loading...

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

100 ύποπτοι τζιχαντιστές στην Αθήνα – Συναγερμός στις Μυστικές Υπηρεσίες

Η Ελλάδα τήνει να μετατραπεί σε ένα ιδιότυπο κέντρο αφίξεων και αναχωρήσεων φανατικών τζιχαντιστών από και προς τη Συρία. Οι Κήποι του Έβρου, η Ορεστιάδα, η Λέσβος αποτελούν τις πύλες εισόδου και εξόδου τόσο αραβικής καταγωγής υπηκόων δυτικοευρωπαϊκών χωρών όσο και Σύρων και Ιρακινών λαθρομεταναστών.
loading...

Ημέρα ντροπής,σαν σήμερα – Κολοκοτρώνης και Πλαπούτας φυλακίζονται με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας

7 Σεπτεμβρίου 1833… Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Δημήτριος Πλαπούτας συλλαμβάνονται και φυλακίζονται στο Παλαμήδι από τη Βαυαρική Ανιβασιλεία, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
Την νύχτα μεταξύ 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου του 1833, από το φρούριο του Ναυπλίου Παλαμήδι, κατόπιν εμπιστευτικής και αυστηροτάτης άνωθεν διαταγής, και συγκεκριμένα από τον Υπουργό των Στρατιωτικών της τότε Αντιβασιλείας, ο μοίραρχος Κλεώπας με απόσπασμα από σαράντα χωροφύλακες εξήλθε του φρουρίου και οδήγησε αυτούς με όλες τις επιβαλλόμενες της αποστολής προφυλάξεις, μπροστά από τον μικρό οικίσκο. Και τώρα ας αφήσουμε τους υπέροχους αυτούς άντρες που διέσωσαν την ιστορική αυτή στιγμή να μας την αφηγηθούν:
loading...

ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Αύξηση 835% στις ροές μεταναστών στο Αιγαίο Ανεξέλεγκτες διαστάσεις προσλαμβάνει η αθρόα είσοδος μεταναστών στη χώρα από το Αιγαίο, με τον αριθμό των συλλήψεων την περίοδο 2012-2014 να εμφανίζει τρομακτική αύξηση της τάξης του 835%, σε σχέση με το 2012.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις προσλαμβάνει η αθρόα είσοδος μεταναστών στη χώρα από το Αιγαίο, με τον αριθμό των συλλήψεων την περίοδο 2012-2014 να εμφανίζει τρομακτική αύξηση της τάξης του 835%, σε σχέση με το 2012.
Αλιευτικό μεταφέρει μετανάστες στο Αιγαίο. Τρομακτικές διαστάσεις παίρνει η αθρόα είσοδος προσφύγων στη χώρα από τα θαλάσσια σύνορα
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε χθες ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε Ελληνες δημοσιογράφους και ανταποκριτές των διεθνών μέσων, από την αρχή του χρόνου έως και τις 31 Αυγούστου, διασώθηκαν από άνδρες του Λιμενικού 6.297 μετανάστες, ενώ συνολικά 17.639 πέρασαν φέτος τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, αριθμός που στο τέλος του χρόνου εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τους 31.000.
loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΦΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΔΩΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ, ΠΩΣ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΉΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ!!


"Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω. Εάν δε ταύτα τις ποιή, καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω".
Δηλαδή:
αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:
1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου

loading...

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Απόφαση σταθμός «σπάει» τον κατώτατο μισθό των 586 ευρώ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ Απόφαση σταθμός «σπάει» τον κατώτατο μισθό των 586 ευρώ ΚΑΤΩΤΑΤΟΣΜΙΣΘΟΣΑΠΟΦΑΣΗ 05/09/2014 - 13:02 Αξιολόγηση:3.8 1 2 3 4 5 (5ψήφοι) Απόφαση σταθμός «σπάει» τον κατώτατο μισθό των 586 ευρώ Απόφαση σταθμός «σπάει» τον κατώτατο μισθό των 586 ευρώ Απόφαση του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ) με την οποία ορίζεται σε κλαδική σύμβαση που έληξε εισαγωγικός μισθός 1.010 ευρώ αντί των 586 ευρώ που είχε επιβληθεί φέρνει ολική ανατροπή στους μισθούς του Μνημονίου. Η απόφαση που αφορά στην κλαδική σύμβαση των Τεχνικών Ραδιοφώνου ανατρέπει για πρώτη φορά τον νομοθετημένο μισθό.

