loading...

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Μια πόλη στο μέγεθος του Ηρακλείου Κρήτης θα έχει μπει στη χώρα μόνο μέσα στον Αύγουστο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στα Κατοχικά Νέα, ο αριθμός των μεταναστών που εισέρχονται ΑΠΟ ΟΛΑ τα σημεία της ελληνοτουρκικής μεθορίου (από Έβρο έως Καστελόριζο) καθώς και από την πλευρά της Νότιας Πελοποννήσου, αγγίζει ή και ξεπερνά ορισμένες μέρες τις 5.000 άτομα.

Η κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες – προφανώς επειδή ήξερε ότι πάει σε εκλογές – έχει επιλέξει να αναφέρει ΜΟΝΟΝ τις επιχειρήσεις διάσωσης του λιμενικού σώματος, ενώ δεν περιλαμβάνει τον αριθμό των λαθρομεταναστών που εντοπίζει η αστυνομία ή αυτών που προσέρχονται αυτόβουλα στα κέντρα καταγραφής για να πάρουν το πολυπόθητο χαρτί, την προσωρινή άδεια παραμονής ή το δελτίο πρόσφυγα.


Σύμφωνα με την πληροφορία που λάβαμε εάν δεν αυξηθούν οι μεταναστευτικές ροές, τότε μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε προσθέσει στην Ελλάδα μια πόλη στο μέγεθος του Ηρακλείου Κρήτης, ενώ μέχρι το τέλος του έτους μια πόλη στο μέγεθος της Θεσ/νίκης.
Απορώ τώρα που δεν θα έχουμε την κυρά Τασία να τους εμποδίζει με νύχια και με δόντια και κυρίως με το αισθητικό της κομμάτι, τι θα κάνουμε σαν χώρα;


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...