loading...

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Γιάννης Λαϊνιώτης: «Ευχαριστώ τους Αχαιούς ψηφοφόρους- Ο αγώνας μου, συνεχίζεται πόρτα-πόρτα!»

Τις δημόσιες ευχαριστίες του για τη συγκινητική στήριξη προς το κόμμα και το πρόσωπό του, εκφράζει ο α΄ αναπληρωματικός βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ, Γιάννης Λαϊνιώτης, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους και φίλους του.
Ο Αχαιός πολιτευτής αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα, εκτίμησε ότι «παρά το δυσμενές πολιτικό κλίμα που εντέχνως είχε καλλιεργηθεί εναντίον μας από το σύστημα και τους δημοσκόπους, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και ο Πάνος Καμμένος κατάφεραν να διαψεύσουν τις «Κασσάνδρες» και να εισέλθουν άνετα στη νέα Βουλή».
Και ο Γιάννης Λαϊνιώτης συνεχίζει στο μήνυμά του:
«Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες» στην Κυβέρνηση διασφαλίζεται ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα και τα παιδιά μας, με χρηστή διαχείριση, δίχως συγκαλύψεις, σκάνδαλα και πισωγυρίσματα!»
Τέλος ο κ. Λαϊνιώτης, υπογραμμίζει ότι τα πολιτικά γραφεία του  σε Πάτρα και Αίγιο θα συνεχίσουν να είναι καθημερινά ανοικτά, υποδεχόμενα όλους τους Αχαιούς, με τον ίδιο να δίνει καθημερινά τον αγώνα πόρτα-πόρτα σε ολόκληρο το νομό, εισακούοντας τις ανησυχίες και τα προβλήματα όλων των πολιτών.
Για να καταλήξει απευθυνόμενους στους πολιτικούς του φίλους:
«Η δική σας ώθηση και αγάπη, μου δίνουν πίστη και αντοχή για ακόμα εντονότερη πολιτική πάλη.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη σας! Θα είμαστε πάντα δίπλα-δίπλα και στα εύκολα και στα δύσκολα!
Ο αγώνας συνεχίζεται!»
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...