loading...

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Δελτίο τύπου 25/05/2015 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ .


Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Μαζί μας ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο κ. Πάνος Καμμένος. Κύριε Πρόεδρε, καλημέρα.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Ένα γρήγορο ερώτημα. Λίγο πριν ο κ. Μητρόπουλος εδώ, που ήταν μαζί μας, Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μας είπε ότι δεν περνάει από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η συμφωνία έτσι όπως ακούγεται εάν έρθει στη Βουλή. Από τους βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ περνάει, κ. Πρόεδρε;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Καταρχήν, εγώ θα συστήσω σε όλους να υπάρχει ηρεμία. Κανείς δεν ξέρει την τελική συμφωνία, ακόμα και εγώ που μιλώ με τον Πρωθυπουργό αρκετά συχνά. Είμαστε σε μία συνεχή διαπραγμάτευση η οποία είναι πάρα πολύ σκληρή, αυτό που οφείλουμε να κάνουμε όλοι είναι να στηρίξουμε τους διαπραγματευτές μας, την ελληνική Κυβέρνηση.

Εγώ πιστεύω ότι εντός των επομένων ωρών θα έχουμε μία συμφωνία η οποία βεβαίως και δεν είναι όλο το προεκλογικό πρόγραμμα το οποίο έχουμε,αλλά είναι μία συμφωνία η οποία μπορεί να γίνει αποδεκτή, διότι δεν σπάει τις λεγόμενες «κόκκινες γραμμές» τις οποίες έχει βάλει η Κυβέρνηση και τη λαϊκή εντολή που έχει λάβει. Πιστεύω, λοιπόν, με αυτά που ξέρω, ότι η συμφωνία αυτή και θα επιτευχθεί και θα περάσει από τη Βουλή και θα ψηφιστεί από το σύνολο των κομμάτων και των βουλευτών που στηρίζουμε την Κυβέρνηση.

Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Λέτε «από το σύνολο των βουλευτών που στηρίζουν την Κυβέρνηση». Δεν υπάρχουν, γιατί χθες εκφράστηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - όσο και αν είναι ένα άλλο κόμμα και εσείς ένα άλλο κόμμα - σοβαρές ενστάσεις και μάλιστα θα έλεγα με οριακή πλειοψηφία, γιατί το 95 - 75 είναι οριακή πλειοψηφία, πέρασε η προεδρική πρόταση έναντι της αριστερής πλατφόρμας που ήταν πολύ πιο σκληρή. Αυτό δεν σας προβληματίζει;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κύριε Παπαδάκη, στις Δημοκρατίες υπάρχει η αρχή της πλειοψηφίας. Βεβαίως και εμείς μπορεί να έχουμε ή και οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να έχουν διαφορετικές απόψεις, και εγώ ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που υπάρχει μία πλειοψηφία σε ένα δημοκρατικό κόμμα, σε μία Δημοκρατία, η αρχή της πλειοψηφίας γίνεται δεκτή από τη μειοψηφία. Πιστεύω ότι έτσι θα προχωρήσουμε και θα επιτευχθεί μία συμφωνία, η οποία θα είναι βάσει της λαϊκής εντολής πουπήραμε στις τελευταίες εκλογές και θα διασφαλίζει τη σωστή πορεία της χώρας.

Εκείνο που οφείλουμε όλοι να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να ενωθούμε οι Έλληνες, ανεξαρτήτως κομμάτων, ανεξαρτήτως τάσεων ή συνιστωσών και να καταλάβουμε ότι δεν διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε η Κυβέρνηση, ούτε ο Καμμένος. Διαπραγματεύεται η Ελλάδα. 

Διαπραγματευόμαστε με πάρα πολύ σκληρούς όρους, διαπραγματευόμαστε με πολύ σκληρούς διαπραγματευτές από την άλλη πλευρά, οι οποίοι όμως, θα σας θυμίσω, μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν διαπραγματεύονταν καν.

