loading...

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Δεν τολμούν να εμφανιστούν δημόσια οι υπουργοί της κυβέρνησης τους διώχνουν «κακήν-κακώς» από τις ταβέρνες.Θα κάνουμε το ίδιο και στην κάλπη;να μην απέχουμε και να τους μαυρίσουμε.

Στο πρώτο περιστατικό πρωταγωνίστησε ο υπουργός άμυνας Νίκος Δένδιας ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από πολίτες στην πλατεία Αγίου Λαζάρου στον Βύρωνα.Δεν τολμούν να εμφανιστούν δημόσια οι υπουργοί της κυβέρνησης τους διώχνουν «κακήν-κακώς» από τις ταβέρνες.Στο πρώτο περιστατικό πρωταγωνίστησε ο υπουργός άμυνας Νίκος Δένδιας ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από πολίτες στην πλατεία Αγίου Λαζάρου στον Βύρωνα, όπου θέλησε να γευματίσει σε ταβέρνα της περιοχής.
Oι αποδοκιμασίες ήταν τόσο έντονες που η ασφάλεια του υπουργού τον φυγάδευσε άμεσα για να γλιτώσει τα χειρότερα. «Να μην ξαναπατήσει κανείς σας εδώ», του φώναζαν εξαγριωμένοι κάποιοι πολίτες.
loading...

Τα χάνουν όλα οι αποστάτες.

Κανένας τους δεν ξαναβγαίνει βουλευτής
ΤΕΛΙΚΑ οι πιο ΧΑΜΕΝΟΙ στην προσπάθεια δημιουργίας τεράστιου πολιτικού προβλήματος στη χώρα, με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ βουλευτές, γεγονός που θα έχει σαν συνέπεια να παραμείνει στην εξουσία η κατοχική κυβέρνηση για να συνεχίσουν οι τροϊκανοί και οι απατεώνες δανειστές την ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ μας για άλλα δύο χρόνια, θα είναι οι ίδιοι οι ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, από τους οποίους ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρόκειται να ξαναβγεί βουλευτής!
loading...

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έχετε την υποχρέωση να δώσετε εκπαιδευτική άδεια στο Ρωμανό»

Επίθεση στην κυβέρνηση για την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στη βουλή.
«Δεν έχετε δικαίωμα να θυσιάσετε το Νίκο Ρωμανό. Έχετε  την δυνατότατα και την υποχρέωση να του δώσετε εκπαιδευτική άδεια και να σώσετε την ζωή του. Αν το κάνετε ίσως σώσετε και την ψυχή σας», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τα συναρμόδια υπουργεία να αναλάβουν αποτελεσματική πρωτοβουλία υποστηρίζοντας ότι η  σχετική τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή αποτελεί «μικρόψυχη ενέργεια και μετάθεση υποχρεώσεων».
loading...

Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες.Χρόνια Πολλά στο πολεμικό μας Ναυτικό.


















                     
      Πηγή.
loading...

Διευθυντής των ΤΕΠ του Γ.Ν. Ρόδου. Προς συσκεψιάρχες “Πέντε νεκροί σήμερα…”

Διευθυντής των ΤΕΠ του Γ.Ν. Ρόδου. Προς συσκεψιάρχες “Πέντε νεκροί σήμερα…”Γράφει ο Γιώργος Τριάντος Διευθυντής Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, μετά τον χθεσινό θλιβερό απολογισμό από τους θανάτους συμπατριωτών μας, για τις ελλείψεις,τα προβλήματα, τις δυσκολίες με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι γιατροί του Νοσοκομείου τα οποία υποβαθμίζουν την παροχή υγείας και απαξιώνουν την ζωή του Ροδίτη και της Ροδίτισσας.

loading...

Email της κυβέρνησης προς την Τρόικα αποκαλύπτει την αλήθεια για τα προϊόντα καπνού.

