loading...

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; Στα "μουλωχτά" προς ψήφιση στο θερινό τμήμα της Βουλής το "αντιρατσιστικό" ν/σ

Επανέρχεται προς ψήφιση στο θερινό τμήμα της Βουλής το "αντιρατσιστικό" ν/σ  στις 26-27 Αυγούστου το οποίο θα κληθούν να υπερψηφήσουν οι βουλευτές της ΝΔ χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχει διάταξη που να αναγνωρίζει ρητώς την Γενοκτονία του μικρασιατικού Ελληνισμού, την Γενοκτονία των Ποντίων, την Γενοκτονία των Ορθόδοξων Αρμενίων και την Γενοκτονία των Ορθόδοξων Ασσυρίων.
Εάν δεν έχει γίνει αυτή η προσθήκη, με τι "μούτρα" θα πάνε να το ψηφίσουν οι βουλευτές της ΝΔ; Εκεί θα δείξουν εάν ενοούσαν αυτά που έλεγαν στα προηγούμενα "αντιρατσιστικά" ότι θα τα καταψηφήουν όσο δεν προστίθεται η συγκεκριμένη διάταξη.
loading...

Με αποκλεισμό τραπεζών απαντούν στον ΕΝΦΙΑ οι Ζακυνθινοί

Καταιγιστική μορφή παίρνουν οι αντιδράσεις από τους ιδιοκτήτες ακινήτων πανελλαδικά για το δυσβάσταχτο Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων που οδηγεί στην οικονομική τους εξόντωση.

Νωρίς το πρωί ομάδες αγανακτισμένων πολιτών στη Ζάκυνθο προχώρησαν στην κατάληψη των τραπεζών του νησιού θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Οι Ζακυνθινοί αποφάσισαν ότι πρέπει να ξεσηκωθούν όχι για να αλλάξει ο φόρος αλλά να αποσυρθεί, ενώ ζήτησαν από όλους να είναι σε ετοιμότητα γιατί ξεκινούν κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα εναντίον αυτού του Νόμου.


loading...

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Ανακάλυψε φάρμακο για τη σκλήρυνση κατά πλάκας και το Αλτσχάιμερ

Ένα θαύμα κατάφερε να πετύχει το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το οποίο παρά την οικονομική στενότητα στην επιστημονική έρευνα, βρήκε εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης και έφτασε σε μια πρωτοποριακή αλλά και προσοδοφόρα ανακάλυψη.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο καθηγητής φαρμακολογίας Αχιλλέας Γραβάνης, η ομάδα του συνεργάστηκε με το Harvard και ανακάλυψε ένα νέο φάρμακο για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, από τη διάθεση του οποίου θα λαμβάνει σταθερό οικονομικό μέρισμα.Αυτό σημαίνει ότι το εργαστήριο φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου δεν θα περιμένει μόνο το κονδύλι του κρατικού προϋπολογισμού για να λειτουργήσει, αλλά θα έχει και μια δική του σημαντική και ανεξάρτητη πηγή εσόδων.
Μέσα από τη δράση του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας τα τελευταία χρόνια, το εργαστήριο εξασφάλισε πόρους ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ από εγχώριες και διεθνείς πηγές χρηματοδότησης και έτσι πληρώθηκαν ταλαντούχοι επιστήμονες και αγοράστηκε εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας.
Πώς μπορεί λοιπόν το ελληνικό πανεπιστήμιο να γίνει φορέας ανάπτυξης της οικονομίας και της επιστήμης;

loading...

Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας στη μέση του δρόμου!

«Μη με ρωτάτε γιατί το έκανα. Πέντε χρόνια υποφέρω». Δύο απλές κουβέντες, που όμως αντικατοπτρίζουν απόλυτα τον Γολγοθά που βίωνε τα τελευταία χρόνια, αναφέρονταν στο σημείωμα που άφησε λίγο πριν αυτοκτονήσει ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης του Ηρακλείου, ο 62χρονος ιδιοκτήτης γραφείου τελετών.

