loading...

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΤΟΛΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ: «ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ…». ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ !

Πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει το ζήτημα της Ελλάδας στον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Και αυτό οφείλεται κυρίως με την αλλοπρόσαλλη στάση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κυρίως με την διγλωσσία Τσίπρα, και τις πολιτικές του πράξεις.
Την μια λέει στον Ελληνικό Λαό ότι υπάρχει εναλλακτική λύση για να μην χρεοκοπήσουμε- φωτογραφίζοντας βοήθεια από την Ρωσία. Αλλά από την άλλη, ποτέ δεν ζήτησε ανεξήγητα οικονομική βοήθεια από τον Πούτιν, και υπογράφει το 3ο Μνημόνιο.
Μάλιστα πολλά Ελληνικά και Ξένα ΜΜΕ, να μιλούν για οικονομική αδυναμία της Ρωσίας, να συνδράμει με βοήθεια την Ελλάδα; Προβοκάροντας των Ελληνικό Λαό, ότι άλλη εναλλακτική λύση δεν υπάρχει, και μια συμπόρευση της Ελλάδας με την Ρωσία, θα οδηγούσε μοιραία την Ελλάδα στα χνάρια μιας νέας Β. Κορέας της Ευρώπης!
Αυτά φυσικά είναι γελοιότητες, ποιος δεν έχει χρήμα; Η Ρωσία; Που η επέμβαση των Ρωσικών δυνάμεων στην Συρία θα τις κοστίσει ένα σωρό δις.
Πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι »Η Ρωσία θέλει Ελλάδα – Κύπρο«.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού Foreign Policy, δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις χώρες της Α. Μεσογείου, καθώς πιστεύουν πως η ρωσική επέμβαση στην Συρία δεν έχει ως μοναδικό σκοπό τον πόλεμο εναντίων των τζιχαντιστών, αλλά και την ενίσχυση της Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο, δημιουργώντας «βάσεις» σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο.
Σύμφωνα με ειδικούς, μέρος του μεγαλεπήβολου σχεδίου του Βλάντιμιρ Πούτιν αποτέλεσε η προσάρτηση της Κριμαίας, με την παράλληλη ενίσχυσης της ναυτικής βάσης της Σεβαστούπολης.
Το επόμενο βήμα είναι ο «έλεγχος» του Αιγαίου πελάγους, καθώς η μοναδική έξοδος του ρωσικού ναυτικού από την Μαύρη Θάλασσα, είναι μέσα από τα ελληνικά νερά.
Όμως όλα τα σχέδια του Πούτιν τα χάλασε απροσδόκητα, και ποιος να το πίστευε, η πρώτη Αριστερή Κυβέρνηση του Τσίπρα. Γιατί; Είναι ολοφάνερο, επέλεξε την πλευρά του ΝΑΤΟ-ΕΕ = ΗΠΑ.
Εντολή Πουτιν για την Ελλάδα;
Σύμφωνα πάντα με διάφορα σενάρια, ο Πούτιν ζήτησε από Ρωσικό Ινστιτούτο Γεωστρατιωτικών- Πολιτικών μελετών (γνωστά και ως think tank) να μελετήσουν τρόπους και σενάρια μιας Ελληνικής προσχώρησης στην Συμμαχία με την Ρωσία.
Ξεπερνώντας τις πολιτικές αναταράξεις που θα υπάρχουν από τα διάφορα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, άλλα και της αντίδρασης του ΝΑΤΟ-ΕΕ.
Από στρατιωτικούς κύκλους εισηγούνται στον Πούτιν, ότι θα ήταν εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο, στην περίπτωση αποσταθεροποίησης της Ελλάδας, με την βοήθεια ξένου δάκτυλου, συγκεκριμένα Ρωσικού.
Με αφορμή τι άλλο; Μια κοινωνική αναταραχή λόγω του Μνημονίου, που θα λάβει γενικευμένες διαστάσεις σε όλες τις μεγαλουπόλεις της Ελλάδας.
Αυτό το ενδεχόμενο το απέκλεισε κατηγορηματικά ο Πούτιν λέγοντας »Εγώ θέλω μια Ελλάδα ισχυρό σύμμαχο της Ρωσίας, και όχι να την διαλύσω».

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...