Οι τεχνικοί ζητούσαν σύμβαση με μισθούς πολύ πιο πάνω από τα 586 ευρώ που οι ιδιοκτήτες δεν ήταν διατεθειμένοι να δώσουν. Η απόφαση του ΟΜΕΔ για πρώτη φορά καθορίζει σε συλλογική σύμβαση εισαγωγικό μισθό 1.010 ευρώ αναδρομικά από 9 Ιανουαρίου του 2013, γκρεμίζοντας το νομοθετημένο βασικό μισθό των 586 ευρώ. Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρονται μεταξύ άλλων στοιχεία όπως ο αρνητικός πληθωρισμός αλλά και η μείωση του ΑΕΠ στο β' τρίμηνο του 2014 κατά 0,2%, όπως και η αύξηση της ανεργίας στο ίδιο τρίμηνο με στόχο να καταδειχθεί ότι είναι αποτέλεσμα της διαρκούς μείωσης των εισοδημάτων, ενώ παρά ταύτα ο ρυθμός ανάπτυξης δεν αυξήθηκε, η ανεργία αυξήθηκε και
loading...

Παραμύθια θεωρούν τις μειώσεις φόρων οι ΑΝΕΛ

H αναπληρώτρια γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη με αφορμή όσα είπε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, κάνει λόγο για  "παραμύθια".
 
Η σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στη Δ.Ε.Θ θύμισε Λιούις Κάρολ. Ακούσαμε παραμύθια για μειώσεις φόρων, φαντασιώσεις για ανάπτυξη και κατηγορίες κατά του «κακού κράτους» που διαμόρφωσε η ίδια η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε τα τελευταία 40 χρόνια.
 
loading...

ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ. ΣΠΑΝΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ..

Πηγή:https://www.youtube.com
loading...

ΣΥΡΙΖΑ-Ρεπούση αρνούνται τις γενοκτονίες εναντίον των Ελλήνων

Στην γραμμή της Άγκυρας, ο ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε τις σοβαρές ενστάσεις του για το άρθρο 2 επικαλούμενος την ποινικοποίηση της άποψης, ενώ και η Μαρία Ρεπούση τάσσεται κατά της επίμαχης διάταξης, η οποία, όπως είπε, «στρέφεται κατά της ελεύθερης έκφρασης γνώμης». Τ α άλλα άρθρα δηλαδή την ενισχύουν;


loading...

Γ.Καμίνης: «Θα γίνει στον Βοτανικό ένα μικρό τέμενος που θα χωρά 600 ισλαμιστές»...

"Θα γίνει στο Βοτανικό ένα μικρό τέμενος που θα χωράει 600 (λαθρο) μουδσουλμάνους μετανάστες"! Aυτό τόνισε ο Δήμαρχος Αθηνών Γιώργος Καμίνης μιλώντας στο Mega!
«Ο δήμος Αθηναίων έχει την υποχρέωση να κάνει μια κίνηση συνεργασίας με τις άλλες παρατάξεις. Ο Καλλικράτης δεν μας επιτρέπει να δίνουμε αρμοδιότητες στην αντιπολίτευση. Βεβαίως και θα έδινα αρμοδιότητες στον κ. Σακελλαρίδη» σημείωσε ο Γ.Καμίνης,
loading...

