loading...

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Καμμένος: Αντιμετωπίσαμε τον απόλυτο φασισμό.

Κάλεσμα στον ελληνικό λαό να ψηφίσει «όχι» στο επερχόμενο δημοψήφισμα απηύθυνε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Σε συνέντευξή του στο Mega, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, έκανε λόγο για επίδειξη του "απόλυτου φασισμού" από την πλευρά των δανειστών. Το "όχι" στο δημοψήφισμα σημαίνει "ναι" στη Δημοκρατική Ευρώπη, δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Αποφασίσαμε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσουμε στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, τόνισε, αναφέροντας ότι τις τρεις τελευταίες ημέρες βρισκόταν μαζί με τον πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες και έζησε από κοντά τις διαπραγματεύσεις. Πρώτη φορά συζητήσαμε το θέμα του δημοψηφίσματος την Πέμπτη, υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ "όταν σε απάντηση της ελληνικής πρότασης, που ήταν μία λογική πρόταση, μας είπαν ότι πρέπει να βάλουμε ΦΠΑ 23% στο λάδι και το γάλα, στον τουρισμό και ότι θα πρέπει ουσιαστικά να παραδώσουμε την Ελλάδα, την εθνική οικονομία, την εθνική κυριαρχία, την εθνική αξιοπρέπεια".

Πρόσθεσε δε ότι σκεφτήκαμε με πολύ μεγάλη ευθύνη τι πρέπει να κάνουμε, όταν δεχόμαστε επίθεση από την πλευρά των δανειστών στην αξιοπρέπεια των Ελλήνων, δήλωσε ο κ. Καμμένος και παρομοίασε την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για τη διενέργεια δημοψηφίσματος με εκείνη που έλαβε ο Τάσος Παπαδόπουλος όταν είπε “παρέλαβα μία χώρα και δεν θα παραδώσω μία κοινότητα”.

Αυτή η ιστορία αυτού του τόπου γράφτηκε με το “όχι”, πρόσθεσε και κάλεσε το συνολικό κίνημα να στρατευθεί σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας, όπως χαρακτήρισε το δημοψήφισμα, και να ψηφίσει "όχι".
Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...