loading...

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: KATAΦΘΑΝΟΥΝ ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΠΑΛΑΛΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΝΕΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΡΩΣΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΝΑ “ΧΟΡΕΥΕΙ” ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ…

Για να πάρουμε λίγο τα πάνω μας…τώρα που μας πατάνε κάτω και θέλουν να μας τα πάρουν όλα …λένε για να μας σώσουν;
¨Ένα νέο εκπληκτικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός Zvezda TV αποδεικνύει πώς το αεροσκάφος Sukhoi T-50 PAK FA απλά δεν… παίζεται και ότι το πρόγραμμα εξελίσσεται κανονικά, χωρίς προβλήματα.
Το ρωσικό μαχητικό πέμπτης γενιάς «χορεύει» στον αέρα και κάνει αυτούς που παρακολουθούν τους ελιγμούς τους να μένουν με το… στόμα ανοιχτό, δίδοντας μία γεύση της εξαιρετικά προχωρημένης τεχνολογίας των Ρώσων στον τομέα της αεροδυναμικής, σχολιάζει το hellasforce.
Στο βίντεο φαίνεται το Τ-50 να κάνει μία πτήση… τρελή, τέτοια ώστε να μην μπορεί να γίνει εύκολα στόχος από αντίπαλα αεροσκάφη και αποκτώντας ο χειριστής του, αντίθετα, πλεονέκτημα για να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή και να καταρρίψει τον εχθρό. Στο θέμα ειδικά της «κλειστής αερομαχίας» και την μάχης ένας εναντίον ενός, ο αντίπαλος μάλλον δεν έχει τύχη.

 Βγαίνουν κάποιοι οικουμενιστές – παγκοσμιοποιητές πνευματικοί και λένε μην ακούτε ψευδοπροφητείες…νάναι καλά τα επιδοτούμενα πακέτα που έκτισαν μεγαλοπρεπή ντουβάρια αλλά δεν κατόρθωσαν να ¨κτίσουν¨ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΗ που τόσο την έχουμε ανάγκη αυτές τις κρίσιμες στιγμές;
Μακάρι να κάνω λάθος…
 Αλλά λάθος δεν έκανε ο Πνευματοκίνητος Άγιος των ημερών μας , ο Όσιος Παίσιος ο Αγιορείτης…που έλεγε και τόνιζε
«Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» σελ. 417
– «Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη… Από το.βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994».
ΝΑΙ Άγιε μας … Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα.
Και ποια θα είναι τα γεγονότα μετά το ΕΞΑΜΙΛΙ;
¨Οι εξελίξεις στην Μ.Ανατολή είναι εξίσου σημαντικές με αυτές της Ουκρανίας και συνδέονται από τον κοινό παρανομαστή που λέγεται Ρωσία. Οι συνεχείς επιτυχίες του Συριακού στρατού στο χαοτικό θέατρο επιχειρήσεων στην Συρία οφείλονται στην σταθερή , αδιάκοπη και αδιάλειπτη βοήθεια σε μέσα, χρήμα και έμψυχο υλικό που λαμβάνει ο πρ. Άσαντ από το Ιράν και την Χεζμπολά.Η παραπάνω προσπάθεια στήριξης του ‘Ασαντ έχει την ευλογία και αρωγή της Ρωσίας. Μετά από τρία χρόνια πολέμου η κατάσταση στην Συρία και Μ.Ανατολή εξελίσσεται σε κόλαφο όσων υποδαύλισαν την ανθρωπιστική καταστροφή
 Γιατί η Ρωσία βοήθησε την Συρία
Ο Άσαντ επέζησε με την βοήθεια του Ιράν, των μαχητών της Χεζμπολά αλλά και την διπλωματική κάλυψη της Ρωσίας .Η Ρωσία βοήθησε τον άξονα Συρίας -Ιράν για τρεις λόγους
Ο πρώτος λόγος είναι ότι το Ιράν αποτελεί μέρος των σχεδίων της Ρωσίας για την Ευρασιατική Ένωση στην οποία θα αποτελέσει μέλος . Το Ιράν με τα τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου και την έξοδο στην θάλασσα αλλά και τα σύνορα του με το Αφγανιστάν ( το οποίο εγκαταλείπουν οι ΗΠΑ το 2015 και θα επανακαταλάβουν οι Ρωσοι) θα αποτελέσει τον νότιο διάδρομο της Ευράσιατικης Ένωσης και τον δεύτερο σημαντικότερο τροφοδότη ενέργειας της.
