loading...

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Έλληνα δείξτους ποιός είσαι επιτέλους! Σταμάτα να είσαι καρπαζοεισπράκτορας!!!Μην αγοράζεις ούτε τσίχλα γερμανική από σήμερα.Σταματα να μπαινεις στα γνωστά Γερμανικά καταστήματα. Από σένα ζούνε οι Ανθέλληνες. Κατέστρεψε τους τώρα! Οσους βλέπεις να αγοράζουν Γερμανικά προϊόντα σνόμπαρε τους πάρτους στο ψιλό. Εξήγησε τους γιατί το κάνεις...


                                                                                                   Με τις φτωχές μου γνώσεις, σας λέω ότι ΑΝ καταφέρουμε να ζούμε με ότι παράγουμε θα σωθούμε! Ας ξανακαλλιεργήσουμε τη γη μας για να μην έχουμε τα φαινόμενα να εισάγουμε πατάτες, λεμόνια, κρεμμύδια και ένα σωρό άλλα προϊόντα από το εξωτερικό…Μόνο ΑΝ καταναλώνουμε Ελληνικά προϊόντα θα σώσουμε την οικονομία και θα πατάξουμε την ανεργία. Μην ψωνίζετε από ξένα σουπερμάρκετ, μην ψωνίζετε πράγματα εισαγωγής. Μην αγοράζετε προϊόντα εταιριών που έκλεισαν στην Ελλάδα και πήγαν και άνοιξαν αλλού. Πάντα όταν αγοράζετε κάτι [ρούχα- παπούτσια κτλ. να κοιτάτε το MADE IN]


Γιατί να παίρνουμε Γερμανικά ή Γαλλικά μπισκότα όταν υπάρχουν τα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ;
Γιατί να παίρνουμε Ελβετικές σοκολάτες όταν υπάρχει η ΙΟΝ;
Γιατί να παίρνουμε Barilla όταν υπάρχει η ΜΙΣΚΟ, η ΜΕΛΙΣΣΑ, ο ΗΛΙΟΣ;
Γιατί να παίρνουμε τυριά εισαγωγής όταν υπάρχουν τόσα υπέροχα Ελληνικά τυριά και θαυμάσιες νησιώτικες γραβιέρες;
Γιατί να παίρνουμε Perier όταν υπάρχει η ΣΟΥΡΩΤΗ;
Γιατί να παίρνουμε γάλα από την Ολλανδία όταν υπάρχει η ΜΕΒΓΑΛ;
Γιατί να παίρνουμε καλλυντικά και κολόνιες εισαγωγής όταν υπάρχει ο ΚΟΡΡΕΣ και η APIVITA;
Γιατί να παίρνουμε ξένα τσιγάρα και καπνό όταν υπάρχουν τα εξαιρετικά ΚΑΡΕΛΙΑ; [ο Light καπνός τους δεν παίζεται!]
Γιατί να πίνουμε ξένες μπύρες, όταν υπάρχει η ΦΙΞ;
Γιατί να παίρνουμε ρούχα εισαγωγής; [μόνο ότι ράβεται εδώ].
Γιατί να παίρνουμε ξένα αναψυκτικά όταν υπάρχουν τόσα υπέροχα Ελληνικά;

Μα είναι δυνατόν να βλέπουμε στα σουπερμάρκετ ντομάτες Βελγίου;
Και στα σούπερ-μάρκετ να κάνετε φασαρία όταν βλέπετε να προωθούν ξένα προϊόντα. ΑΙΣΧΟΣ! Ο Έλληνας παραγωγός πως θα ζήσει; Σταματήστε την ξενομανία. Να το πείτε σε όλους τους γνωστούς σας. Στόμα με στόμα. Διαδώστε το. Αναρτήστε το. Κοινοποιήστε το.
Μποϊκοτάζ στις Πολυεθνικές. Υποστηρίζουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις και τα Ελληνικά προϊόντα. Υποστηρίζουμε τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς. ΑΝ ο Έλληνας μάθει να ζει με ότι παράγει, θα σωθεί!

Ψάξτε το, μην το αντιμετωπίσετε επιπόλαια. Και αν ένα προϊόν δεν το διαφημίζει η τηλεόραση δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Ίσα ίσα, και πιο καλό είναι και πιο φτηνό. Γιατί τις διαφημίσεις στην τηλεόραση εμείς τις πληρώνουμε [πάνω στην τιμή του προϊόντος].
Αγοράζετε μόνο Ελληνικά και θα δείτε πώς θα αλλάξει η οικονομία και η ανεργία. ΑΝ όλοι οι Έλληνες το καταλάβουν αυτό, θα σωθούμε.





loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...