loading...

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ. ΟΡΘΙΟΙ, ΟΧΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ .

«Από τις 26 του μήνα, οι ΑΝΕΛ, ως μέλος της νέας κυβέρνησης, θα διαπραγματευτούμε σκληρά για το καλό της πατρίδας και το συμφέρον της. Δεν θα δεχθούμε όμως εκβιασμούς. Στη Μέρκελ θα πάμε όρθιοι κι όχι γονατιστοί. Όπως πρέπει να πηγαίνουν οι Έλληνες», δήλωσε από το κλειστό γυμναστήριο «Σταύρος Βενέτης» στο Αιγάλεω, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος και υποσχέθηκε να επαναφέρει το χαμόγελο στα πρόσωπα των Ελλήνων.
Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες, ακροατήριο, στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μοίρασε υποσχέσεις και δεσμεύεις, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.
Υπό τους ήχους του «We will Rock you» και καταχειροκροτούμενος εισήλθε στο γήπεδο ο Πάνος Καμμένος και αφού εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στη συγκυβέρνηση και σήμανε σάλπισμα ανατροπής, με αφορμή τις εθνικές εκλογές 2015.
«Εδώ από το Αιγάλεω περνά η ανατροπή. Όταν το 2010 έγινε πια ξεκάθαρο ότι δεχόταν επίθεση η εθνική κυριαρχία, η ορθοδοξία, η ελληνική οικογένεια, τότε από το βήμα της Βουλής κάλεσα όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να ενωθούμε σαν μια γροθιά, να ενώσουμε χέρια και ψυχές και να αντισταθούμε στη νέα τάξη πραγμάτων και στην εξαθλίωση των Ελλήνων», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.
«Μας είπαν υπερβολικούς τότε, αλλά είδατε ότι μετά από 4 χρόνια τι συνέβη. Το 70% των νέων είναι άνεργοι. Χιλιάδες νέοι έχουν φύγει στο εξωτερικό για να εργαστούν. Εδώ λοιπόν από το Αιγάλεω, λέμε θα σας φέρουμε πίσω. Λέμε στις 6.000 οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους που δεν άντεξαν, ότι κανείς άλλος δεν θα χαθεί άδικα».
Για μια ακόμη φορά ο κ. Καμμένος έστειλε μήνυμα ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει ο πλειστηριασμός καμίας πρώτης κατοικίας. «Λέμε σε αυτούς που βλέπουν τα σπίτια τους να κινδυνεύουν, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Το εγγυόμαστε οι ΑΝ.ΕΛ. Καμία κατάσχεση από την 26η του μηνός και έπειτα. Κλείστε τα τηλέφωνα στις εισπρακτικές εταιρείες και πείτε τους ότι τελειώνουν πλέον οι εκβιασμοί».
Παράλληλα έστειλε μήνυμα στους μικρομολογιούχους που «καταληστέφθηκαν από συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου» και μήνυμα νίκης στους αγρότες. «Αυτούς που εξαπάτησε ο κύριος Σαμαράς αρνούμενος να τους δει. Χαιρετίζω τους ανθρώπους που δίνουν μάχη στις Σκουριές. Τους ανασφάλιστους. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ανασφάλιστη. Και πιο πολύ χαιρετίζω τους άνεργους και τις άνεργες που ελπίζουν σε νέο ξεκίνημα από την ερχόμενη Δευτέρα. Εμείς δεν θα επιδοτήσουμε την ανεργία, αλλά θα δώσουμε πρόσβαση στην εργασία. «Θυμηθείτε, άλλωστε, ποιος είναι ο κ.Σαμαράς; είναι το μοιραίο πρόσωπο που ανέτρεψε τον Μητσοτάκη το 1993, και απέτρεψε τη ΝΔ το 1995 να έρθει στην εξουσία ψηφίζοντας ΠτΔ».».
Ο κ. Καμμένος τόνισε πως οι ΑΝ.ΕΛ. την Κυριακή θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. «Μας πολέμησαν και μας λοιδόρησαν. Κάποιοι από τους ΑΝΕΛ δεν άντεξαν μέχρι τέλους. Αλλά 12 παλικάρια άντεξαν και στάθηκαν στο ύψος τους παρά τον πόλεμο. Οι 12 αυτοί είμαστε εκείνοι που έριξαν την κυβέρνηση. Αυτό που είχαμε πει, το κάναμε πράξη. Αυτό είναι η εγγύηση για αύριο, το ότι δεν προδώσαμε και δεν είπαμε ψέματα στους Έλληνες. Δεν κάναμε ποτέ κωλοτούμπα. Το κίνημα άντεξε και την Κυριακή θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Σας περιμένω όλους στη Συγγρού και μαζί σας και κάποιους δημοσκόπους».