Η μεγάλη επιτυχία, λοιπόν, αυτής της Κυβέρνησης είναι καταρχήν ότι αυτούς που δεν διαπραγματεύονταν και έστελναν τελεσίγραφα,αυτούς που έστελναν νομοσχέδια τα οποία τα μετέφραζαν οι προηγούμενοι κυβερνώντες, χωρίς καν να τα διαβάσουν, η περίοδος αυτή έληξε. Η Ελλάδα διαπραγματεύεται και διαπραγματεύεται σκληρά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Θέλουμε να δούμε το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, γιατί αν το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, κ. Πρόεδρε, είναι αντίθετο από αυτό το οποίο εσείς λέγατε ως κόμμα, ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ή ο ΣΥΡΙΖΑ στον ελληνικό λαό, με τις «κόκκινες γραμμές» που είχατε θέσει, και οι κόκκινες γραμμές έχουν γίνει ροζ και ξέρετε το γνωστό τραγούδι «ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουν γίνει ροζ». Αν λοιπόν βάλουμε τη μπουγάδα, γιατί είμαστε νοικοκυραίοι οι Έλληνες, βάλουμε κόκκινο με άσπρο γίνεται ροζ. Μήπως, λοιπόν, οι «κόκκινες γραμμές» γίνουν ροζ και σιγά, σιγά ξασπρίσουν με το πέρασμα του χρόνου και το πλύσιμο. Αυτό θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα και για εσάς και για το ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά για την Κυβέρνηση.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Το τραγούδι αυτό που χρησιμοποιήσατε, το «πόσο άλλαξες», έχει όμως μία νοσταλγία μέσα, ξέρετε. Τελικά μάλλον το μετάνιωσαν που τα χάλασαν μεταξύ τους. Τέλος πάντων, αυτό είναι μία άλλη ιστορία. Ακούστε να σας πω, δεν πρόκειται να γίνει καμία συμφωνία η οποία θα διασπά τις «κόκκινες γραμμές» που χάραξε ο ελληνικός λαός. Από εκεί και πέρα υπάρχουν θέματα στα οποία εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουμε την ίδια δυσκολία, όπως έχουν αυτή τη στιγμή αρκετοί βουλευτές - και το καταλαβαίνω - στο ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση παραδείγματος χάριν με τις ιδιωτικοποιήσεις.

Υπάρχουν όμως προτεραιότητες, οι οποίες κρατούνται από την Κυβέρνηση και αυτή τη στιγμή εκεί είμαστε, δηλαδή η συμφωνία ουσιαστικά έχει επιτευχθεί με την Ευρώπη και υπάρχει μία μικρή διαφορά, η οποία όμως για εμάς είναι σημαντική, είναι στο συνταξιοδοτικό με το Δ.Ν.Τ.

Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Οι εργασιακές σχέσεις; Είναι τα υπεσχημένα. Προσέξτε. Είναι το ασφαλιστικό, είναι ξέρετε, οι λόγοι για τους οποίους ψηφίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτά τα οποία έλεγε στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κύριε Παπαδάκη, το ασφαλιστικό είναι μία μεγάλη υπόθεση και θα σας πω κάτι, εάν ανοίξει το ασφαλιστικό στη Γερμανία ή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ή στη Γαλλία, νομίζετε ότι θα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι είναι η Ελλάδα;

Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Ναι, το ξέραμε όμως, το ξέρατε και εσείς όταν λέγατε στον ελληνικό λαό ότι θα επαναφέρουμε τις συντάξεις, ότι θα καταργήσουμε τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θα διασφαλίσουμε το μέγιστο και να ξέρετε ότι οι διαφορές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για να κλείσει η διαπραγμάτευση - και γίνεται σκληρή διαπραγμάτευση - είναι ακριβώς επάνω στο συνταξιοδοτικό.

Θέλω λοιπόν - για να μη πούμε παραπάνω, γιατί κάποιοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή δίνουν μάχη στις Βρυξέλλες - να σας πω και να πω στον ελληνικό λαό, ότι όλα αυτά τα οποία ακούγονται και οι απειλές ένθεν κακείθεν, δεν βοηθούν σε τίποτα.

Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Προσέξτε, είναι σημαντικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης. Ο κ.Λαφαζάνης, για παράδειγμα, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Η Πρόεδρος της Βουλής, η κ.Κωνσταντοπούλου, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κύριε Παπαδάκη, ακούστε κάτι. Όλοι συμβάλλουν στο να γίνει μία καλύτερη διαπραγμάτευση, ακόμα και αυτοί που διαφωνούν. Διότι γίνεται αντιληπτό και προς τα έξω, ότι οι «κόκκινες γραμμές» δεν είναι αυτά τα οποία μπορεί ο κ. Τσίπρας στο ΣΥΡΙΖΑ ή εγώ στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να έχουμε βάλει μόνοι μας. Δεν είμαστε μόνοι μας. Είμαστε δύο κόμματα. Ένα κόμμα, ένα κίνημα, δύο κινήματα, τα οποία έχουν εκλεγεί από τον ελληνικό λαό. 

Οι φωνές, λοιπόν, οι οποίες δείχνουν τα όρια που μπορεί ένας Βουλευτής να ψηφίσει, βοηθούν στο να γίνει η διαπραγμάτευση. Αρκεί να μη φεύγουν από το όριο της έκφρασης της άποψης και να πηγαίνουμε, εξυπηρετώντας τους δανειστές και εκείνους που θέλουν το κακό της Ελλάδος, σε μία τρομοκράτηση του κόσμου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος και δεν το έχω ακούσει από κανέναν. Ο κ.Μητρόπουλος αυτά που είπε, εποικοδομητικά είναι, για να γίνει η διαπραγμάτευση. Νομίζω ότι και οι άλλες φωνές οι οποίες έχουν ακουστεί από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και από το ΣΥΡΙΖΑ, είναι προς αυτή τη κατεύθυνση. Αφήστε να δούμε τη συμφωνία. Έχουν γνώση οι φύλακες.


Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες; Και στις επόμενες μέρες; Ξέρετε γιατί; Γιατί εδώ εκφράστηκε και κάτι άλλο. Εκφράστηκε επίσημα πλέον…

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Είναι θέμα ωρών κ. Παπαδάκη.

Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Εκφράστηκε επίσημα πλέον, από επίσημα χείλη το ακούσαμε, ότι δεν θα πληρωθεί, δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε τη δόση προς το Δ.Ν.Τ. και τις υπόλοιπες δόσεις. 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κύριε Παπαδάκη, εδώ πέρα η Ελλάδα από πέρυσι τον Αύγουστο πληρώνει τις δόσεις προς τους δανειστές, πληρώνει τα έξοδα για τη λειτουργία του ελληνικού κράτους, χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα ευρώ.

Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Γνωστό αυτό.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι μέχρι στιγμής αυτοί που έχουν αθετήσει τις δανειακές συμβάσεις είναι οι δανειστές. Εμείς, αντίθετα, συνεχίζουμε να πληρώνουμε τις δόσεις με όλη τη καλή θέληση, να βρεθεί λύση. 

Βεβαίως, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να πληρώνουμε δόσεις στερώντας, όταν φτάσει αυτή η ώρα, τη δυνατότητα της λειτουργίας του κράτους μας και αυτό που έχουμε ξεκαθαρίσει, είναι ότι αν μέχρι τις 5 Ιουνίου δεν βρεθεί λύση για να υπάρχει χρηματοδότηση της χώρας, τότε δεν θα πληρώσουμε τις δόσεις των δανειστών και θα πληρώσουμε τη λειτουργία του κράτους. 

Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Αυτό όμως ξέρετε, ακούστηκε για παράδειγμα από τη κ. Μπακογιάννη, ότι αυτό τι μπορεί να σημαίνει; Ότι από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε έλεγχο των αναλήψεων από τις τράπεζες, capital control.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θέλω να πείτε στους εξαιρετικούς συνεργάτες σας, οι οποίοι έχουν και ωραίο αρχείο, να μαζέψουν πόσα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αυτού του κοινού πλέον μορφώματος - γιατί είναι πακέτο πια το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, δεν έχουν καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ του παρελθόντος -έχουν πει ότι αύριο πτωχεύουμε.

Έχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της «Πασοκονεοδημοκρατίας» τα οποίαστηρίζουν τους δανειστές. Ευτυχώς δεν τους ακούει κανείς. Δεν είναι πλέον αξιόπιστοι συνομιλητές. Έλεγαν «τη Δευτέρα κλείνουμε, τραβάτε τα λεφτά σας».

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Κύριε Καμμένε, παρακαλώ πολύ να ανακαλέσετε. Εμείς στηρίζουμε την Ελλάδα και όποιος διαφωνεί μαζί σας, δεν σημαίνει ότι στηρίζει τους δανειστές. Σας παρακαλώ, λοιπόν, να ανακαλέσετε, διότι αυτού του είδους η αλαζονεία… 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν στηρίζετε τους δανειστές κυρία Μπακογιάννη;

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Το μόνο πράγμα το οποίο κάνει, είναι να δυναμιτίζει το πολιτικό σκηνικό. Μαζευτείτε λοιπόν σας παρακαλώ πολύ.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Τα «μαζευτείτε» να τα πείτε στον κ. Σαμαρά, όχι σε εμένα.

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συναδέλφους σας και να μη συνεχίσετε αυτή τη λογική.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Τα «μαζευτείτε» στον κ. Σαμαρά. Εγώ σας εύχομαι καλή επιτυχία. Έχετε έναν εσωκομματικό αγώνα. 

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Δεν μπορείτε εσείς να αμφισβητείτε τον πατριωτισμό Ελλήνων Βουλευτών.Σας παρακαλώ, λοιπόν, πάρα πολύ.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν κατάλαβα. Σας αμφισβήτησακανέναν πατριωτισμό; 

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Το ότι κάθεστε σε μία καρέκλα, δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα. 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ότι μεταβάλλονταν τα νομοσχέδια και σας έδινε διαταγή ο κ. Σαμαράς να ψηφίζετε μη μεταφρασμένα νομοσχέδια κ. Μπακογιάννη είναιθέμα που αφορά εσάς προσωπικά.