Ένα email της κυβέρνησης προς την Τρόικα αποκαλύπτει τα μεγάλα σφάλματα των τελευταίων κυβερνήσεων από το 2009 ως σήμερα τόσο σε βάρος των εσόδων του Δημοσίου, όσο και ενός κλάδου και πιο συγκεκριμένα των Περιπτερούχων και Καπνοπωλών.
Κλάδος που καταστράφηκε  όχι από ανικανότητα ή από άγνοια αλλά από διατεταγμένες εντολές του εξωτερικού, όπως τονίζει και το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών νομού Αττικής.
Η Επίσημη Μετάφραση του email:
3.Φόροι καπνικών. Ενώ μια σειρά από μελέτες δείχνουν ότι οι φορολογικοί συντελεστές για τον καπνό στην Ελλάδα έχουν σήμερα φτάσει στις κορυφαίες δυνατές τιμές τους, σχεδιάζουμε την επανεξέταση στη δομή αυτών των φόρων με στόχο την άμεση επισήμανση και την εξάλειψη των δυνητικών στρεβλώσεων που έχουν αρνητικές συνέπειες για τα δημόσια έσοδα.
loading...

Δείτε το απίστευτο μήνυμα καταστηματάρχη που έβαλε λουκέτο στην επιχείρηση του στην Πάτρα (Φωτογραφία)

Ακόμα ένα ιστορικό κατάστημα της Πάτρας έβαλε λουκέτο, με τον ιδιοκτήτη του να φροντίζει να ενημερώσει τους πελάτες του, με τον... ιδιαίτερο τρόπο που θα δείτε
Ένα ακόμα κατάστημα στην Άνω πόλη έβαλε λουκέτο. Πράγμα συνηθισμένο στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης. Σύνφωνα με το thebest το διαφορετικό σε αυτή την περίπτωση είναι το μήνυμα που έγραψε ο ιδιοκτήτης εξηγώντας τους λόγους του λουκέτου..
«Με τόσο success story και... ανάπτυξη
loading...

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Εκανε αίσθηση στα τουρκικά ΜΜΕ η ανοιχτή επιστολή μας προς τον Α. Νταβούτογλου.

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Kontranews», με το οποίο καλωσορίζαμε τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, στην επίσημη επίσκεψή του, στην Αθήνα, με την ανοιχτή επιστολή του εκδότη μας Γιώργου Κουρή. 
Μεγάλες εφημερίδες της γειτονικής χώρας, όπως η «Χουριέτ» και η «Τζουμχουριέτ», και δεκάδες μικρότερες εφημερίδες και ηλεκτρονικές σελίδες, αναπαρήγαγαν, σχεδόν αυτούσια, την επιστολή, επισημαίνοντας ιδιαίτερα το μήνυμα φιλίας και συνεργασίας, που απηύθηνε ο Γιώργος Κουρής, προς τον Τούρκο πρωθυπουργό, ζητώντας ταυτόχρονα να σταματήσει η επιθετική και επεκτατική στάση της γειτονικής χώρας, που δεν οδηγεί πουθενά.
loading...

Πούτιν: Επιδιώκουν την διάλυση της Ρωσίας επειδή είναι ισχυρή.

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε τους εχθρούς της Ρωσίας ότι επιδιώκουν τον διαμελισμό και την καταστροφή της οικονομίας της για να την τιμωρήσουν για την ισχύ της, κατά την ετήσια ομιλία του για την κατάσταση της χώρας ενώπιον των δύο σωμάτων του ρωσικού κοινοβουλίου.
Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας θριαμβολόγησε για την προσάρτηση της Κριμαίας, επαίνεσε τον ρωσικό λαό για τη δύναμή του προειδοποιώντας για τους δύσκολους καιρούς που έρχονται, κατηγόρησε τη Δύση για κυνισμό στη διαχείριση της ουκρανικής κρίσης.
loading...

Έλληνας επιστήμονας ανακάλυψε το γονίδιο του γιγαντισμού.

Ερευνητές στις ΗΠΑ, με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής Κωνσταντίνο Στρατάκη, ανακάλυψαν ένα γονίδιο που σχετίζεται με την υπερβολική ανάπτυξη των παιδιών, γνωστή και ως γιγαντισμό. Οι επιστήμονες ελπίζουν ότι η ανακάλυψή τους θα οδηγήσει σε νέες θεραπείες της πάθησης μελλοντικά.
loading...

Ο Β.Μειμαράκης στον Κ.Παπούλια – Ξεκινάει το θρίλερ της Προεδρικής εκλογής.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ «ΚΑΥΤΕΣ» 60 ΗΜΕΡΕΣ
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μειμαράκης και όλα δείχνουν πώς ξεκινάει το θρίλερ της προεδρικής εκλογής. Το θέμα στη μεταξύ τους συζήτηση θα είναι ο καθορισμός των ημερομηνιών για τις ψηφοφορίες που απαιτούνται προκειμένου να διαπιστωθεί αν η παρούσα Βουλή είναι σε θέση να εκλέξει Πρόεδρο ή θα διαλυθεί εφόσον προκύψει αδυναμία συγκέντρωσης 180 βουλευτών.
loading...