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Έλληνες Γιατροί: Πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο σε αχρηστία στην Σαντορίνη, καθώς το Υπουργείο Υγείας αρνείται τη στελέχωσή του

Μόνο παράδοξο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το θέαμα ενός σύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου νοσοκομείου στη Θήρα, το οποίο ωστόσο είναι ανίκανο να εξυπηρετήσει και να περιθάλψει τους κατοίκους του νησιού.
Πιο συγκεκριμένα, στο νησί που αριθμεί 15.000 μόνιμους κατοίκους και δέχεται κάθε χρόνο περίπου 2.000.000 τουρίστες, έχει κατασκευαστεί από το 2011 νοσοκομείο, το οποίο διαθέτει χειρουργικές αίθουσες, τμήματα επειγόντων, εργαστήρια και πολλές ακόμα σύγχρονες εγκαταστάσεις. Το συγκεκριμένο ωστόσο νοσοκομείο παραμένει κλειστό, καθώς σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας η στελέχωση αυτού του νοσοκομείου αποτελεί εξαιρετική οικονομική επιβάρυνση.
loading...

Έκκληση "ζωής" για την 27χρονη Μαρία που πάσχει από καρκίνο.

Όλα άλλαξαν στη ζωή της 27χρονης Ηρακλειώτισσας Μαρίας Σπανού πριν από δύο μήνες, όταν μια μαγνητική που έκανε για να βρει από πού προερχόταν η ενόχληση που είχε στα μάτια έδειξε δυστυχώς καρκίνο στον εγκέφαλο. Από τότε ο αγώνας της οικογένειάς της στην κλινική του Αγίου Λουκά είναι εξαιρετικά μακρύς και δύσκολος, αλλά όλα θα πάνε καλά, αν ο κόσμος ανταποκριθεί στην έκκληση για βοήθεια!


Μέχρι εκείνη τη στιγμή ζούσε μια φυσιολογική ζωή. Όλα όμως άλλαξαν, προς το χειρότερο δυστυχώς, όταν βρέθηκε από τη μαγνητική ότι πάσχει από γιγαντιαία χωροκατακτητική εξεργασία στη βάση του κρανίου.


Η οικογένεια της Μαρίας άρχισε αμέσως ενέργειες για να δει τι θα κάνει στο εξής και πού θα απευθυνθεί. Τα οικονομικά τους περιορισμένα. Και το κόστος σε τέτοιες επεμβάσεις μεγάλο. Στο Ηράκλειο οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου απάντησαν πως δεν αναλαμβάνουν τόσο λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις. Η έρευνα που έγινε οδήγησε την οικογένεια στη λύση της κλινικής του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η Μαρία Σπανού υπεβλήθη σε δύο επεμβάσεις στον εγκέφαλο με ρομποτική. Η Μαρία χρειάστηκε να νοσηλευτεί για περίπου δύο μήνες στην εντατική, στις 29 Αυγούστου.


loading...

Ο Κυριάκος γεννήθηκε με σύνδρομο down και έγινε πρωταθλητής στη ζωή (βίντεο)

Ο Κυριακός Φριλίγκος , ένας νεαρός με σύνδρομο Down, είναι άλλο ένα τρανό παράδειγμα πως τίποτα δε μπορεί να νικήσει τη θέληση! Αγάπα τη μουσική και το δείχνει με το μπουζούκι του.Δείτε εδω το βίντεο.
Πηγή:newsitamea.gr

Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/ellada-kosmos/item/44208-down-syndrome-kyriakos
loading...

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Πώς είναι σήμερα το κοριτσάκι που έσβησε τη φλόγα στη τελετή λήξης των ολυμπιακών του 2004!!

Η Φωτεινή στα 20 χρόνια της είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά, ασχολείται με τον αθλητισμό (pic)


loading...

