loading...

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Εχθρό της Τουρκίας χαρακτηρίζει ο Τουρκικός τύπος τον Πάνο Καμενο .

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ανοιχτή επίθεση κατά του νέου υπουργού Άμυνας, κ Πάνου Καμένου, εξαπολύει ο τουρκικός τύπος με αφορμή την πρόθεση του νέου Υ.Α. να επισκεφτεί τις βραχονησίδες Ίμια επί τη επετείου της μεγάλης κρίσης του 1996 και να ρίξει ένα στεφάνι στην θάλασσα για τους τρεις αδικοχαμένους Έλληνες ναυτικούς του ελικοπτέρου που είχε πέσει εκείνο το παγωμένο βράδυ.

Με δημοσίευμα των εφημερίδων Hürriyet και Türkiye, ο νέος υπουργός Άμυνας της ελληνικής κυβέρνησης, κ Πάνος Καμένος χαρακτηρίζεται σαν προκλητικός και σαν εχθρός της Τουρκίας. Την έντονη αυτή αντίδραση μερίδας του τουρκικού τύπου εναντίον του κ. Πάνου Καμένου, προκάλεσε η πρόθεση του να μεταβεί στις βραχονησίδες Ίμια για να καταθέσει φόρο τιμής πετώντας ένα στεφάνιστην θαλάσσια περιοχή για τους μάρτυρες του ελικοπτέρου που έπεσε την βραδιά της κρίσης. 

Μάλιστα οι τουρκικές εφημερίδες αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμένος είχε πάρει μέρος πρωτοστατώντας στις διαδηλώσεις κατά της επίσκεψης τον περασμένο Δεκέμβριο του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα και κάνουν νύξη για πρόθεση του νέου υπουργού Άμυνας της Ελλάδας να παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο μεταβαίνοντας στα Ίμια. Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Türkiye, ο κ Καμένος θα μεταβεί στα Ίμια μετά από μια επιμνημόσυνη τελετή που θα τελεστεί στην αεροναυτική βάση κοντά στην Αθήνα και εκεί θα πετάξει ένα στεφάνι στην θάλασσα ενώ στην συνέχεια θα μεταβεί στην Κρήτη για να επιθεωρήσει εκεί τις αεροναυτικές δυνάμεις της Ελλάδας.
Άραγε από τώρα άρχισαν τα όργανα με τους συμμάχους μας με νέο πρωταγωνιστή τώρα το κ Καμένο ;
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%ce%b5%cf%87%ce%b8%cf%81%cf%8c-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85.html#ixzz3QRstj3eD
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...