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ - Πάνω από 10 προσαγωγές…

Επεισόδια σημειώθηκαν χθές το βράδυ στα Εξάρχεια, μετά την πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό, με την αστυνομία να προχωρά σε περισσότερες από 10 προσαγωγές.

Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.
Μεγάλος κίνδυνος να ΚΑΕΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ-ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ μέσα στη φωτιά και στην οργή-Άφησαν πάνω από 500 άτομα να παρεισφρήσουν στα Εξάρχεια-Πίεση για την αποφυλάκιση Ρωμανού
Δεκέμβριος 2008: Οι ημέρες της φωτιάς που έκαψαν την κυβέρνηση Καραμανλή και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΙΟΙ σχεδιάζουν νέες μέρες ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΥ(βίντεο)
loading...

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΑΕΕ.

Δεκαπέντε ημέρες νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου από τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΕΕ οι συνταξιούχοι του ταμείου θα δουν στους λογαριασμούς τους την σύνταξη του Ιανουαρίου στις 19 Δεκεμβρίου αντί για τις 2 Ιανουαρίου όπως αρχικά προβλεπόταν.
Η πληρωμή αυτή αφορά τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ καθώς και τους συνταξιούχους των Τομέων (ΤΑΝΤΠ, ΤΕΑΑ και ΤΕΑΠΥΚ).
loading...

Aπίστευτα πράγματα: Μια ολόκληρη κυβέρνηση "γονατίζει" μπροστά σε έναν τρομοκράτη ληστή!

Μία ακόμα ταπείνωση για την κυβέρνηση: Μετά την τρόϊκα, τώρα αναζητεί και τους γονείς του τρομοκράτη-ληστή Νίκου Ρωμανού για να τους εξηγήσει τη νομοθετική πρωτοβουλία για να ... σπουδάσει ο κακοποιός!

Οπως εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου: «Βεβαίως κρατούμενοι με αυτήν την ιδιότητα θα πρέπει να τελειώνουν στις σπουδές τους, γι’ αυτό θα καταθέσουμε ρύθμιση όταν επιστρέψει από την Κίνα ο συναρμόδιος υπουργός κ. Λοβέρδος, για παρακολούθηση μαθημάτων δι’ αλληλογραφίας ή εξ αποστάσεως στα πρότυπα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Θα εξασφαλιστούν όλες οι υποδομές, ο φοιτητής-κρατούμενος θα διαβάζει στη φυλακή και θα δίνει εξετάσεις επί της εξεταστέας ύλης, αν έχει απορίες θα μπορεί να έρχεται σε επαφή με τους καθηγητές του τηλεφωνικά ή διά ζώσης, και να δίνει εξετάσεις σε ειδικό χώρο στις φυλακές με επιτηρητή καθηγητή, την ίδια ώρα που θα δίνουν εξετάσεις και οι συμφοιτητές του»!
loading...

Σε τουρκικό κλοιό Ρόδος και Καστελόριζο - Μεγάλη συγκέντρωση ναυτικών δυνάμεων από την Άγκυρα.

Μεγάλες ναυτικές δυνάμεις, τις οποίες συνδράμουν και αεροπορικές, στην περιοχή της Ρόδου και του Καστελόριζου έχει συγκεντρώσει η Τουρκία προκειμένου να διεξάγει… επιχειρησιακή εκπαίδευση. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας, ενώ πλοία του Πολεμικού Ναυτικού περιπολούν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.
  
loading...

Δείτε το Α/Κ πυροβόλο MSTA-S σε δράση [βίντεο]

Το αυτοκινούμενο πυροβόλο MSTA-S  είναι το καλύτερο πυροβόλο αυτή την στιγμή στον ρωσικό στρατό και ένα από τα καλύτερα διεθνώς.
loading...

Κίνα: Εστιατόριο αντικατέστησε τους σερβιτόρους με... ρομπότ! [βίντεο]

Έναν διαφορετικό τρόπο για να γλιτώσει το μισθολογικό κόστος βρήκε ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Κίνα ο οποίος αποφάσισε να αντικαταστήσει τους σερβιτόρους με... ρομπότ!
 