Καμμένος σε Σαμαρά: Τι έχεις συμφωνήσει για τον όρο Μακεδονία;

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ρωτά τον πρωθυπουργό για ποιο λόγο έστειλε Έλληνες Αξιωματικούς σε τελετή παρασημοφόρησης Σκοπιανών στρατιωτικών στο ΝΑΤΟ
Το θέμα με την παρασημοφόρηση Σκοπιανών στρατιωτικών φαίνεται ότι παίρνει μεγάλες διαστάσεις και πρόκειται για ένα ζήτημα που «σκάει» στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά, ενός πολιτικού το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί απόλυτα με την υπόθεση της ονομασίας της γειτονικής χώρας.
Πάνω σε αυτόν τον καμβά στοχεύει και η ερώτηση-φωτιά που κατέθεσε σήμερα και ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτά για ποιο λόγο ο πρωθυπουργός δεν του απαντά επί των Εθνικών Θεμάτων και για ποιο λόγο έστειλε Έλληνες Αξιωματικούς να παραβρεθούν σε βράβευση Σκοπιανών.
loading...

Δείτε όλοι μα όλοι το βίντεο,θα εκπλαγείτε.

loading...

Ενημέρωση για τα νησιά μας.

Τα νησιά αποτελούν κύριο μορφολογικό χαρακτηριστικό του ελληνικού χώρου και συστατικό τμήμα του πολιτισμού και της παράδοσης της χώρας. Η ελληνική επικράτεια περιλαμβάνει 6.000 νησιά και νησίδες διάσπαρτα στα πελάγη του Αιγαίου και του Ιονίου, από τα οποία μόνο τα 227 είναι κατοικημένα. Πρόκειται για φαινόμενο μοναδικό στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
Το ελληνικό αρχιπέλαγος έχει 7.500 χλμ. ακτών -από τα 16.000 χλμ. που διαθέτει συνολικά  η χώρα- που παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλομορφία: παραλίες με μήκος πολλών χιλιομέτρων, μικροί κόλποι και ορμίσκοι, αμμώδεις παραλίες με αμμοθίνες, βοτσαλωτές ακτές, παράκτιες σπηλιές με απόκρημνα βράχια και με τη χαρακτηριστική σκούρα άμμο των ηφαιστιογενών εδαφών, παράκτιοι υγρότοποι. Πολλές από τις ακτές αυτές είναι βραβευμένες από το πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες της Ευρώπης» και προσφέρονται όχι μόνο για κολύμπι, αλλά και για καταδύσεις, εξερευνήσεις με μάσκα, θαλάσσιο σκι, ιστιοπλοΐα και windsurfing . 
Στα ελληνικά νησιά αυτά αναπτύχθηκαν μερικοί από τους παλαιότερους ευρωπαϊκούς πολιτισμούς(Κυκλαδικός, Μινωικός κ.λπ.), γι` αυτό διαθέτουν μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους, ξεχωριστήαρχιτεκτονική κληρονομιά και γοητευτικές τοπικές παραδόσεις ενός πολύχρονου και πολυπρόσωπου πολιτισμού. Εξάλλου, σε αυτά είναι συγκεντρωμένο το 58,5% του συνολικού αριθμού των ξενοδοχειακών μονάδων και το 62,6% των ξενοδοχειακών κλινών όλης της χώρας (2003). Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με το εξαιρετικό κλίμα, την ασφάλεια των ελληνικών θαλασσών και τις μικρές αποστάσεις μεταξύ λιμανιών και ακτών, έχουν κάνει τα ελληνικά νησιά διάσημα και εξαιρετικά δημοφιλή στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες.
loading...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 14:46 ΟΟΣΑ: Στο 27% η ανεργία στην Ελλάδα έως το τέλος του 2015

Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) προειδοποίησε σήμερα, με την έκθεσή του για τις προοπτικές απασχόλησης (Employment Outlook 2014), ότι η ανεργία στην περιοχή θα παραμείνει αρκετά υψηλότερη από τα προ κρίσης επίπεδα, παρά την περιορισμένη μείωσή της έως το τέλος του 2015.
loading...

Kατάργηση των ατομικών ελευθεριών στην Ελλάδα.

