήνου.

Παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Λονδίνο τα προς δημοπράτηση οικόπεδα του ελληνικού νέου γύρου παραχωρήσεων και στις ανακοινώσεις που έγιναν υπάρχει μια πρώτου μεγέθους έκπληξη, καθώς θα παραχωρηθούν 9 οικόπεδα στην πιο ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη περιοχή νοτίως της Κρήτης τα οποία και τα θέλουν πλέον παγκόσμιοι κολοσσοί!
Παράλληλα, θα δημοπρατηθεί μια περιοχή νοτίως της Πελοποννήσου, ενώ οι υπόλοιπες περιοχές αφορούν στο Ιόνιο και εκτείνονται μέχρι τα διαπόντια νησιά. Συνολικά τα προς δημοπράτηση οικόπεδα ανέρχονται σε 20.
loading...

7 χρήσιμες πληροφορίες για τη θερμοπληξία

Το καλοκαίρι θέλει την προσοχή του και πέρα από το αντιηλιακό και ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου, χρειάζεται να είστε προετοιμασμένοι και για το -διόλου απίθανο- ενδεχόμενο της θερμοπληξίας. Αυτό που κάνει ωστόσο το ενδεχόμενο της θερμοπληξίας τόσο πιθανό, δεν είναι τόσο η ζέστη, όσο η άγνοια για τη σοβαρότητά του.
Είναι ανάγκη να γνωρίζουμε πως να προλάβουμε, αλλά και πως να αντιμετωπίσουμε ένα ανάλογο περιστατικό, ώστε να περάσουμε το καλοκαίρι μας χωρίς δυσάρεστες εξελίξεις.

Ακολουθούν, λοιπόν, 7 χρήσιμες πληροφορίες για έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της καλοκαιρινής περιόδου.
1. Τι είναι η θερμοπληξία
Η θερμοπληξία είναι ουσιαστικά το τελικό στάδιο της υπερθέρμανσης του οργανισμού και συμβαίνει όταν αυτό ξεπεράσει τους 40ο C. Η κατάσταση είναι σοβαρή και χρίζει άμεσης αντιμετώπισης, γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε όλοι τις πρώτες βοήθειες για αυτήν.
loading...

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΑΜΗΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ Η ΝΔ - ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΑ WATT ME TA GIGABYTE ΝΔ:" Το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό μπορούμε να ζήσουμε και με τη λάμπα πετρελαίου"! (vid)

Την ημέρα που κατατίθεται το νομοσχέδιο στη Βουλή για τη “μικρή” ΔΕΗ και ενώ οι εργαζόμενοι προχωρούν σε κινητοποιήσεις κόντρα στα σχέδια ιδιωτικοποίησής της ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος βγήκε δημόσια και είπε ότι δεν θεωρεί κοινωνικό αγαθό το ρεύμα ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ μας προτείνει να ανάβουμε λάμπες πετρελαίου για να έχουμε φως στο σπίτι μας.
Nα σημειώσουμε ότι η ΝΔ δεν έχει αποδοκιμάσει την δήλωση, άρα μέχρι να συμβεί αυτό, την υιοθετεί, αφού πρόκειται για στέλεχος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος που μάλιστα στον πρόσφατο ανασχηματισμό φερόταν ως υπουργοποιήσιμος.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega είπε ότι: “Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό. Τίποτα άλλο. Μπορείς να ζήσεις και χωρίς ενέργεια. Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά, δεν χρειάζεται το ρεύμα να το έχεις πάντα. Άρα λοιπό το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό”.
Τόσο σχετικός είναι με το θέμα της ΔΕΗ που δεν ξέρει κάν ότι η ηλεκτρική ισχύς μετριέται σε watt (βατ) και όχι σε Gigabyte! “Από τα 17 δις που είναι η ισχύς, η ΔΕΗ παράγει μόνο τα 10 Gigabyte” είπε ο βουλευτής της ΝΔ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

loading...

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

«Όπου υπάρχει παραγωγή ρεύματος» ΔΕΗ: Απεργίες από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης

  (Φωτογραφία:  Intime )
Αθήνα

Απεργίες των εργαζομένων σε όλες τις μονάδες της ΔΕΗ σε όλη την Ελλάδα ξεκινούν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Όπως λέει ο γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΗ «Σπάρτακος» Σάκης Μάστορας, εφόσον το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ» κατατεθεί στη Βουλή το απόγευμα της Τετάρτης, το βράδυ οι εργαζόμενοι θα συγκεντρώνονται στις μονάδες όπου εργάζονται, θα ενημερώνονται στις πύλες για τις εξελίξεις, χωρίς να πραγματοποιούν καταλήψεις, και δεν θα προσέρχονται στη δουλειά τους για εργασία.

Απεργιακές κινητοποιήσεις θα γίνουν σε όλους τους Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς ΑΗΣ (Αγίου Δημητρίου, Καρδιάς, Αμυνταίου και Μελίτης στη Δυτική Μακεδονία), σε όλα τα ορυχεία (λεκανοπέδιο Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Φλώρινας, καθώς και εκείνα του Νοτίου Πεδίου, της Καρδιάς, της Μαυροπηγής και του Αμυνταίου), στα υδροηλεκτρικά έργα του Πολυφύτου, της Σφηκιάς, του Εδεσσαίου και του Άγρα, στον ΑΗΣ Κομοτηνής, το υδροηλεκτρικό έργο του Θησαυρού στη Δράμα, το υδροηλεκτρικό έργο στο Πουρνάρι της Άρτας και σε όλο το υδροηλεκτρικό σύστημα του Αλιάκμονα.

loading...
loading...