«Έχουμε δίκιο που ζητάμε διαγραφή γιατί όταν έπρεπε να δανειζόμαστε με 1% μας δάνειζαν με 8%. Το Δίκαιο εφαρμόστηκε το 1953 όταν διαγράφηκε το σύνολο του γερμανικού χρέους και εφαρμόστηκε όταν η ανατολική Γερμανία ενώθηκε με τη δυτική και μπήκε στην τότε ΕΟΚ και η Ελλάδα ανέλαβε μέρος αυτού του χρέους. Προέχει για εμάς το συμφέρον των Ελλήνων από το συμφέρον των συμμάχων και αυτό θα υπηρετήσουμε. Δεν είναι οι Έλληνες αυτοί που δεν σεβάστηκαν τις συνθήκες, αλλά η ΕΚΤ και οι Γερμανοί ναζί που κυβερνούν την Ευρώπη. Μην μας περιμένουν όμως να πάμε γονατιστοί στη Μέρκελ. Θα πάμε όρθιοι, όπως πρέπει να πηγαίνουν οι Έλληνες. Κι αν εκβιαστούμε, υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι..., προειδοποίησε ο Πάνος Καμμένος. «Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι το αέριο της θα περνά αποκλειστικά από την Ελλάδα, ενώ το υπουργείο Γεωργίας είπε ότι από τη στιγμή που θα κάνει μονομερείς ενέργειες η ΕΕ σε βάρος της Ελλάδος, η Ευρασιατική Ένωση θα απορροφήσει το σύνολο της αγροτικής παραγωγής της Ελλάδος. Γι΄αυτό δεν πάμε γονυπετείς στη διαπραγμάτευση».
Παίρνοντας... πάσα από τα συνθήματα που ακούγονταν, δεσμεύτηκε ότι οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος και οι ληστές θα μπουν φυλακή, ενώ 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξήγησε ότι δεν είναι μάγος για να μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά ότι υπάρχουν τρόποι για να πάρει ξανά μπροστά η ελληνική οικονομία. «Δεν υπάρχουν λεφτά για να μοιράσουμε στους αγρότες. Μπορούμε όμως να τους δώσουμε αφορολόγητο πετρέλαιο για πέντε χρόνια για να βάλουν ξανά μπροστά την παραγωγή». Δεσμεύθηκε για «αποκατάσταση μισθών και συντάξεων σε αξιοπρεπή επίπεδα διαβίωσης», ενώ για την ανεργία είπε ότι θα την καταπολεμήσει με κίνητρα στους επιχειρηματίες.
«Για να βγει το λουκέτο από τις επιχειρήσεις θα πρέπει να δοθεί οξυγόνο στον επιχειρηματία. Σεισάχθεια για 2 χρόνια όλων των υποχρεώσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διαγραφή των προστίμων, 100-200 δόσεις για τα οφειλόμενα. Σκίζουμε όλους τους φορολογικούς κώδικες, ένας συντελεστής 7% για όλη την Ελλάδα.
Στη συνέχεια της ομιλίας του, ισχυρίστηκε ότι από τη Δευτέρα όλοι οι Έλληνες θα έχουν πρόσβαση στη δημόσια υγεία είτε είναι ασφαλισμένοι είτε όχι, ενώ για το μεταναστευτικό ανέφερε ότι θα πιέσει ώστε είτε η Ευρώπη θα υποχρεώσει την Τουρκία να εφαρμόσει το πρωτόκολλο επαναπροώθησης «ή εντός τριών μηνών αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου 2. Παίρνουν όλοι χαρτιά και φεύγουν όπου θέλουν. Αν δεν λυθούν αυτά τους πρώτους έξι μήνες δεν θα λυθούν ποτέ».
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι δεδομένο και απηύθυνε στους ψηφοφόρους το εξής ερώτημα: «Τι θέλει ο λαός, μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την αλαζονεία της αυτοδυναμίας ή μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εγγυητές; Δυνατοί ΑΝΕΛ σημαίνει σεβασμός στα εθνικά θέματα στα οποία υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Το λέω αυτό γιατί στη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν άνθρωποι που δεν αναγνωρίζουν τη συνθήκη της Λωζάνης. Είμαστε εδώ για να ξαναγίνουμε η ανεξάρτητη φωνή στη Βουλή, οι προστάτες της εθνικής κυριαρχίας. Γιατί είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες».


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...