Το εστιατόριο που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο της πόλης Νίνγκμπο, στο βορειοανατολική περιφέρεια Ζεγιάνγκ, έχει γίνει τουριστικό αξιοθέατο λόγω των φουτουριστικών υπαλλήλων.
 
Μπορεί κάθε ρομπότ να κοστίζει 7.600 ευρώ αλλά ο Λου Ντάικ επιμένει ότι ακόμα κι έτσι μακροπρόθεσμα θα βγει κερδισμένος.
 
Τα ρομπότ που εκτός από το να εκτελούν εντολές, μπορούν και να «μιλάνε» στους πελάτες καθώς είναι εφοδιασμένα με 40 φράσεις στα κινέζικα. Όσο για την ασφαλή κίνησή τους στο χώρο, αυτή διασφαλίζεται από ένα σύστημα οπτικών ινών που τα προστατεύει από το να σκουντουφλάνε σε έπιπλα ή ανθρώπους.
 
Οι ηλεκτρονικοί σερβιτόροι έχουν διάρκεια ζωής 5 χρόνια και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία τούς επιτρέπει να κινούνται συνεχώς για οχτώ ώρες.

 
loading...

Παναγιωταρέα προς Καρασάββα: Αξίζει για μια αμοιβή να εκθέτεις την Ελλάδα;

Σκληρή απάντηση στο δημοσίευμα των Sunday Times και την ανταποκρίτρια Α. Καρασάββα, έδωσε η υπεύθυνη επικοινωνίας για τον τάφο της Αμφίπολης, Α. Παναγιωταρέα.
Μία ακόμη κόντρα έχει ξεσπάσει με φόντο τις αποκαλύψεις στο ταφικό μνημείο της Αμφίπολης.
Αιτία ένα χθεσινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sunday Times στο οποίο η ελληνίδα ανταποκρίτρια Ανθή Καρασάββααναφερόταν στη FYROM ως Μακεδονία.
Όπως γράφει η δημοσιογράφος στο άρθρο, «τα υπολείμματα [του νεκρού] αποκαλύφθηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα [...] περίπου 375 μίλια βόρεια των Αθηνών, κοντά στα σύνορα με τη Μακεδονία».
loading...

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Αθήνα: Μία ανάπηρη πόλη που φυλακίζει τους ανθρώπους της.

To ΝEWS 247 στο δρόμο (μετ' εμποδίων) των ΑμΕΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, σε ένα συγκινητικό short documentary. Δύο άνθρωποι, δύο μαρτυρίες χτυπούν την ευαίσθητη κοινωνική φλέβα ενός κράτους πρόνοιας σε παρακμή. Μία παράλληλη ζωή, τα ίδια καθημερινά εμπόδια, ένα κοινό συμπέρασμα: Ζουν "ανάπηροι" στην "ανάπηρη" πόλη τους.

loading...

ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: «ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ»

Ο ΓΚΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΡΡΟΥ ΡΕΜΑΛΙ -
Τη διενέργεια ψυχικής πραγματογνωμοσύνης ζητά ο Αλβανός «πιστολέρο» του Μικρολίμανου Αρμπέρ Μπάκο, καθώς –όπως ισχυρίζεται – πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. «Το μόνο που με ηρεμεί είναι η Ρεζάρτα» (σ.σ η σύντροφός του που απολογήθηκε για υπόθαλψη εγκληματία και αφέθηκε ελεύθερη) είπε στην απολογία του. 

loading...

Από τα Ανώγεια ανακοινώνει την ίδρυση του νέου κόμματος του ο Απόστολος Γκλέτσος.

Τα Ανώγεια Ρεθύμνου επέλεξε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, προκειμένου να παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του που ονομάζεται «Τελεία».
Ο Απόστολος Γκλέτσος φαίνεται πως επέλεξε το χωριό της Κρήτης με σκοπό να δώσει στη νέα πολιτική του κίνηση ένα συμβολικό χαρακτήρα, καθώς πρόκειται για μια ιστορική περιοχή αντίστασης, πολιτισμού και αγώνων για ελευθερία και δημοκρατία.
loading...

Δηλητήριο για τον οργανισμό το αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων!