Ο δεύτερος και σημαντικότερος προς το παρόν είναι ότι η Ρωσία γνώριζε ότι ενδεχόμενη νίκη των ισλαμοφασιστών τζιχαντιστών στην Συρία θα είχε ως αποτέλεσμα τον ερχομό τους στον Βόρειο Καύκασο προς ενίσχυση των Τσετσένων ισλαμιστών αυτονομιστών . Οι Τσετσένοι ισλαμιστές ενώθηκαν με την Αλ Νούσρα (παρακλάδι της Αλ Κάιντα) στην Συρία με την συμφωνία να μεταφερθεί ο πόλεμος στην Τσετσενία μετά την νίκη τους στην Συρία.
Ο τρίτος λόγος είναι η ακύρωση των όποιων σχεδίων για μεσανατολικούς αγωγούς οι οποίοι θα καθιστούσαν την Ευρώπη ενεργειακά ανεξάρτητη .
Η μόνη λύση για την Ρωσία είναι η στρατιωτική εισβολή στην Μ.Ανατολή. Η Ρωσία δοκιμάζει τις διαθέσεις του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία .Το ΝΑΤΟ στις μέχρι τώρα αντιδράσεις έχει αποδείξει ότι είναι ανίκανο να αντιπαρατεθεί στην Ρωσία .Στις εκκλήσεις της Πολωνίας την 23 Μαρτίου για μεταφορά ΝΑΤΟικών στρατευμάτων στο έδαφος της σε αριθμό ικανό να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενη Ρωσική εισβολή το ΝΑΤΟ απάντησε με την αποστολή 10 F16 και 300 στρατιωτικών .
Μιλάμε για την απόλυτη αφασία. Το ΝΑΤΟ , δηλαδή ο στρατός των ΗΠΑ έχει πέσει θύμα της οικονομικής κρίσης στην Αμερική με περικοπές κατά 100,000 προσωπικού και μέσων .Είναι απλά αδύνατο στην παρούσα φάση το ΝΑΤΟ να αντιπαρατάξει δυνάμεις αντίστοιχες των Ρωσικών.Η Ρωσία μπορεί κάλλιστα να ισοπεδώσει ακόμα μια φορά την Γεωργία και δια μέσω της συμμαχικής Αρμενίας και να εισβάλει στην ανατολική Τουρκία σε συνεννόηση και υποστήριξη των Κόυρδων.
Στην Αρμενία ήδη σταθμεύουν Ρωσικές δυνάμεις της 127ης Μεραρχίας η δύναμη της οποίας επίσημα ανέρχεται σε 3,000 άνδρες. Η Ρωσία έχει εξοπλίσει την Αρμενία με οπλικά συστήματα όπως οι πύραυλοι S300 και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει επίσημα το εύρος της Ρωσικής στρατιωτικής παρουσίας στην χώρα
Το δίκτυο διοικητικής μερίμνης του Ρωσικού στρατού στην εισβολή μπορεί να απλωθεί στο συμμαχικό Ιράν και στην Αρμενία. Η Τουρκία δεν διατηρεί αξιόμαχες μονάδες στην Ανατολία , δυνάμεις που να μπορούν να αντιμετωπίσουν συμβατικό στρατό διότι έχει επικεντρωθεί στην καταπολέμηση των Κούρδων ανταρτών με δυνάμεις στρατοχωροφυλάκης και καταδρομών .