Γνωστός ως «Πιτσίκος» - έτσι υπέγραφε στο ιδιόχειρο σημείωμα του - αποφάσισε να δώσει τέλος στο μαρτύριο του με μία καραμπίνα. Αυτοπυροβολήθηκε μέρα-μεσημέρι, έξω από την επιχείρηση του, στην περιοχή του Γιόφυρου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών και διερχόμενων οδηγών.
loading...

Η ασπιρίνη προστατεύει από τον καρκίνο!

Ερευνητές οι οποίοι ανέλυσαν όλα τα υπάρχοντα στοιχεία από έρευνες και κλινικές δοκιμές που είχαν αξιολογήσει τις θετικές και αρνητικές επιδράσεις της ασπιρίνης στον οργανισμό, κατέληξαν ότι η λήψη ασπιρίνης επί δέκα χρόνια μπορεί να μειώσει κατά περίπου 35% τα κρούσματα καρκίνου του παχέος εντέρου και τους θανάτους από αυτή τη μορφή καρκίνου κατά 40%.
Τα ποσοστά καρκίνου του στομάχου και του οισοφάγου μειώθηκαν κατά 30% και οι θάνατοι από αυτές τις μορφές καρκίνου κατά 50% και 35% αντίστοιχα.
loading...

Ελλάδα Κάμερες σε σχολεία και παιδικές χάρες βάζει ο δήμος Αθηναίων!

Κάμερες σε 100 σχολεία και παιδικές χαρές θα βάλει ο δήμος Αθηναίων! Εξαιτίας της έλλειψης σχολικών φυλάκων οι χώροι αυτοί δεν φυλάσσονται και είναι εκτεθειμένοι με κίνδυνο να τους προκαλέσει κάποιος φθορές.
Οι κάμερες, που θα συνδέονται με το νέο ηλεκτρονικό κέντρο επιχειρήσεων, δεν θα καταγράφουν και δεν θα επεξεργάζονται πρόσωπα ή άλλα προσωπικά δεδομένων μαθητών των σχολείων. Εχουν μάλιστα γίνει οι πρώτες επαφές με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων για να ξεκαθαριστεί το πλαίσιο λειτουργίας τους.

loading...

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΤΡΟΪΚΑ: Απολύστε, ξεσπιτώστε και φυλακίστε τους Έλληνες

Η τρόικα ετοιμάζεται για μακελειό το επόμενο διάστημα. Το μοντέλο αφρικανοποίησης της χώρας μπαίνει στην τελική του ευθεία!
 H τρόικα είναι εδώ και αποφασίζει για τις ζωές μας. Μάλιστα, για το επόμενο διάστημα αποφάσισε περισσότερες απολύσεις, εκατοντάδες χιλιάδες πλειστηριασμούς και ανυπολόγιστες φυλακίσεις Ελλήνων!

Πώς είναι ο Σαμαράς που πανηγυρίζει ότι δήθεν τα πράγματα πάνε καλύτερα; ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!
Πηγή:http://www.toxwni.gr/
loading...

Έρχεται και νέο μνημόνιο το 2015

Νέο μνημόνιο το 2015 προαναγγέλλει το Γραφείο της Βουλής για την παρακολούθηση του κρατικού προϋπολογισμού, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που επισημαίνουν την αδιέξοδη εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική.


loading...

Απίστευτο: Μια άνεργη Ιρλανδή κέρδισε 27 εκατ. λίρες στο λαχείο και τα μοίρασε στον κόσμο!

Είναι ο ορισμός του καλού Σαμαρείτη! Η 48χρονη 48χρονη Margaret Loughrey, από την πόλη Strabane της Βορείου Ιρλανδίας, η οποία ήταν άνεργη για μεγάλο χρονικό διάστημα και ζούσε με 58 λίρες την εβδομάδα από το Ταμείο Ανεργίας!
Ακόμα και σε αυτή την κατάσταση, όμως, δεν ενδιαφέρθηκε για το πλατύ χαμόγελο της τύχης και για τις 27 εκατ. λίρες που κέρδισε στο λαχείο.
loading...