Το σουβλάκι αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων και των τουριστών είναι γνωστό πως δεν φημίζεται για τις λίγες θερμίδες του.
Οι λόγοι για τη μεγάλη θερμιδική του αξία αλλά και τις ενδεχόμενες βλαβερές συνέπειές του στην υγεία, είναι πολλοί, κυρίως τα λίπη και το λάδι (συνήθως φοινικέλαιο).
Οι διατροφολόγοι αφού πρόσθεσαν τις θερμίδες των υλικών που περιέχονται σε ένα σουβλάκι, διαπίστωσαν πως είναι θερμιδική βόμβα! O λόγος, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι πως οι ψήστες στα σουβλατζίδικα τυλίγουν στην πίτα γενναίες δόσεις λίπους κάνοντας έτσι οικονομία στην ποιότητα με στόχο να αυξήσουν τα έσοδά τους.
loading...

Ο μνημονιακός Προκόπης μας το παίζει πατριώτης.ΕΥΓΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, στάθηκες όρθιος την πιο κρίσιμη στιγμή για το Έθνος.

Επρεπε να περάσουν 200 χρονια απο την σύσταση του νεολληνικου κράτους, για να βρεθεί ένας Προκόπης Παυλόπουλος και να υποχρεώσει το διαχρονικά εθνοκτονο κράτος, συνταγματικά πλεον, στην προάσπιση του Έθνους.
Την πιο μαύρη περίοδο της νεώτερης ιστορίας, όπου ο φεντεραλισμός ειναι η εξουσιαστική παράνοια της εποχής. Όπου η ελληνογενης Ευρωπη των εθνών μετατρέπεται στην ανελλήνιστη, γερμανοκεντρική Ευρωπη των τραπεζιτών.

loading...

«Όσοι έχουν γεννηθεί μετά το 1975 δεν θα πάρουν σύνταξη!»

«Όσοι έχουν γεννηθεί μετά το 1975 δεν θα πάρουν σύνταξη!»
Τα μέτρα για το ασφαλιστικό που προωθούν κυβέρνηση και Τρόικα θα έχουν ως αποτέλεσμα χιλιάδες νέοι που γεννήθηκαν μετά το 1975 να μην καταφέρουν να βγουν στη σύνταξη!
loading...

Δείτε τι λένε οι ψυχίατροι για τους έλληνες πολιτικούς (vid)

Επιστήμονες επισημαίνουν πως οι Έλληνες πολιτικοί χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης αφού παρουσιάζουν διαταραγμένη συμπεριφορά, παθολογικό ναρκισσισμό, αλαζονεία και ανασφάλεια.

Γνωστοί επιστήμονες όπως ο Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος και και ο Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του “Σωτηρία” κ. Γιώργος Μούσσας, αφού μελέτησαν κινήσεις, ομιλίες, συμπεριφορές και στάσεις των Ελλήνων πολιτικών κατέληξαν στο συμπέρασμα πως στην πλειοψηφία τους χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.
loading...

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Σεισμός! Διέρρευσε η «απαγορευμένη» κατάθεση Χριστοφορακου στο Μοναχο! «Με εντολή των Γερμανων δίνονταν οι μίζες στους πολιτικούς»!












ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΗ! Ολα τα ονόματα! Σεισμό αναμένεται να προκαλέσει στο πολιτικό σκηνικό η διαρροή ολόκληρης της κατάθεσης Χριστοφορακου στον εισαγγελέα του Μονάχου λίγο μετα την φυγάδευση του απο την Ελλαδα.
Στην καταθεση – βομβα, ο Χριστοφορακος αποκαλυπτει πως οι μίζες στους Ελληνες πολιτικούς δινόντουσαν απ” ευθειας απο… την Γερμανία!
Αυτή η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τεκμηριώνει αυτο που το Ολυμπια υποστηρίζει απο την πρώτη στιγμή: Η Γερμανική κυβερνηση οχι μονον γνωριζε, αλλά και υπαγόρευε μέσω της μητρικής εταιρειας, σε ποια πολιτικα πρόσωπα θα δοθούν οι μίζες. Γι” αυτο και η Ελλαδα συνεχίζει να ειναι υπόδουλη της Γερμανίας, αφού οι λαδωμενοι πολιτικοί ειναι έρμαια των γερμανικών συμφεροντων.
Σε πρακτικό επιπεδο, ο Χριστοφορακος ομολογεί οτι τα μαύρα ταμεια δεν ειναι καθόλου μαύρα, αλλά εταιρικά της μητρικής εταιρειας!

loading...