Οι ελλαδίτες πολιτικάντηδες, όντες απασχολημένοι με την… «ιδεολογική» αντιπαράθεση εντός συνόρων, δεν γνωρίζουμε αν έχουν καταλάβει ότι ψηφίζουν την πλήρη κατάργηση των ατομικών ελευθεριών των Ελλήνων. Η ιδιοκτησία αποτελεί δημοκρατικό κεκτημένο απέναντι σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, όπως η εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία του Χίτλερ ή η Σοβιετική Ένωση. Ο πόλεμος εναντίον της ουσιαστικά την καταργεί και πλέον οι πολίτες μέσω ΕΝΦΙΑ δεν έχουν δικό τους σπίτι, αφού πληρώνουν ενοίκιο στο κράτος.
loading...

Μύρισαν μεζέ κ ήρθαν οι δήθεν φίλοι μας.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ ενημερώθηκε από τον Γ.Μανιάτη για την εξέλιξη των ερευνών για υδρογονάνθρακες
Οι εξελίξεις αναφορικά με τα προβλήματα εφοδιασμού της Ευρώπης με φυσικό αέριο εξαιτίας της κατάστασης στην Ουκρανία, καθώς και με την αξιοποίηση των εθνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντέιβιντ Πιρς.
 
Ειδικότερα οι κ.κ. Μανιάτης και Πιρς συζήτησαν για την πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να δημιουργηθεί ένας ευρωπαϊκός μηχανισμός εκτάκτου ανάγκης για την προμήθεια Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ/LNG), για την ενιαία αντιμετώπιση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο των πιθανών ελλείψεων.
 
loading...

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής, κατά πλειοψηφία, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο από το Γ” Θερινό Τμήμα της Βουλής, μετά τις αλλαγές που κατέθεσε με τροπολογία ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

loading...

ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ……..

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο, κάτοχο Μεταπτυχιακού τίτλου στο Ποινικό Δίκαιο του Δ.Π.Θ. 
Πάνω από δυο δεκαετίες συντελείται ένα έγκλημα στην χώρα μας, με την ανοχή και τις ευλογίες των πολιτικών ή καλύτερα πολιτικάντηδων. ΤΟ έγκλημα ανέλεγκτης εισόδου και παραμονής στην χώρα μας παράνομων μεταναστών- επήλυδων.
 ΟΙ τελευταίοι έχουν κατακλύσει πλέον τα μεγάλα αστικάκέντρα,
ενώ οι κάτοικοι υφίστανται τις ιδιαιτερότητεςτους με 
αποκορύφωμα στυγερά εγκλήματα κυρίως κατά Ελλήνων πολιτών. 
Παρά τις επισημάνσεις για το μεγάλο πρόβλημα που θα αντιμετώπιζε η χώρα μας, ήλθε η κατάπτυστη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ με τις ευλογίες του μικρόπνοου και προδοτικά φερόμενου Γιωργάκη Παπανδρέου, η οποία κατάντησε την χώρα μας σκουπιδότοπο λαθρομεταναστών
(βλ Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο Η βραδυφλεγής βόμβα της λαθρομετανάστευσης και η δραστική αντιμετώπιση της  αλλά και Οι πυριτιδαποθήκες λαθρομεταναστών στην πόρτα μας 
Όσοι λαθρομετανάστες εισέρχονται παράνομα στην χώρα μας, δεν επιστρέφουν πίσω, αφού η Τουρκία δεν τους δέχεται, χωρίς νόμιμα έγγραφα ούτε όμως προωθούνται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Η θλιβερή κατάντια των πάλαι ποτέ αστυνομικών σχολών της χώρας ως κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών, αναδεικνύει το φοβερό πρόβλημα που δημιούργησαν στον Ελληνικό Λαό οι «καρικατούρες» της πολιτικής ζωής του τόπου. 
Την επόμενη πράξη του δράματος αποτελεί η δέσμευση της Ελλάδας για δημιουργία τζαμιού στην περιοχή του Βοτανικού της Αθήνας, μετά την συνάντηση του ρέποντος σε κυβιστήσεις πρωθυπουργού Σαμαρά με τον «Σουλτάνο» Ερντογάν.  
Και πάλι οι «κακής κοπής» πολιτικάντηδες δεν αντιλαμβάνονται σε ποιες περιπέτειες οδηγούν τους Έλληνες με τα τζαμιά κέντρα λατρείας παράνομων λαθρομεταναστών- φανατικών του Ισλάμ στην πλειοψηφία τους, οι οποίοι έτσι θα νομιμοποιούνται σιγά- σιγά , αφού θα αποκτήσουν και χώρο που θα επικαλούνται ως άσυλο. Φυσικά οι Έλληνες δεν έμειναν απαθείς για όλα αυτά. 
Αντέδρασαν και αντιδρούν. Όμως οι πολιτικάντηδες φρόντισαν και γι’ αυτό. Έφεραν προς ψήφιση στην Βουλή το περίφημο – εμετικό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, όπως αναφέρεται και στην αιτιολογική έκθεση (Γενικό μέρος Α αριθ 2) 
loading...

