loading...

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Δέκα πράγματα που σκοτώνουν το σπέρμα.

Η υπογονιμότητα στους άνδρες είναι σε άνοδο την εποχή μας.
Ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής, το άγχος και η κακή διατροφή είναι μερικές από τις κύριες αιτίες του χαμηλού αριθμού σπερματοζωαρίων.Ένα ζευγάρι μπορεί μεν να απολαμβάνει το σεξ αλλά η σύλληψη είναι δύσκολη, αν ο αριθμός των σπερματοζωαρίων του άνδρα είναι χαμηλός. Άλλωστε όταν πρόκειται για εγκυμοσύνη, πολλοί παράγοντες όπως ο χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων, η αλλεργία του σπέρματος, η στυτική δυσλειτουργία κ.λπ. μπορεί να επηρεάσουν το ζευγάρι. Η έλλειψη του σεξ και το στρες παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στη μείωση των αριθμό των σπερματοζωαρίων. Έτσι, εδώ είναι μερικά κοινά πράγματα που μειώνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων των ανδρών.

Το καυτό μπάνιο

Ένα ζεστό ντους ναι μεν χαλαρώνει το σώμα, αλλά μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, αφού η θερμοκρασία των όρχεων ανεβαίνει. Αυτό βλάπτει την ποιότητα του σπέρματος και μειώνει τα σπερματοζωάρια.

Στενά εσώρουχα

Τα στενά εσώρουχα αυξάνουν επίσης την θερμότητα στους όρχεις. Αυτό με τη σειρά του μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Προτιμήστε λοιπόν τα μποξεράκια αντί τα στενά σλιπ.

Το κινητό τηλέφωνο

Η ακτινοβολία που προέρχεται από τα κινητά τηλέφωνα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην καταμέτρηση των σπερματοζωαρίων.
Μάλιστα, επιστήμονες από πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας εξέτασαν σε 200 άνδρες τη βιωσιμότητα και κινητικότητα του σπέρματος τους. Η ανάλυση των αποτελεσμάτων τους, έδειξε ότι οι άνδρες οι οποίοι είχαν μαζί τους καθημερινά τα κινητά τηλέφωνά τους σε λειτουργία και σε κατάσταση αναμονής, είχαν κατά 33% μικρότερη ποσότητα σπερματοζωαρίων σε σύγκριση με άνδρες που δεν είχαν τηλέφωνο μαζί τους!

Στρες

Το άγχος και το στρες είναι από τις κύριες αιτίες πολλών προβλημάτων υγείας. Φαίνεται όμως ότι δεν επηρεάζουν μόνο τη συναισθηματική υγεία σας, αλλά οδηγούν επίσης σε προβλήματα υπογονιμότητας στους άνδρες.

Έλλειψη σεξ

Το σεξ φαίνεται πώς είναι μια από τις καλύτερες λύσεις σε πολλά σεξουαλικά προβλήματα. Αντιθέτως η αποχή από το σεξ μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Το σπέρμα αλλάζει μορφή και γίνεται …μπαγιάτικο!

Αλκοόλ

Η κατανάλωση αλκοόλ μειώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης που μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Είναι επίσης μία από τις κοινές αιτίες της ανδρικής στειρότητας.

Κάπνισμα

Ο καπνός μπορεί να οδηγήσει σε ανικανότητα. Έτσι, όχι μόνο μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, αλλά επηρεάζει αρνητικά την γονιμότητα ενός άντρα. Ακόμα και το κάπνισμα ινδικής κάνναβης μπορεί να οδηγήσει σε στειρότητα.

Προϊόντα σόγιας

Μια διατροφή πλούσια σε προϊόντα σόγιας μπορεί να μειώσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων στους άντρες. Τα προϊόντα σόγιας περιέχουν ισοφλαβόνες που επηρεάζουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, την ποιότητα και την ποσότητα.

Η τηλεόραση

Οι πολλές ώρες μπροστά από την τηλεόραση οδηγούν στην παχυσαρκία και μειώνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Μια μελέτη από το British Journal of Sports Medicine επιβεβαίωσε ότι οι άντρες που δεν παρακολουθούν τηλεόραση και αθλούνται τακτικά έχουν καλύτερη ποιότητα σπέρματος.

Το λάπτοπ

Η συνήθεια πολλών αντρών να γράφουν με τον φορητό τους υπολογιστή στα πόδια, προκαλεί ταχεία υπερθέρμανση στο όσχεο και ενδέχεται να επηρεάσει τη γονιμότητά τους – και αυτό συμβαίνει ακόμα κι αν χρησιμοποιούν lap pad, σύμφωνα με μία νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Fertility and Sterility».
 baby.gr

loading...

Ζητά την ευαισθητοποίηση των Κρητικών - Αγώνα ζωής δίνει η 14χρονη Νίκη.

Αγώνα για τη ζωή της δίνει μόλις στα 14 της χρόνια η Νικη που πάσχει απο μια σπάνια ασθένεια και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Η υπόθεση της 14χρονης έχει ευαισθητοποιήσει του φορείς της πόλης που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να ξεπεραστουν οι δυσκολίες και η νεαρή να μεταφερθεί το συντομότερο στην Αμερική και να υποβληθεί στην επέμβαση. Για την υπόθεση της 14χρονης έχει ενημερωθεί και η 7η ΥΠΕ Κρήτης που έχει παρέμβει προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για τη μεταφορά της. 
Επειδή το κόστος της επέμβασης είναι ιδιαίτερα υψηλό και η οικογένεια της δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τα έξοδα στην στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα έχει ανοίξει ειδικός λογαριασμός για εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν.
cretalive.gr
loading...

ΔΙΩΧΝΟΥΝ MCDONALDS ΚΑΙ COCA COLA ΟΙ ΡΩΣΟΙ.

