loading...

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Έτοιμος για το επόμενο πολιτικό του βήμα ο Γιάννης Λαϊνιώτης.

Δύο πολιτικά κόμματα και μία ακόμα υπό σύσταση πολιτική κίνηση, έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει τον Γιάννη Λαϊνιώτη, αμέσως μετά την παραίτησή του από το κόμμα των ΑΝΕΛ.
Ο πολιτευτής Αχαΐας, μπορεί να αποχώρησε από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, μετά την υπερψήφισή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, του νέου καταστροφικού για τον Ελληνικό λαό μνημονίου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποχωρεί και από την πολιτική σκηνή.
Φιλοευρωπαϊστής ων,  αλλά και σταθερά αντιμνημονιακός, το τέως  πρωτοκλασάτο στέλεχος των ΑΝΕΛ Αχαίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας,  είναι έτοιμος για το επόμενο πολιτικό του βήμα!

Και μπορεί ο ίδιος ο κ. Λαϊνιώτης ούτε να διαψεύδει άλλα ούτε και να  επιβεβαιώνει όσα τις τελευταίες μέρες αφορούν ενδεχόμενη πολιτική του συνεργασία, αλλά είναι σίγουρο ότι αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε εξελίξεις. Ίσως και επίσημη ανακοίνωση…

Παρά τις διαδοχικές προσκλήσεις για ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, κράτα ερμητικά κλειστό το στόμα του άλλα και τα πολίτικα χαρτιά του για το τι πρόκειται να πράξει στο άμεσο μέλλον.
Διαβεβαιώνει όμως ότι «αν και εφ' όσον έχω πράγματι κάτι να πω θα το πράξω δημοσία προς ενημέρωση όλων των Αχαιών συμπολιτών μου όπως και κάνω πάντα….»
Ίδωμεν...
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...