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ – ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΘΕΙ 546 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Ξέφραγο αμπέλι κατάντησαν τα σύνορά μας λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης τις τελευταίες ημέρες, αφού ΜΟΝΟ στη Σάμο σε διάστημα 5 ημερών έχουν αποβιβασθεί 546 λαθρομετανάστες!!!
Δυστυχώς σε συνδυασμό του γεγονότος ότι (σύμφωνα με πληροφορίες της ΣΑΜΙΑΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ) πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού έρχεται και παραλαμβάνει πολλούς από αυτούς και τους μεταφέρει και τους αποβιβάζει σε μια πολύ ευαίσθητη εθνικά περιοχή της χώρας, τη Θράκη, τα πράγματα φαίνεται ότι πλέον είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ! 
loading...

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει αγοράκι 6 χρονών στο Κερατσίνι!


Πριν λίγο σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ένας Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει ένα αγοράκι 6 χρονών. 
Ο πατέρας του παιδιού σε έξαλλη κατάσταση μόλις το πληροφορήθηκε τον έσπασε στο ξύλο.
Αυτή τη στιγμή ο Πακιστανός βρίσκεται στο τμήμα του Κερατσινίου.
Την πληροφορία την μεταδίδουμε με επιφύλαξη γιατί δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.
Πηγή:http://www.makeleio.gr/
loading...

Άσος στη «Νιγηριανή απάτη»

Άσος στη «Νιγηριανή απάτη»
Ένας 44χρονος Καμερουνέζος συνελήφθη στη Γλυφάδα για πλαστογραφία και απάτη, γνωστή ως μέθοδος  «Νιγηριανή απάτη», αφού πρώτα κατάφερε και απέσπασε συνολικά 200.000 ευρώ από τα θύματά του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 27 Αυγούστου μετέβησαν στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων δύο Ελληνίδες αδελφές και κατήγγειλαν ότι ο 44χρονος Καμερουνέζος τον Μάιο τις είχε προσεγγίσει, παρουσιαζόμενος ως  πλούσιος επιχειρηματίας και προέβη στην ενοικίαση ενός διαμερίσματος, ιδιοκτησίας της μίας εξ αυτών, στη Γλυφάδα.
loading...

Πτώση 5,69% στις γεννήσεις στην Ελλάδα το 2012. Τόνυ και Μπένυ μια χαρά τα καταφέρατε.Σε 10 χρόνια με αυτούς τους ρυθμούς,θα είμαστε 160.000 λιγότεροι Ελληνες.

Οι γεννήσεις στην Ελλάδα, κατά το 2012, ανήλθαν σε 100.371 (51.654 αγόρια και 48.717 κορίτσια), παρουσιάζοντας μείωση κατά 5,69 τοις εκατό σε σχέση με το 2011, που είχαν ανέλθει σε 106.428, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.Οι θάνατοι, κατά το 2012, παρουσίασαν αύξηση κατά 5% και

loading...

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Εκδήλωση Ελληνικού Σχολείου Ενορίας Αγ. Δημητρίου Μόσχας

loading...
loading...