loading...

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Εξέγερση λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο – Ζητούν και αυτοί catering και air-condition!










Πριν από λίγο, οργανωμένες ομάδες εκατοντάδων λαθρομεταναστών επιτέθηκαν σε άνδρες του Λιμενικού Σώματος στην Κάλυμνο, απαιτώντας catering και air-condition! Οι παράνομοι εισβολείς, αντιλαμβανόμενοι πως δεν βρίσκονται πλέον σε οργανωμένο κράτος, αλλά σε μπανανία, πήραν αέρα και πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου.

Οι μόνιμοι κάτοικοι Καλύμνου είναι μόλις 16 χιλιάδες και σύντομα θα είναι μειοψηφία στον τόπο τους, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατελήφθη από τις ορδές των παράνομων αλλοδαπών. Οι «τουρίστες» της κυρα-Τασίας, βλέποντας στα iphone τους τους οργανωμένους καταυλισμούς με όλες τις ανέσεις που κατασκευάζονται στο κέντρο της Αθήνας επαναστάτησαν, ζητώντας και αυτοί 4-άστερα ξενοδοχεία για την διαμονή τους.
Ίδιες εικόνες αθλιότητας αναμένεται να δούμε τις προσεχείς ημέρες σε όλα τα Δωδεκάνησα, αφού προχθές έγινε και οργανωμένη διαδήλωση Σύριων στην Κω, που έχει μετατραπεί σε… Δαμασκό. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί άμεση εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους.
Ακολουθεί το σχετικό βίντεο από το δελτίο του μπομπολο-mega, που προσπαθεί να παρουσιάσει το γεγονός στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας:

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...