loading...

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Υπό βροχή στα Τρίκαλα αλλά με υψηλό φρόνημα η ορκωμοσία 177 νέων στην ΣΜΥ.Φώτο-Βίντεο.

Παρουσία του Γ.Γ. Εθνικής Άμυνας Ιωάννη Ταφίλη, του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Βασίλη Τελλίδη και του Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Ιωάννη Ηλιόπουλου τελέστηκε σήμερα στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων, η Ορκωμοσία 177 νέων πρωτοετών Σπουδαστών.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.grπαρά την βροχή εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι των Σπουδαστών, έσπευσαν στην ΣΜΥ, όπου δόθηκε ο όρκος παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Νομού.

Την Ημερίσια Διαταγή εκφώνησε ο Διοικητής της ΣΜΥ Τρικάλων Ταξίαρχος Ευάγγελος Τραγαζίκης, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους σπουδαστές «στην μεγάλη στρατιωτική οικογένεια της προσφοράς αίματος, εθελοθυσίας  και σεμνότητας».

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγου Βασίλειος Τελλίδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναβάθμιση της ΣΜΥ μέσω της αύξησης του χρόνου φοίτησης σε 3 χρόνια αποφεύγοντας να αποκαλύψει τα σχέδια για την περαιτέρω αναβάθμιση της Σχολής, υπογραμμίζοντας πως «παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, σχεδιάζεται η αναβάθμιση της Σχολής».

Ο κ. Ταφίλης, αλλά και ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης, καλωσόρισαν τους νέους Σπουδαστές στην στρατιωτική οικογένεια και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αναβάθμιση της Σχολής.

Θυμίζουμε, ότι δρομολογείται μεταξύ άλλων και η ανέγερση  του Στρατιωτικού Μουσείου της  Σχολής που θα αποτελεί Παράρτημα του στρατιωτικού Μουσείου Αθηνών.

Η τελετή, ολοκληρώθηκε με παρέλαση όλων των Σπουδαστών της Σχολής που «εισέπραξαν» το θερμό χειροκρότημα των παραβρισκόμενων.



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...