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Αυτή είναι η ενωμένη Ευρώπη…

Μεγάλες φορολογικές ανισότητες ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

Εάν έχεις εισόδημα 8.000€ το χρόνο στη Γερμανία, ο φόρος που σου αναλογεί είναι 20€ / Αντίθετα στην Ελλάδα, εάν βγάζεις τα ίδια ακριβώς χρήματα το χρόνο, ο φόρος που σου αναλογεί είναι 3.200€
loading...

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Πώς τα πλαστικά καπάκια έγιναν... αναπηρικά αμαξίδια

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ολα ξεκίνησαν από ένα... ψέμα. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων του νομού Πέλλας, με έδρα τα Γιαννιτσά, είδαν σε μια ιστοσελίδα πως 10.000 πλαστικά καπάκια εμφιαλωμένου νερού και αναψυκτικών ανταλλάσσονται με ένα αναπηρικό ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο. Στον Σύλλογο, στα σχολεία, σε καφετέριες και ταβέρνες της περιοχής σήμανε συναγερμός συμπαράστασης, και μέσα σε λίγες ημέρες ο αριθμός είχε καλυφθεί.
Ομως, όταν η πρόεδρος του Συλλόγου, Δήμητρα Χριστάκη, απευθύνθηκε σε εταιρείες εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών, βρέθηκε μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα. «Τέτοια προσφορά δεν υφίσταται», της απάντησαν.
Απόγνωση. Τόσα καπάκια και άλλα τόσα που συνέχιζαν να καταφθάνουν στα γραφεία του Συλλόγου ήταν μάταιος κόπος. Σ' αυτές όμως τις περιπτώσεις το «...σύμπαν είχε ήδη συνωμοτήσει για να πετύχει ο στόχος», και τα πλαστικά καπάκια άγγιξαν καρδιές.
Μια εταιρεία ανακύκλωσης - ειδών εμφιάλωσης με έδρα την Κεντρική Μακεδονία, με περίσσευμα κοινωνικής ευθύνης, δέχθηκε να κάνει το ψέμα... αλήθεια! Με την προϋπόθεση ότι δεν θα γνωστοποιηθεί η εταιρική της ταυτότητα, παραλαμβάνει τις ποσότητες του Συλλόγου με αντάλλαγμα την οικονομική συνδρομή της στην εξασφάλιση των αναπηρικών καροτσιών.
Ετσι, η προσπάθεια συνεχίστηκε, και δεκάδες φορείς από όλη την Ελλάδα, που πληροφορήθηκαν την προσπάθεια μέσω Facebook, blogs και δημοσιευμάτων, άρχισαν να στέλνουν μικρά και μεγάλα δέματα με καπάκια, με το ΚΤΕΛ, με κούριερ, με το ταχυδρομείο. Για να αγοραστεί ένα συνηθισμένο αναπηρικό καροτσάκι απαιτούνται καπάκια βάρους πλέον του ενός τόνου, ανέφερε η κ. Χριστάκη, και φυσικά η ποσότητα αυξάνεται όταν πρόκειται για ηλεκτροκίνητο. Για ένα μόνο κιλό χρειάζονται 540 καπάκια. «Εχουν έρθει από το Πολεμικό Ναυτικό, από μονάδες του Ελληνικού Στρατού, από σχολεία, από εργαζόμενους του ΟΤΕ, από εργαζόμενους ιδιωτικών εταιρειών, απ' όπου μπορείτε να φανταστείτε» λέει.
Ο Σύλλογος με τη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών προμηθεύτηκε έως τώρα έξι αναπηρικά καροτσάκια. Τα τρία διατέθηκαν στην Εθελοντική Ομάδα του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες νεφροπαθών. Ενα στάλθηκε στο Βέλο Κορινθίας σε παιδάκι.
Τα άλλα δύο διατέθηκαν σε μέλη του Συλλόγου στα Γιαννιτσά (ένα εκ των οποίων ηλεκτροκίνητο), ενώ σύντομα θα προμηθευτεί ακόμη δύο που προορίζονται για άτομα στη Φθιώτιδα. Καθημερινά στα γραφεία της οδού Κολοκοτρώνη 10 των Γιαννιτσών καταφθάνουν δέματα με πλαστικά καπάκια. «Είναι τεράστια η ανταπόκριση του κόσμου, ενώ 2-3 εταιρείες δήλωσαν την πρόθεση να στηρίξουν τον Σύλλογο, χωρίς αντάλλαγμα τα πλαστικά καπάκια», επισημαίνει η κ. Χριστάκη.
Πηγή:http://www.kathimerini.gr/
loading...

