loading...

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ένωση Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδας, ΕΝΑΚ.

Κάτω από τις εντολές του Υπουργείου Ναυτιλίας, της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης και της ΕΣΝΕ / Ένωση Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδας, η ΕΝΑΚ αναχωρεί την Κυριακή 08 Νοεμβρίου 2015, για την Μυτιλήνη. Μοναδική Αποστολή μας, είναι να διαφυλάξουμε την ανθρώπινη ζωή, χωρίς διάκριση φυλής, αλλά με γνώμονα το καθήκον ενός επαγγελματία Ναυαγοσώστη. Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλα τα μέλη της αποστολής, μιας αποστολής άκρως επικίνδυνης και απαιτητικής Θα χρειαστούμε την Αρωγή όλων σας!
Η Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία αναγνωρισμένη σχολή ναυαγοσωστικής από το Υπουργείο Ναυτιλίας, ανακοινώνει ότι στηρίζει την Εθνική Προσπάθεια της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος στη σπουδαία απόφασή της, για Κοινή Συλλογική προσπάθεια Διάσωσης ανθρώπινων ψυχών στην καθημερινή τραγωδία που εξελίσσεται στη νήσο Λέσβο. Το δράμα που απεικονίζεται στις φωτογραφίες που αναρτήσαμε, είναι δυστυχώς μεγαλύτερο. Παρακαλούμε σε Εθνικό και Διεθνή επίπεδο, όσο και όπως μπορεί ο καθένας μας, να βοηθήσει αυτό το πολύ δύσκολο, επικίνδυνο και άκρως απαραίτητο, εγχείρημα. Πάμε όλοι μαζί Ταπεινά και με όνομα, ΜΟΝΟ τις λέξεις: Αγάπη, Φιλότιμο, Προσφορά. Οι Ναυαγοσωστικές Σχολές ΕΝΑΚ - ΠΑΣΧΝΑ - ΝΑΒΕ - ACTION CLUB, αναχώρησαν όλες μαζί ενωμένες, Κυριακή 08 Νοεμβρίου 2015, για τη Μυτιλήνη. Η αποστολή αποτελείται από επαγγελματίες Ναυαγοσώστες, που θα προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους, στις δύσκολες ώρες, που καθημερινά προκύπτουν, υπό το συντονισμό του Λιμενικού Σώματος.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ - ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ!!!
Ας στηρίξουμε όλοι, αυτή τη συλλογική προσπάθεια, να διαρκέσει όσο γίνεται μεγαλύτερο διάστημα. Τηλ. Υποστήριξης ΕΝΑΚ RESCUE TEAM: 2109575470 - info@enak.gr













Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...