loading...

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Έρχεται η παρέλαση των ομοφυλοφίλων στην Αθήνα, ενώ στη Μολδαβία ιερείς την διέκοψαν!

































   Το Σάββατο 13 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Αθήνα η ετήσια παρέλαση των ομοφυλοφίλων. Ετοιμάζονται μάλιστα πολλαπλές εκδηλώσεις αφού φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια! Για την εκδήλωση με τίτλο ATHENS PRIDE 2015 ήδη έχουν ξεκινήσει εκ νέου σοβαρές αντιδράσεις,ΑΝ και είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί με....κυβερνητικη΄ομπρέλα μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ 'έχει υποσχεθεί μεταξύ πολλών άλλων και επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια.
Την ίδια στιγμή που αφήνουμε να συμβαίνουν αυτά στη χώρα μας σε άλλες ορθόδοξες χώρες φρενάρουν τις παρελάσεις της προκλητικής διαστροφής!
Πριν από λίγες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ online στο Κισινάου της Μολδαβίας, πολίτες και εκπρόσωποι της εκκλησίας σταμάτησαν μια αντίστοιχη πορεία ομοφυλοφύλων.
Αρκετές κοινότητες ομοφυλοφύλων συγκεντρώθηκαν σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του Κισινάου με πλακάτ, σημαίες με χρώματα του ουράνιου τόξου και σημαίες της Μολδαβίας, της Πολωνίας και άλλων χωρών. Οι γκέι ακτιβιστές είχαν πρόθεση να πορευτούν στην λεωφόρο Grigore Vieru Boulevard.
Ωστόσο, οι εκπρόσωποι της εκκλησίας και οι υποστηρικτές τους, οι οποίοι αντιτίθενται στις σχέσεις ομόφυλων εμπόδισαν την πορεία. Οι αντιδρώντες κρατούσαν και λάβαρα με τη μορφή του Αγίου Γεωργίου, ενώ αρκετοί ιερείς κρατούσαν εικόνες.
Προκεiμένου να αποφευχθούν συγκρούσεις, οι αστυνομικοί με προστατευτικά κράνη, ασπίδες και γκλομπ έλαβαν θέση μεταξύ των δύο ομάδων. Ο αριθμός των αστυνομικών υπερέβαινε κατά πολύ τον αριθμό των διαδηλωτών και στις δύο πλευρές.
Αυτά στη Μολδαβία....
Στη Ρωσία την ίδια στγμή το ποσοστό των Ρώσων οι οποίοι είναι θετικοί για το νόμο που απαγορεύει την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας αυξάνεται φτάνοντας πλέον στο 77% έναντι 67% το 2013, σύμφωνα με έρευνα από το Κέντρο Levada.
Μόλις 15% εκ των ερωτηθέντων δεν υποστηρίζουν αυτόν τον νόμο και το 7% δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση τοπογραφικά σε 800 άτομα που έγινε σε 46 περιοχές της Ρωσίας.
Πάνω από το ήμισυ των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θεωρούν πως ο νόμος αυτός έχει ως στόχο την προστασία των χρηστών ηθών (67% έναντι 60% το 2013), ενώ το 14% πιστεύει ότι έχει ως στόχο να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από άλλα προβλήματα, ενώ 7% πιστεύει ότι σκοπέυει σε αναζωπύρωση της διαμάχης. .
Μόλις 7% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι υποστηρίζουν την ιδέα να επιτραπεί ο “γάμος” ατόμων του ιδίου φύλου. 

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...