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες καλημέρα σας.

loading...

Η αλήθεια που φοβούνται να μας αποκαλύψουν... Διαδώστε το για να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Ελληνες

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ……………. 

Η «Χούντα» το 74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο). 
-Ο «Εθνάρχης» μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977). 


-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους). 


loading...

Οι Ρώσοι αποκαλύπτουν τα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδας από τους Αμερικάνους

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα σχέδια των αμερικανών για την Ελλάδα, περιλαμβάνονται σ΄ ένα μακροσκελές άρθρο Ρώσου που έχει δημοσιευθεί στο nvo.ng.ru.
“Βαλκανική Ομοσπονδία” στην οποία θα έπρεπε να ενταχθούν η Βουλγαρία, η Γιουγκοσλαβία, η Τουρκία, η Ελλάδα, η Αλβανία και η «Μακεδονία» όπως την ανέφεραν σχεδίαζαν οι Δυτικοί από το 1940 ακόμη. Εμπνευστής της ιδέας που στόχο είχε να κρατήσει τη Σοβιετική Ένωση μακρυά από τα Βαλκάνια, ήταν ο Ουίνστον Τσώρτσιλ που “οραματιζόταν” μια Ομοσπονδία που θα ήταν ανεξάρτητη κρατική οντότητα, υπό την εποπτεία της Μεγάλης Βρετανίας! 

Τα όσα αναφέρει είναι συγκλονιστικά και δείχνουν ότι οι Δυτικοί Σύμμαχοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ονομάζουν τα Σκόπια “Μακεδονία” και επίσης δεν νοιάζονταν και πολύ για την εθνική οντότητα της Ελλάδας την οποία πολύ εύκολα “συμπεριελάμβαναν” σε μια “Ομοσπονδία” σχεδιασμένη μόνο για να εξυπηρετήσει τα δικά τους συμφέροντα. Η Ελλάδα δεν κινδύνευσε μόνο από τον "κομμουνιστικό κίνδυνο" τελικά. 


Όλο το εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο όπως έχει μεταφραστεί από την ιστοσελίδα Η Ρωσία Τώρα. 


loading...

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Η Τουρκία “έκοψε” τα νερά του Ευφράτη !! Θυμάστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου;;;!

Θυμάστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου:
«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος, δηλαδή οι Ρώσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας»…
“Η στάθμη της λίμνης έχει πέσει κατά έξι μέτρα”

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Λιβάνου, Αλ Αχμπάρ, οι Τούρκοι έχουν μπλοκάρει τη ροή του Ευφράτη στη Συρία. Απειλείται όχι μόνο ο πληθυσμός της Συρίας αλλά και του Ιράκ. Η στάθμη του νερού στη λίμνη Άσαντ έπεσε κατά έξι μέτρα.
Εκατομμύρια Σύριοι έμειναν χωρίς πόσιμο νερό.
Η Τουρκία έχει παραβιάσει τις διεθνείς υποχρεώσεις και απέκλεισε πλήρως τη ροή του νερού του Ευφράτη. Η Άγκυρα είχε αρχίσει μια σταδιακή μείωση της παροχής νερού πριν από δυόμισι μήνες και πριν από δύο εβδομάδες την σταμάτησε εντελώς.

loading...

O Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε τις θέσεις του κόμματός του .

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ο δήμαρχος Στυλίδας ετοίμαζε από καιρό το κόμμα του και πλέον η διακήρυξη των θέσεων της ΄΄Τελείας'' είναι γεγονός.
Ο Γκλετσος ανακοινώνει και επίσημα το κόμμα του που όπως λέει θέλει να... αντισταθεί στην υποδούλωση.

Αναλυτικά η διακήρυξη έχει ως εξής:
«Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ύπνωσης, κατάπτωσης και αποδυνάμωσης, που ακολούθησε την «ψεύτικη» υλική ευμάρεια, της προ των μνημονίων εποχής, ΤΩΡΑ, είναι καιρός, όλοι εμείς, που συνεχίζουμε να ελπίζουμε, να οραματιζόμαστε και να προσπαθούμε, να αποδείξουμε ότι μας αξίζει και μας πρέπει άλλο μέλλον από αυτό που μας προσφέρουν και μας τάζουν. Η αδράνεια και η παθητικότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε το παρόν και το μέλλον μας βρίσκει πολέμιους.
loading...

“Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ”- ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ-ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ

Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΩΣ ΟΠΛΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΒΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ
Τι να σχολιάσει κάποιος για την πιθανή χρεοκοπία της Αργεντινής? Αλλά προκειμένου κάθε σκεπτόμενος να βγάλει τα συμπεράσματά του, αρκεί να αναφέρομε δύο αριθμούς: Το εξωτερικό χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ της Αργεντινής είναι 22,5% ενώ της χώρας μας είναι 244%!
loading...

ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Πηγή:https://www.youtube.com/watch?v=rUuK0f0Zgyk

loading...

ΣΟΚ Το 70% του κοινωνικου μερίσματος το πήραν αλλοδαποί

Ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη μια φορά υπέρασπίζεται τους Λαθρο+αλλοδαπούς ανοιχτα και θεωρεί ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ τους ΈΛΛΗΝΕΣ Παραπληγικούς πολίτες που είπαν τα παράπονα τους στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου για τον λόγο που δεν έλαβαν το επίδομα.
Πηγή:https://www.youtube.com
loading...

Δείτε τι έπαθε 12χρονη από Τατουάζ Χένας στη Κρήτη (ΦΩΤΟ)

Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών οδηγήθηκε ένα 12χρονο κορίτσι μετά από τατουάζ χένας που έκανε στο χέρι.
Oι χρωστικές ουσίες έφυγαν όμως το δέρμα υπέστη αλλεργική αντίδραση !
Στο σημείο όπου ήταν η χένα το δέρμα έχει υποστεί οίδημα και άμεσα έπρεπε να χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή.
loading...

ΤΙΣ “ΔΙΝΕΙ” Ο ΕΦΕΤ: AYTEΣ ΕΙΝΑΙ οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΑΝ ΑΛΟΓΟ και ΜΟΥΛΑΡΙ! ΔΕΙΤΕ τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ που τους ΕΠΕΒΛΗΘΗΚΑΝ…

