loading...

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Τα πρώτα κομάντος του Πούτιν αποβιβάζονται στην ΣΥΡΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 810η Ταξιαρχία Ρώσων Πεζοναυτών του Στόλου.

Τεράστια είναι η κινητοποίηση των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων καθώς μετά την αποστολή του “υποβρυχίου της Αποκάλυψης” στην Συρία, η Ρωσία στέλνε ένα ακόμη αποβατικό το “Saratov” κατάφορτο με στρατιωτικό εξοπλισμό και την 810η ταξιαρχία πεζοναυτών  του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας μαζί με Spetsnaz ενώ οι Αμερικανικές υπηρεσίες Πληροφοριών αναφέρουν ότι μετακινούνται σε πρώτη φάση 3.000 Ρώσοι στρατιώτες!


Η παρακάτω φωτογραφία του άρθρου, που για πρώτη φορά φέρνει στη δημοσιότητα το pronews.gr, είναι από την απόβαση των Ρώσων στρατιωτών στη Συρία!
Στη Συρία κατευθύνεται ένα ακόμη Ρωσικό αποβατικό με στρατιωτικό εξοπλισμό το “Saratov” κλάσης 1171,  το οποίο έχει ήδη περάσει τα Στενά του Βοσπόρου κατάφορτο με μεγάλο αριθμό οπλικών συστημάτων και μηχανολογικού εξοπλισμού για την ανέγερση της νέας μεγάλης ρωσικής βάσης ενώ και το πλοίο “Alexander Tkachenko” σπεύδει προς τη Συρία με τρία πολεμικά πλοία και άλλα δύο που μεταφέρουν εξοπλισμό να έχουν σχηματίσει νηπομπή και να κατευθύνονται προς την Ταρτούς με το “υποβρύχιο της Αποκάλυψης” Dmitri Donskoy (TK-208) να έχει προγραματιστεί να φτάσει σε δέκα ημέρες!
Θυμίζουμε ότι έχουν σταλεί 1000 προκατασκευασμένα σπίτια για την μόνιμη διαμονή του προσωπικού ενώ έχει δημιουργηθεί ένας νέος υπερσύγχρονος πύργος ελέγχου!

Οι Αμερικανικές Υπηρεσίες πληροφοριών στις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις τους πιστεύουν πως μετακινούνται ήδη 2-3.000 ρώσοι στρατιώτες σε πρώτη φάση.

Εντωμεταξύ η εφημερίδα Al-Akhbar αναφέρει ότι οι πρόσφατες αναφορές για επιδρομές ρωσικών μαχητικών SU-27 και SU-34 είναι 100% αληθείς! Οι Ρώσοι πιλότοι συνεργάζονται με τον στρατό της Συρίας και τα ρωσικά μαχητικά έπληξαν στόχους των ισλαμιστών στην περιοχή Jaish al-Fateh  στο δυτικό μέρος της Idlib.

Το σχέδιο ενίσχυσης των στρατιωτικών δυνατοτήτων της Συρίας και της μεταφοράς σύγχρονου στρατιωτικού εξοπλισμού συμφωνήθηκε πρόσφατα μεταξύ Μόσχας-Δαμασκού και Τεχεράνης και η Ρωσία έχει ήδη ξεκινήσει την ανέγερση της νέας τεράστιας ναυτικής βάσης με την οποία θα ελέγχει ουσιαστικά ολόκληρη την Μέση Ανατολή!

Ταυτόχρονα, η πολεμική κινητοποίηση της Ρωσίας είναι τεράστια. Συγκεκριμένα, ο ανώτατος διοικητής των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, ο πρόεδρος Β.Πούτιν διέταξε να ενεργοποιηθεί το σύνολο και των τριών κλάδων των ρωσικών  ενόπλων δυνάμεων στην Κεντρική Στρατιωτική Περιφέρεια, ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ITAR Tass.

«Σύμφωνα με προεδρική εντολή, τα στρατεύματα ολόκληρης της κεντρικής Ρωσίας, μέρος των δυνάμεων της αεροπορίας και  άλλων στρατιωτικών περιοχών, οι αερομεταφερόμενες δυνάμεις από τις 09:30 ώρα Μόσχας τέθηκαν σε πλήρη  πολεμική επιφυλακή» , δήλωσε ο υπουργός Άμυνας από το ρωσικό Κέντρο Ελέγχου Άμυνας της χώρας.

“Οι αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις των ρωσικών δυνάμεων θα διεξαχθούν από τις 7 Σεπ. έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2015″, δήλωσε ο Σ.Σοϊγκού, στην συνεδρίαση  του  υπουργείο Άμυνας στο Κέντρο επιχειρήσεων.

Οι δυνάμεις της Βρετανίας διεξήγαγαν για πρώτη φορά αεροπορική επίθεση στην Συρία, σκοτώνοντας δύο επίσης Βρετανούς υπηκόους, μέλη του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ), όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.
Η Βρετανία διεξάγει τακτικά επιθέσεις στο γειτονικό Ιράκ και πραγματοποιεί πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών πάνω από την Συρία για την συλλογή πληροφοριών για το ΙΚ, αλλά δεν πλήττει θέσεις του ΙΚ στην Συρία.
Ο Κάμερον δήλωσε ενώπιον του κοινοβουλίου σήμερα ότι, ”σε μια ενέργεια αυτοάμυνας, ένας Βρετανός ισλαμιστής σκοτώθηκε με αεροπορικό πλήγμα ακριβείας από drone τον Αύγουστο. Άλλα δύο άτομα σκοτώθηκαν, περιλαμβανόμενου και ενός ακόμα Βρετανού”.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός τόνισε πως ήταν η πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της που η Βρετανία χρησιμοποίησε ένα στρατιωτικό μέσο για να διεξάγει μια τέτοια ενέργεια σε μια χώρα με την οποία δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.
“Οι αστυνομικές μας δυνάμεις και οι υπηρεσίες ασφαλείας απέτρεψαν τουλάχιστον έξι απόπειρες επιθέσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο τους τελευταίους 12 μήνες”, δήλωσε ο Κάμερον.
“Η κυβέρνηση θα ζητήσει από τη Βουλή των Κοινοτήτων να εγκρίνει την συμμετοχή βρετανικών δυνάμεων στις επιχειρήσεις στην Συρία”, κατέληξε.











loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...