O τάφος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Α΄ Νεκροταφείο το 1990.

 Ο τάφος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Α’ Νεκροταφείο μέχρι το 1990 ήταν παντελώς ξεχασμένος από την Πολιτεία, εγκαταλελειμμένος, χορταριασμένος και περιφραγμένος! Δεν υπήρχε μάλιστα ούτε ένας σταυρός με το όνομά του!
Η Παγγορτυνιακή Ένωση μερίμνησε και με άοκνες προσπάθειες του τότε Διοικητικού Συμβουλίου, επί προεδρίας του Κων/νου Καλύβα, και με την αμέριστη συμβολή πολλών Γορτυνίων και Αρκάδων κατάφερε το 1995 να αποκαταστήσει τη μνήμη του Ήρωα.

loading...

Ο απόλυτος εξευτελισμός συνεχίζεται, έως πότε;

Να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να μην τρελαθούμε και τελείως.

Αυτοί που (υποτίθεται ότι) μας συγκυβερνούν δεν μας έλεγαν τον τελευταίο καιρό συνεχώς ότι βγαίνουμε από την κρίση; Αλήθεια, πόσες φορές ο Αντώνης Σαμαράς, κουνώντας το χέρι του, μας είχε πει «Μνημόνια τέλος»; Και πόσες φορές διαβεβαίωναν τον γονατισμένο κοσμάκη ότι δεν θα πάρουν νέα μέτρα;

Όμως, επειδή όπως λέει και ο σοφός λαός μας, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, τελικά, όχι μόνο δεν βγαίνουμε από την κρίση, αλλά βουλιάζουμε ακόμη περισσότερο σ’ αυτήν, φτάνοντας πλέον στα άδυτα της αβύσσου.


loading...

Για να δούμε πόσο άντρας είναι και πόσο πατριώτης.Βουλευτής της Ν.Δ. "απειλεί" ότι δεν θα ψηφίσει αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

Έτοιμος να μην ψηφίσει ενδεχόμενη αύξηση στον ΦΠΑ στα νησιά δηλώνει ότι είναι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο, Παύλος Βογιατζής.
«Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν τίθεται κανένα θέμα περί αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά. Ωστόσο, από τη δική μου πλευρά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω και να δηλώσω κατηγορηματικά πως εάν όντως προκύψει τέτοιο ζήτημα, εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω καμία τέτοια ρύθμιση», αναφέρει σε δήλωσή του ο Παύλος Βογιατζής.  
loading...

Made In Greece η νέα Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο καλλιτεχνικό πατινάζ: Γαβριέλλα Παπαδάκη λιώνει τους πάγους με τις φιγούρες της! Θαυμάστε την!

Πρωταθλήτρια κόσμου μαζί με το έτερον ήμισυ της στο πατινάζ - εδώ και αρκετά χρόνια - τον Guillaume Cizeron, η Gabriella Papadakis που το Κρητικό όνομα της δεν κρύβει την Ελληνική καταγωγή της.
Η Gabriella γεννήθηκε στο Clermont Ferrand της Γαλλίας το 1995 και με τα γαλλικά χρώματα πρωταγωνιστεί ντουέττο με τον Guillaume (1994) επίσης γεννημένο στην ίδια πόλη στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Οι δυο τους συναντήθηκαν στον πάγο χάρις στους γονείς τους που είναι εκπαιδευτές του πατινάζ και έκτοτε αφού δούλεψαν ατέλειωτες ώρες πρωταγωνιστούν στον πάγο.
loading...

«Ἡ σημαία ἐδῶ δὲν πρόκειται ποτὲ νὰ ὑποσταλῇ».

«Ἡ σημαία ἐδῶ δὲν πρόκειται ποτὲ νὰ ὑποσταλῇ».«Ἡ σημαία ἐδῶ δὲν πρόκειται ποτὲ νὰ ὑποσταλῇ».

loading...

Τα Ελληνόπουλα της Β. Ηπείρου διδάσκονται επίσημα τη «Μεγάλη Αλβανία»

Τα σχολικά κείμενα της Γεωγραφίας και της Ιστορίας της Αλβανίας που διδάσκονται φέτος επίσημα στους μαθητές των δημόσιων ελληνικών σχολείων της περιφέρειας Αυλώνας και Αργυροκάστρου αφιερώνουν ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Kόμμα των Ομογενών MEGA ΕΕΜΜ.
 
loading...