Τη λίστα με τις εταιρείες στις οποίες επιβλήθηκαν βαριά πρόστιμα για το διατροφικό σκάνδαλο που τους προηγούμενους μήνες συγκλόνισε και τη χώρα μας, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΦΕΤ.
Πρόκειται για εταιρείες,σύμφωνα με το fress.gr, σε προϊόντα των οποίων ανιχνεύτηκε DNA αλόγου, ενώ σε μία περίπτωση βρέθηκε και κρέας από… μουλάρι και που όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν να έχουν κάνει τη συγκεκριμένη παράβαση. Εντός του Νοεμβρίου οριστικοποιήθηκαν τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν».
Τα συνολικά πρόστιμα στις 23 εταιρίες ανήλθαν σε 228.000 ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα επιβλήθηκε:
1.Πρόστιμο € 7.000 στην επιχείρηση παραγωγής μαγειρεμένων φαγητών SPECIAL ΕΔΕΣΜΑΤΑ Α.Ε. στη Θέρμη διότι διαπιστώθηκαν :
– Δυσχέρανση του ελέγχου.
– Η επιχείρηση χρησιμοποίησε, τουλάχιστον σε μία περίπτωση, κρέας αλόγου για την παρασκευή έτοιμων φαγητών.
loading...

Όλη η αλήθεια για το δρόμο «καρμανιόλα» Κορίνθου – Πατρών.

Έτσι εκτινάχθηκε το κόστος των έργων και το κέρδος των μεγαλοεργολάβων
Τη μεγάλη έρευνα για τα δημόσια έργα και τους αυτοκινητόδρομους συνεχίζει το Newsbomb.gr φέρνοντας στο φως τα... ψιλά γράμματα των συμβάσεων παραχώρησης και τις σκανδαλώδεις, όπως χαρακτηρίζονται χρόνια τώρα, συμφωνίες του ελληνικού δημοσίου με τους παραχωρησιούχους.
Αυτό που δεν χωρά καμία αμφισβήτηση μέχρι στιγμής είναι πως οι μεγαλοεργολάβοι φέρονται να τα θέλουν “μονά – ζυγά” δικά τους, ενώ δε διστάζουν να διαμαρτύρονται και να ζητούν νέες χρηματοδοτήσεις από το κράτος για την καθυστέρηση των έργων που οι ίδιοι έχουν αναλάβει.
Τελικά, όπως αποδεικνύεται, οι δρόμοι δεν είναι στρωμένοι με άσφαλτο αλλά με δισεκατομμύρια ευρώ για τους παραχωρησιούχους.
ΟΛΥΜΠΙΑ...ψυχραιμία!
Πιο χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του δρόμου Κορίνθου – Πατρών. Η σύμβαση προέβλεπε πως μέσα σε ένα χρόνο θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαλλοτριώσεις, κάτι που ήταν ανέφικτο εξ αρχής και άνοιγε την πόρτα σε αποζημιώσεις των εργολάβων από την πρώτη στιγμή. Πώς είναι δυνατόν να υπέγραψαν στο δημόσιο μια σύμβαση που προέβλεπε το συγκεκριμένο όρο; Δεν γνώριζαν από το παρελθόν ότι οι απαλλοτριώσεις απαιτούν χρονοβόρες διαδικασίες; Αξίζει στο σημείο αυτό να σημειώσουμε πως όταν υπεγράφησαν οι συμβάσεις το 2007, ο ΓΓ του ΥΠΕΧΩΔΕ μετά από λίγο καιρό προσελήφθη στην “ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ”... Αλλά αυτά θα τα αναλύσουμε σε επόμενο ρεπορτάζ.
Σύμφωνα με τις αρχικές συμβάσεις το κόστος κατασκευής του έργου ανέρχονταν σε 2 δις 177.000.000 ευρώ κι από αυτά η συμβολή της Κοινοπραξίας είναι στο 7%, το 32% από τις εισπράξεις διοδίων, 20% από την επιδότηση του Ελληνικού Κράτους και Ε.Ε και το υπόλοιπο 41% από Τραπεζικά δάνεια.
Η σύμβαση του 2007 αναφέρει ότι ο αυτοκινητόδρομος θα έχει ουσιαστικά αποσβεστεί ως το 2022 και επί 15 χρόνια το Δημόσιο- εν γνώσει του- τον παραχωρεί στους ιδιώτες, οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη της συντήρησης και θα καταθέτουν στα κρατικά ταμεία έως και το 93% των εσόδων από τα διόδια. Επομένως, πού είναι το επιχειρηματικό ρίσκο; Όλο το ρίσκο το αναλαμβάνουν τράπεζες και δημόσιο. Με «ζεστό» χρήμα 153 εκατ. ευρώ, που αντιπροσωπεύει μόλις το 7% του προϋπολογισμού των έργων, η κοινοπραξία «Ολυμπία Οδός» θα έχει την εκμετάλλευση των διοδίων ως το 2037.
loading...

