loading...

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Προσπαθούν να πέσει η κυβέρνηση,δεν θα γίνουμε πιόνια τους.Πάτρα: Κοινωνία σε διχασμό πάει πλατεία ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ.

Από τα μπλε και πράσινα καφενεία, περάσαμε στις ανοικτές συγκεντρώσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται με υπόγεια κομματική στήριξη οδηγώντας ωστόσο την κοινωνία σε διχασμό. "Όχημα" αποτελούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δίνουν τη δυνατότητα να κινητοποιήσει ο κάθε πυρήνας τον κόσμο του με περίσσεια ευκολία και η συνέχεια δίνεται στις πλατείες όπου εξελίσσεται η κάθε πρωτοβουλία πολιτών και λειτουργούν ως καταμετρητές δυνάμεων υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς. 
ΣτοΠΛΑΙΣΙΟ αυτό κινούνται και οι αντίστοιχες συγκεντρώσεις - συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο στην Πάτρα, οι οποίες προκαλούν πονοκέφαλο στις αστυνομικές αρχές, που βρίσκονται σε επιφυλακή για ό,τι μπορεί να συναπάγεται η συγκέντρωση κοινού σε ανοικτούς χώρους.
Σε ό,τι αφορά εξάλλου τις υπόγειες κομματικές γραμμές, κανένα κόμμα επισήμως δεν αναγνωρίζεται και δεν αποδέχεται ότι βρίσκεται πίσω από τις κινητοποιήσεις. Οι "διαδρομές" όμως φαίνονται μέσα από τα πρόσωπα που υιοθετούν και διακινούν τα διαδικτυακά προσκλητήρια. 
Έτσι,
σήμερα Κυριακή στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου , διοργανώνεται συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα "Σταματάμε τη Λιτότητα - Η κοινωνία μας καλεί - Η αξιοπρέπεια δεν παζαρεύεται" . Αποτελεί κίνημα στήριξης προς την Κυβέρνηση και εκπορεύεται από τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Αύριο Δευτέρα στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου, διοργανώνεται συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα "Μένουμε Ευρώπη" . Οι πυρήνες καλούν τον κόσμο στην πλατεία με ελληνικές σημαίες και σφυρίχτρες να διαδηλώσουν υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη. Πρόκειται για κίνημα που προέρχεται κυρίως από τις δυνάμεις του πρώην κυβερνητικού μπλοκ και άλλες δυνάμεις (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ- ΠΟΤΑΜΙ κ.α)
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΣΙΚΡΙΤΖΗ
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...