Οι Έλληνες μαθητές κατέκτησαν την 7η θέση στην 11η Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Έλληνες μαθητές που συμμετείχαν στην 11η Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με θέμα «Ρομπότ και Διάστημα», στο Σότσι της Ρωσίας, κατέκτησαν την έβδομη θέση.


Οι Έλληνες μαθητές κατάφεραν να ξεχωρίσουν μεταξύ 100 συμμετοχών από όλο τον κόσμο.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η δημιουργική σκέψη, η ικανότητα χειρισμού όλων των σύγχρονων τεχνολογιών και το ομαδικό πνεύμα της Ελληνικής αποστολής «Team Minders» υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Μωραϊτη υπερίσχυσαν και χάρισαν στους Έλληνες μαθητές (Αγορόπουλος Στέλιος, Λέσσης Αλέξανδρος, Ελευθεριάδης Δημήτρης, Ταούκης Ιάσωνας και Ζαφείρης Ορφέας) την 7η θέση στην Open κατηγορία του διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής.

loading...

B. Πούτιν: "South Stream, τέλος"! - Ερχεται ο ... "Turk Stream"! - Kάθετη στρατηγική αναβάθμιση της Τουρκίας.

Μπλόφα ή γεγονός; Την διακοπή του σχεδίου κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου South Stream ανακοίνωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν το απόγευμα της Δευτέρας και αν αυτό αληθεύει, τότε η Τουρκία αποκτά έναντι της Ελλάδας τεράστιο στρατηγικό πλεονέκτημα σε ότι αφορά τον ενεργειακό εφοδιασμό της χώρας αφού πλέον θα είναι η βασική οδός μεταφοράς φυσικού αερίου, μετά την κατασκευή του TAP.
loading...

ΣΧΕΔΙΟ “ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ” ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ” ΣΑΜΑΡΑ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Ένα περίεργο και άκρως σιβυλλικό δημοσίευμα από στρατιωτικό site μας κίνησε τις υποψίες για “πληροφορίες” και “βρωμιές” που διακινούνται τον τελευταίο καιρό και εχουν ως στόχο τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο. Τις “πληροφορίες” τις γνωρίζουμε άρα δεν δυσκολευτήκαμε να αντιληφθούμε τους δαιδάλους των υπονοούμενων.
 Ο μόνος λόγος που πιθανόν να τον στοχοποιούν είναι ότι δεν βρίσκεται σε σύμπλευσή με τους μνημονιακούς προδότες και δεν κάνει τα χατήρια στο Σαμαρά, τείνοντας χείρα φιλίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Και αυτά τα γράφει ένα site που και κριτική έχουμε ασκήσει στον Καμμένο και πολλά έχουμε πει για τα λάθη του αλλά και για τια παραλείψεις του. Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με μια καθαρή υπόθεση συνωμοσίας του καθεστώτος Σαμαρά-Αθανασίου και όλων όσων ετοιμάζονται στο παρασκήνιο και στους σκοτεινούς διαδρόμους των χαλκείων της Συγγρού.
loading...

Νέα απαράδεκτη πρόκληση απο την Sunday Times: «Η Αμφίπολη βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Μακεδονία»

Απίστευτη πρόκληση από τον Τύπο του Λονδίνου όπου χαρακτήρισαν τα Σκόπια 'Μακεδονία'. Σε νέο ανθελληνικό ξέσπασμα προβαίνει η βρετανική εφημερίδα η οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο κράτος των Σκοπίων, σαν «Μακεδονία». Οι Άγγλοι για μία ακόμη φορά δείχνουν τον κομπλεξισμό τους απέναντι στην Ελλάδα προκαλώντας με τα σχόλια τους.
 
loading...

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Διατάχθηκε έλεγχος στα οικονομικά του ΛΑΟΣ και στο Ίδρυμα Καρατζαφέρη.