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΚΕΕΛΠΝΟ: Πώς να προφυλαχθείτε από τον ιό Έμπολα

ΚΕΕΛΠΝΟ: Πώς να προφυλαχθείτε από τον ιό Έμπολα

Διαβάστε αναλυτικά τα μέτρα για τους ταξιώτες – Από τη στιγμή που ο ιός μολύνει τον οργανισμό, χρειάζονται 2 έως 21 ημέρες για να εκδηλωθεί η ασθένεια
Με ταχύ ρυθμό εξαπλώνεται η επιδημία αιμορραγικού πυρετού Έμπολα στη Δυτική Αφρική, ενώ στο κάδρο μπαίνει πλέον και μια ευρωπαϊκή χώρα, η Βρετανία. Τα περιστατικά στη Γουινέα, τη Λιβερία, τη Σιέρα Λεόνε και τη Νιγηρία έχουν υπερβεί τα 1.200 και οι θάνατοι τους 672.

loading...

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Προσοχή! Χρησιμοποιούν το όνομα μεγάλης εταιρείας και εξαπατούν μέσω sms όσους έχουν κινητά τηλέφωνα λέγοντας ότι έχουν κερδίσει χρήματα σε διαγωνισμό

Ζητούν να μπείτε σε συγκεκριμένο site και να βάλετε έναν κωδικό για να εκταμιεύσουν το ποσό
- Το μήνυμα είναι γραμμένο στα Αγγλικά

Με μια εξαιρετικά επείγουσα ανακοίνωση η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να μην εξαπατηθούν από sms και ιστοσελίδα που έχει ως μοναδικό στόχο να αποσπάσει χρήματα από πολίτες χρησιμοποιώντας μάλιστα το όνομα μιας μεγάλης εταιρείας.
loading...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=LRMsVXIbcf0
Πηγή:https://www.youtube.com
loading...

Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε φωτογραφίες των παιδιών στο διαδίκτυο;

Ο κίνδυνος παραμονεύει στο Ίντερνετ…
Πάνω από 110% αυξήθηκαν οι καταγγελίες στο Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς διαδικτύου ,saferinternet.gr.
Σαν να είμαστε στη μέση μιας πλατείας και να μιλάμε δυνατά σε όλους τους περαστικούς!…
Έτσι περιγράφεται ο τρόπος µε τον οποίο επικοινωνούν οι περισσότεροι χρήστες μέσα από το ∆ιαδίκτυο από τους ανθρώπους του Saferinternet.gr, εκθέτοντας τις περισσότερες φορές τα παιδιά τους σε κίνδυνο!

loading...

ΣΟΚ : Νέα αυτοκτονία λόγω κρίσης !!!! «Πάω διακοπές. Να είστε καλά» !!!!

Άλλη μια απώλεια ζωής προστέθηκε στη μακρά λίστα των αυτόχειρων σήμερα το μεσημέρι, όπως αναφέρει το Freepen.gr.
Συγκεκριμένα, στο Παλαιό Φάληρο σήμερα το πρωί ένας 44χρονος ναυπηγός έδωσε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας του, στην οδό Ζησιμοπούλου. Συγγενής του εκλιπόντος ανέφερε στην αστυνομία πως αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Το συγκλονιστικότερο της υπόθεσης όμως είναι το κυνικό σημείωμα που άφησε πίσω του ο 44χρονος και ανέφερε «Πάω διακοπές. Να είστε καλά»
















Πηγή:http://blog.focuswebtv.gr/



loading...
loading...