H ηλιθιότητα αλλά και ο φόβος , ναι φοβούνται την Ελλάδα, έχουν κάνει τους Τούρκους επιτελείς να αγνοήσουν την ανατολική μεθόριο τους και να ασχολούνται με την Ελλάδα.Η Αρμενία εξοπλίζεται συνεχώς από την Ρωσία αλλά οι Τούρκοι επιτελείς δεν λαμβάνουν το μήνυμα και επιμένουν να επικεντρώνονται στα Ελληνοτουρκικά σύνορα.
Θα είναι αδύνατο για τους Τούρκους να αναπληρώσουν τα κενά τους στην Ανατολία αποστέλλοντας εγκαίρως μονάδες απο την δύση ή έστω από τον νότο και Τουρκοσυριακά σύνορα.Σύντομα η Ρωσία θα περάσει στην συμμαχική Συρία όπου από κοινού με το Ιράν θα εισβάλλουν στην Ιορδανία και το Ιράκ στο οποίο υπάρχει Σιιτικός πληθυσμός ο οποίος διεξάγει τον αγώνα του με την βοήθεια του Ιράν για την απόσχιση του απο το Σουνιτικό Ιράκ.Η Σ.Αραβία -Κουβέιτ θα είναι τα πρώτα θύματα των Ρωσοιρανικών δυνάμεων .Χωρίς την υποστήριξη τον ΗΠΑ είναι καταδικασμένες χώρες..
Οι εκατό χιλιάδες στρατού της Ιορδανίας μαζί με τις διακόσιες χιλιάδες της Σ.Αραβίας δεν μπορούνε να σταματήσουν τις εξακόσιες χιλιάδες Ιρανών και Ρώσων οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν και πυρηνικά όπλα μικρής ισχύος.Το αναπτεταμένο έδαφος της Μ.Ανατολής δεν προσφέρεται για άμυνα και οι Άραβες σύντομα ηττώνται.Οι Κούρδοι της Τουρκίας, ο Συριακός στρατός και η Χεζμπόλα έχουν αναλάβει την φύλαξη των μετόπισθεν και εκκαθάριση των ισλαμοφασιστών ανταρτών οι οποίοι διαφεύγουν απο την Συρία.Σύντομα η Υεμένη , το Ομάν , τα Η.Ε.Α συνθηκολογούν.H Αίγυπτος και το Ιράν αναλαμβάνουν την φύλαξη της Αραβικής χερσονήσου Η Μ.Ανατολή και η Τουρκία ανήκουν στον Ρωσοιρανικό άξονα.
Το σπάσιμο του Γόρδιου δεσμού τηςΜ.Ανατολής απο την Ρωσία λύνει περισσότερα προβλήματα απο όσα δημιουργεί.
1.Η Ρωσία αντιμετωπίζοντας το εργαστήριο ανάπτυξης του μικροβίου της τρομοκρατίας εξασφαλίζει τον Β.Καύκασο απο την απόσχιση .
2. Ακυρώνει με τον πιο τελεσίδικο τρόπο την τροφοδοσία με φυσικό αέριο της Ευρώπης απο Αζερμπαιτάν -Μ.Ανατολή και παραμένει κυρίαρχος στην έλεγχο διάθεση των υδρογονανθράκων αλλά και στην διαμόρφωση των τιμών τους.Μείωση των τιμών πετρελαίου και φυσικού αεςρίου λόγο υπερπροσφοράς θα έχει δραματικές συνέπειες στην Ρωσία , ανάλογες με αυτές που υπέστει η Σοβιετική οικονομία την δεκαετία του 1980 και συγκεκριμένα το 1986 οπότε και η τιμή του πετρελαίου έπεσε απο τα 32 δολ το βαρέλι στα 10 δολ. Η τότε Σοβιετική Ένωση αναγκάστηκε να πουλήσει με ακόμα πιο φθηνές τιμές που έφθασαν τα 6 δολ το βαρέλι με αποτέλεσμα την αρχή του τέλους της.
3. Αποκτά πλήρη έλεγχο των στενών του Βοσπόρου , η Μαύρη θάλασσα γίνεται Ρωσική λίμνη και εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη έξοδος στο Αιγαίο…
 ΠΡΟΣΕΧΩΣ στο Αιγαίο ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΠΑΛΑΛΑΙΚΕΣ….ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...