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Δεν τα αφήνετε αυτά κ. Καμμένε; Εμείς σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κυρία Μπακογιάννη, είναι θέμα που αφορά εσάς προσωπικά. Από εκεί και πέρα τις απειλές να τις αφήσετε. Ξέρει ο ελληνικός λαός.

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Δεν σας δίνω το δικαίωμα να αμφισβητήσετε τον πατριωτισμό κανενός.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Καλύπτετε τον κύριο Σαμαρά, δηλαδή;

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Όπως εγώ δεν αμφισβητώ τον πατριωτισμό τον δικό σας ή του κ. Τσίπρα, απαιτώ από εσάς να μην αμφισβητείτε τον πατριωτισμό της Νέας Δημοκρατίας.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κυρία Μπακογιάννη, δεν μίλησα περί πατριωτισμού, αφήστε τα αυτά. Σας ρωτώ, στηρίζετε τις κινήσεις του κ. Σαμαρά ωςΠρωθυπουργού και καλύπτετε την πολιτική του; 

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Τι λέτε τώρα, κ. Καμμένε; Τι λέτε; Εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος στήριξα το κόμμα μου διαχρονικά.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Σας ερωτώ ναι ή όχι;

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Εψήφισα και κράτησα μία Κυβέρνηση με την ψήφο μου, όσο μπορούσα, στην Κυβέρνηση και στην εξουσία.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Καλά, η αλήθεια είναι ότι εσείς ψηφίσατε και το πρώτο μνημόνιο.

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Βεβαίως.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Και σας διέγραψε ο κύριος Σαμαράς.

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Με διέγραψε. Αν, όμως, το είχαμε κάνει όλοι, το πολιτικό σύστημα της χώρας θα είχε οδηγήσει την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Τώρα θα σας ξαναδιαγράψει, αν ψηφίσετε τη νέα συμφωνία;

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Πρέπει να καταλάβετε ένα πράγμα, ότι η αλαζονεία έχει τα όριά της.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θα τον διαγράψετε εσείς ή θα σας διαγράψει αυτός;

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Δεν σας επιτρέπω να αμφισβητείτε τον πατριωτισμό κανενός μας, να είμαστε ξεκάθαροι. 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κυρία Μπακογιάννη, ξέρετε πόσο σας αγαπώ προσωπικά, γιατί μου λέτε τέτοια πράγματα; Εγώ λυπάμαι να σας βλέπω «πακέτο»με τον κ. Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ μαζί. Δεν σας αξίζει.

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σας.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Να είστε καλά. Καλή μέρα.

Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Κύριε Καμμένε, κλείνοντας, κίνδυνος εκλογών έτσι όπως περιέγραψε το αδιέξοδο ο κ. Μητρόπουλος προηγουμένως, γιατί αν δεν ψηφιστεί η συμφωνία όποια συμφωνία και να γίνει τώρα αυτή πρέπει να έρθει για κύρωση στη Βουλή. Αν δεν ψηφιστεί και ψηφιστεί με τη βοήθεια του Ποταμιού, για παράδειγμα, χάνει η Κυβέρνηση τη δεδηλωμένη εάν δεν ψηφιστεί από κάποιους βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κύριε Παπαδάκη, το Ποτάμι έχει μία μεγάλη αγωνία να μπει στην Κυβέρνηση.

Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Να φύγετε εσείς δηλαδή για να μπουν εκείνοι;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Είναι και του Ποταμιού και του κ.Σουλτς και διάφοροι έχουν αυτή τη θέληση. Τέτοια χάρη δεν θα τους την κάνουμε. Μην έχετε αμφιβολία. 

Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Άρα εσείς σύσσωμοι θα ψηφίσετε τη συμφωνία όποια και αν είναι.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Το Ποτάμι είναι η μόνη «πατερίτσα» η οποία δεν της έχει ζητηθεί να είναι «πατερίτσα». Είναι καταπληκτικό αυτό στο πολιτικό σκηνικό. 
Τέλος πάντων, όλα θα πάνε καλά. Μην ανησυχείτε. 

Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Το ευχόμαστε για την πατρίδα πάνω από όλα. 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν θα χρειαστεί η Κυβέρνηση αυτή εξωτερικές «πατερίτσες». Η Ελλάδα θα πάει καλά. Ο ελληνικός λαός να μην τρομοκρατείται. Υπάρχει μία ισχυρή Κυβέρνηση, έχει μία ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή, ενωμένοι θα προχωρήσουμε στο αύριο και θα εκτελέσουμε την εντολή που έχουμε λάβει από τον ελληνικό λαό στις 25 Ιανουαρίου. 

Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ που ήσασταν μαζί μας.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Και εγώ ευχαριστώ. Καλημέρα. 
Πηγή είδησης.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...