Μετά την αποκάλυψη ότι εκτός από τα 6,6 εκ. ευρώ υπάρχουν και ακίνητα αξίας πάνω από 20 εκ. ευρώ και οι εισαγγελείς θέλουν να ξέρουν με τι χρήματα αγοράστηκαν…
Έτσι ανοίγει ο δρόμος για τον οικονομικό έλεγχο όλων των μεγάλων κομμάτων και των ιδρυμάτων των προέδρων τους, όπου και σε αυτά γινόταν μεγάλο πάρτι.
Ο γνωστός τιμητής του πολιτικού συστήματος αλλά και ...στενός συνεργάτης του, Γιώργος Καρατζαφέρης αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο και άλλων κατηγοριών στην περίπτωση που  οι έλεγχοι που διεξάγουν ήδη οι δικαστικές αρχές εντοπίσουν και ατασθαλίες, με ευθύνη του προέδρου του ΛΑΟΣ, σε δύο υπό έρευνα νομικά πρόσωπα. Στο κόμμα του Καραταζφέρη αλλά και στο Ίδρυμα που έχει συστήσει.
loading...

Λαμπρός ο εορτασμός του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

Με ξεχωριστή λαμπρότητα και θρησκευτική μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε σήμερα στην Πάτρα, η εορτή του Πολιούχου Απόστολου Ανδρέα. Επίκεντρο ο νέος Ναός του Αποστόλου.
Σε σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης Πατρών αναφέρονται τα εξής:
«Στήν Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξῆρχε ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας καί Κυνουρίας κ. Ἀλέξανδρος, ἐνῶ συλλειτούργησαν οἱ Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες: Καλαβρύτων καί Αἰγιαλείας κ. Ἀμβρόσιος Ναυπάκτου καί Ἁγίου Βλασίου κ. Ἰερόθεος, Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, Φωκίδος κ. Θεόκτιστος, Ἱερισσού, Ἁγίου Ὂρους καί Ἀρδαμερίου κ. Θεόκλητος, Πατρῶν κ. Χρυσόστομος καί ὁ Θεοφιλέστατος Ἐπίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.
Τόν θεῖο λόγο ἐκήρυξε ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου καί Ἁγίου Βλασίου κ. Ἱερόθεος.
Στήν ὁμιλία του ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου καί Ἁγίου Βλασίου κ. Ἱερόθεος ἀναφέρθηκε στίς συνθῆκες πού ὑπῆρχαν τήν ἐποχή πού ζοῦσε ὁ ἅγιος Ἀνδρέας στήν Παλαιστίνη ἀπό γεωπολιτικῆς καί κοινωνικῆς-θρησκευτικῆς πλευρᾶς.
Ἡ Παλαιστίνη ἦταν ὑποδουλωμένη στήν Ρωμαϊκή Αὐτοκρατορία, ὅπως φαινόταν στήν δυσβάστακτη φορολογία καί τήν κοινωνική-θρησκευτική ζωή, ὅπως ἐκφραζόταν ἀπό τούς Γραμματεῖς, τούς Φαρισαίους καί τούς Σαδδουκαίους.
loading...

Δημοκρατία: Προεδρευομένη, Προεδρική, Βασιλευομένη

Η Δημοκρατία είναι -εκείνο- το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα, που θεωρητικά τουλάχιστον δίνει το δικαίωμα και την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες να εκφράζονται ισότιμα και ελεύθερα, αλλά και να συνεργάζονται με σκοπό τη δημιουργία ενός καθεστώτος κοινωνικής δικαιοσύνης. Στην χώρα μας, όμως, αυτό παραμένει μόνο ως θεωρία και δεν επεκτείνεται και στην πράξη. Επειδή στην Ελλάδα, δεν υπάρχει σήμερα ο θεσμός της βασιλείας, το πολίτευμα της Προεδρικής\Προεδρευομένης Δημοκρατίας, για λόγους συμφέροντος, προβάλλεται από πολλούς, ως το μοναδικό πολιτικό σύστημα που αντιπροσωπεύει αυθεντικά την Δημοκρατία. Οι ίδιοι αυτοί «κύκλοι», αφορίζουν το πολίτευμα της Βασιλευομένης Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας το ως παρωχημένο, ξεπερασμένο ή οπισθοδρομικό.
loading...

Άστραψε και βρόντηξε η πρωθυπουργός της Αυστραλίας προς τους Μουσουλμάνους της χώρας!!!

Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ στο Ισλάμ και είναι η δεύτερη φορά που το κάνει!
Οι μουσουλμάνοι που θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο Sharia, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από την Αυστραλία, καθώς η Κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει όλους τους εξτρεμιστές στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τις εν δυνάμει τρομοκρατικές επιθέσεις.
loading...
loading...