loading...

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Αυστραλιανή ταξιδιωτική οδηγία προειδοποιεί για πιθανό τραπεζικό πρόβλημα στην Ελλάδα.

Το αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως οι αυστραλοί πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον δυο μέσα πληρωμής, καθότι οι τραπεζικές υπηρεσίες μπορεί να γίνουν ξαφνικά «πολύ περιορισμένες» σε όλη την Ελλάδα.

Προειδοποίηση στους Αυστραλούς που προτίθενται να επισκεφτούν στην Ελλάδα πως υπάρχει «πιθανότητα» μεγάλου περιορισμού των τραπεζικών υπηρεσιών με, «πολύ μικρή προειδοποίηση», στέλνει η κυβέρνηση της Αυστραλίας, με ανανεωμένη ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Στην ταξιδιωτική οδηγία επισημαίνεται πως κατά την παραμονή τους στη χώρα μας οι αυστραλοί πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον δυο μέσα πληρωμής, όπως μετρητά, χρεωστικές και πιστωτές κάρτες. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αρκετά χρήματα ώστε να καλύψουν τυχόν έκτακτες ανάγκες ή απροσδόκητες καθυστερήσεις.

Σε άλλα σημεία, το αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει επίσης πως στις ελληνικές πόλεις υπάρχει ενδεχόμενο διαδηλώσεων ή πορειών «με μικρή προειδοποίηση», και τονίζει πως οι αυστραλοί πολίτες θα πρέπει να αποφεύγουν κάθε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καθώς υπάρχει πιθανότητα βίας.

Ως σημεία πιθανών ταραχών αναφέρονται συγκεκριμένα οι περιοχές του Συντάγματος, του Μοναστηρακίου, της Ομόνοιας και των Εξαρχείων.

Τέλος, στην οδηγία αναφέρεται πως απεργίες που επηρεάζουν τα μέσα μεταφοράς είναι «τακτικό» φαινόμενο στην Ελλάδα.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/282494/australiani-taxidiotiki-odigia-proeidopoiei-gia-pithano-trapeziko-provlima-stin-ellada/#ixzz3bbh1ybNa
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...