loading...

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Η Θράκη εκπέμπει SOS: Μέχρι και διανομή τροφίμων κάνουν οι Τούρκοι στην Κομοτηνή [φωτό].

Εκτός ελέγχου βρίσκεται απ΄ό,τι φαίνεται πλέον η κατάσταση στην Κομοτηνή, την οποία ελέγχουν τουρκόφιλοι μηχανισμοί, αφού πριν από λίγες ημέρες οι τούρκοι διένειμαν κρέατα στο χωριό Πάτερμα του νομού Ροδόπης. Πρόκειται για μια δράση την οποία διοργάνωσε η Διέυθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας (από πού κι ως πού;) σε συνεργασία με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ.
Δεν πρόκειται, φυσικά για την μοναδική ενέργεια που πραγματοποιείται στην περιοχή, αφού τα τελευταία χρόνια οι τουρκόψυχοι, ώστε να βρουν έρεισμα στους φτωχούς μουσουλμάνους κατοίκους των χωριών της Θράκης που έχουν βιοποριστικό πρόβλημα.
Η Πολιτεία τι κάνει; Αφήνει τη Θράκη έρμαιο στα νύχια των τουρκόφιλων γερακιών που προσπαθούν να εξαγοράσουν ανθρώπινες συνειδήσεις με λίγα κιλά κρέατος.
Όπως ήταν φυσικό, οι διοργανωτές φρόντισαν να φαίνεται παντού η τουρκική σημαία, ενώ έδωσε το παρών και ο ψεδομουφτής Κομοτηνής Σερίφ, θέλοντας φαίνεται να δώσει άλλο βάρος στην πρωτοβουλία αυτή.
Καταπώς φαίνεται η εμφάνιση της τουρκικής σημαίας φαίνεται να μην ενοχλεί κανέναν, ούτε βουλευτές, ούτε πολιτικούς, ούτε την κυβέρνηση. Ο βουλευτής Ξάνθης από την άλλη, ο Χουσείν Ζεϊμπέκ, δεν παρέλειψε να δηλώσει σχετικά με τη διανομή στην φιλοτουρκική εφημερίδα “Γκιουντέμ” τα εξής: «Περνάμε μια δύσκολη περίοδο. Ο κόσμος μας εμπιστεύτηκε πάλι αυτή την ελπίδα που σχηματίστηκε. Εμείς λοιπόν στην κατεύθυνση αυτής της εμπιστοσύνης θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης»… 
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...