loading...

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

VIDEO- Ο Άνθιμος λέει «ναι» στην Ευρώπη και οι πιστοί ΦΩΝΑΖΟΥΝ «ΌΧΙ»!!!

Υπέρ της «χριστιανικής» Ευρώπης η οποία απαιτεί τη χωρίς τέλος οικονομική αφαίμαξη και την ατέρμονη κοινωνική εξαθλίωση του ελληνικού λαού τάσσεται απροκάλυπτα ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.
Το «κήρυγμα» του όμως για την άνευ όρων παράδοση στις ορέξεις των δανειστών φαίνεται πως δεν βρήκε ανταπόκριση. Αντιθέτως, ώθησε τους πολίτες να φωνάξουν «ΟΧΙ».
Αυτή τη φορά, ο Άνθιμος δεν προχώρησε σ΄ ένα από τα αγαπημένα του ομοφοβικά ξεσπάσματα αλλά αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική επικαιρότητα και να συμβουλεύσει τα «ποίμνιά» του να ψηφίσουν την Κυριακή «ΝΑΙ».
Δηλαδή, «ΝΑΙ» στα υφεσιακά μέτρα των δανειστών, «ΝΑΙ» στους αυξημένους συντελεστές ΦΠΑ, «ΝΑΙ» στη συνέχιση της λιτότητας.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια λειτουργίας το βράδυ της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στη Θεσσαλονίκη ο Άνθιμος πήρε το μικρόφωνο και έβγαλε έναν σύντομο λόγο με... «σύνεση» και συμβουλευτικό χαρακτήρα.
«Προσοχή, προσευχή, ελπίδα. Ψηφίστε ό,τι θέλετε. Είναι απόλυτο δικαίωμά σας. Εγώ έχω το δικαίωμα, μία φορά να πω μία εξομολόγηση. Εγώ θα ψηφίσω Ευρώπη. Έχει τρωτά...». Εδώ ακριβώς ο Άνθιμος αναγκάζεται να σταματήσει το λόγο του, καθώς μερίδα πιστών αντέδρασε έντονα φωνάζοντας «ΟΧΙ». Στον Ιερό Ναό επικράτησε για λίγη ώρα αναστάτωση.
Η συγκεκριμένη αντίδραση των πολιτών έφερε έντονη αμηχανία στον μητροπολίτη ο οποίος αναρωτήθηκε, έχοντας ανοιχτό ακόμη το μικρόφωνό του, «Τώρα είναι όχι ή εναντίον αυτού;».
Οι ιερείς που ήταν γύρω του –οι οποίοι φυσικά και στήριξαν τα λόγια του μητροπολίτη χειροκροτώντας τον ένθερμα -, του απάντησαν ότι ένας ήταν εκείνος που αντέδρασε.
Ο Άνθιμος στραβοκατάπιε μια γουλιά νερό και ξεκίνησε τη λειτουργία.
Υπενθυμίζεται ότι ο μητροπολίτης ουκ ολίγες φορές έχει σπεύσει να συνδράμει στην τρομοκρατία που ασκού τα ΜΜΕ στους πολίτες. Έχει βοηθήσει στην προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Πριν τις εκλογές, ο Άνθιμος προειδοποιούσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έφερνε ένα σωρό δεινά στη χώρα και προέτρεπε τους πολίτες να μην ψηφίσουν το κόμμα. Μετά τις εκλογές, ο μητροπολίτης «προσευχόταν» για τους «υψηλά διανοητικής ικανότητας» Αλέξη Τσίπρα και Γιάνη Βαρουφάκη.
Τώρα, όπως φαίνεται, με κάθε ευκαιρία ο Άνθιμος θα προσπαθεί να «συμβουλεύσει» τους πολίτες να ψηφίσουν «ΝΑΙ», τρομοκρατώντας τους, όπως και τα συστημικά ΜΜΕ.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...