Διώχνουν McDonalds και Coca Cola οι Ρώσοι Άρχισε η Ρωσία την αντεπίθεση σε αμερικανικές εταιρείες μετά τις κυρώσεις που της έχουν επιβάλει.

Μια γενική πολιτική μπαίνει σε εφαρμογή προκειμένου να δώσουν ένα μάθημα στις εταιρίες που ανήκουν σε χώρες που δυσκολεύουν την Ρωσία οικονομικά μετά τις κυρώσεις που της υπέβαλαν.
Ο πρώην αρχίατρος της υπηρεσίας υγιεινής της Ρωσικής Ομοσπονδίας και νυν βοηθός του Πρωθυπουργού Γκενάντι Ονίσσενκο, δήλωσε ότι τα «McDonalds» και η «Coca-Cola» διεξάγουν πραγματικό πόλεμο ενάντια στους Ρώσους στην οικονομία τους και στην υγεία τους.
loading...

«Φωτιές» στην συνταξιοδότηση ανδρών του Δημοσίου από απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Μία απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ανοίγει τον δρόμο ώστε όλοι οι άνδρες δημόσιοι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν 25ετία έως το τέλος του 2010 και ταυτόχρονα είχαν ανήλικο τέκνο, να συνταξιοδοτηθούν με πλήρη σύνταξη, στο 50ό έτος της ηλικίας τους. 

Η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, προέκυψε μετά από προσφυγή συνταξιούχου και ο οποίος είχε συμπληρώσει 25ετία ως τις 31-12-2010 με ανήλικο παιδί κατά τη συμπλήρωση της 25ετίας. Ο συνταξιούχος αυτός δικαιώθηκε, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δεν έχει προσφύγει κατά της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, δικαιώνοντας, έτσι, τον υπάλληλο ο οποίος έλαβε άμεσα τη σύνταξή του.

Εφόσον η απόφαση αυτή καταστεί αμετάκλητη, αναμένεται να ανοίξει την πόρτα εξόδου σε δεκάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, που σήμερα, πρέπει να περιμένουν έως τη συμπλήρωση 35ετίας ή 37ετίας για να λάβουν πλήρη σύνταξη.
Πηγή.
loading...

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Σάλος με τους «ράμπο Βαρουφάκη»: Πώς αντιδρούν Ευρώπη - κόμματα.

Πρωτοσέλιδο σε διεθνή μέσα έγινε για ακόμη μια φορά η Ελλάδα έπειτα από τη διαρροή της νέας λίστας μεταρρυθμίσεων που έστειλε ο Γιάννης Βαρουφάκης στον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Εκείνο, ωστόσο, που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη αίσθηση είναι η πρωτοφανής πρόταση του υπουργού Οικονομικών για «μυστικούς πράκτορες» οι οποίοι θα ελέγχουν και θα καταγγέλλουν περιπτώσεις φοροδιαφυγής.


loading...

T'AKOYTE;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ: "Κ-Α-Μ-Ι-Α ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!" ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΣΑΦΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ - ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ!

Αυστηρή οδηγία να μην ποστάρονται φωτογραφίες παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδωσε ο Διευθυντής του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης.
Σύμφωνα με το paraskhnio.gr, σε πρόσφατη ομιλία του με θέμα την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο, ο Ταξίαρχος – Διευθυντής του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, έδωσε στους γονείς την πιο σαφή οδηγία «Καμία φωτογραφία των παιδιών στο διαδίκτυο!»....


Ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε σε περιστατικά παιδιών στην Ελλάδα, τα οποία βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση όταν φωτογραφίες τους «πειράχτηκαν» μέσω φωτομοντάζ και διέρρευσαν στο σχολικό τους περιβάλλον, παρουσιάζοντας π.χ. το πρόσωπο του παιδιού με το σώμα κάποιας πορvοστάρ.

Και δεν είναι η ίδια η φωτογραφία που θα ενοχλήσει το παιδί, όσο ο αδιάκοπος χλευασμός των συμμαθητών του ή, ακόμα χειρότερα, το bullying που θα ακολουθήσει.

Και δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που μπορεί να βάλουν τα παιδιά σας σε κίνδυνο. Όπως αναφέρει η διευθύντρια του Ινστιτούτου Διαδικτύου της Οξφόρδης, Victoria Nash, υπάρχουν δύο πράγματα που οι γονείς θα πρέπει να προσέχουν:

«Το ένα είναι πληροφορίες για τα παιδιά που δημοσιεύουν, όπως π.χ. η ημερομηνία και το τόπος γέννησής τους, το πού ζουν και πού πηγαίνουν σχολείο, καθώς τις πληροφορίες αυτές μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος προκειμένου να τους κλέψει την ηλεκτρονική ταυτότητα (να φτιάξει, δηλαδή, ένα προφίλ στο Facebook με αυτά ακριβώς τα στοιχεία).

Το δεύτερο έχει να κάνει με την συγκατάθεση του παιδιού: Τι από αυτά που ποστάρετε θα θέλει το παιδί σας να δει δημοσιευμένο όταν μεγαλώσει;

Και κυρίως, τι κόστος μπορεί να έχει αυτό για την πορεία της ζωής του (π.χ. δεν ξέρετε πώς μία φωτογραφία του παιδιού με κάποιο πολιτικό μήνυμα μπορεί να επηρεάσει με κάποιον τρόπο τη μελλοντική του καριέρα)».

Τι πρέπει να κάνετε από εδώ και στο εξής

Τόσο ο κ. Σφακιανάκης όσο και η δρ. Nash συμφωνούν στο ότι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε την ψηφιακή ταυτότητα του παιδιού σας είναι να μην ποστάρετε ποτέ απολύτως τίποτα για εκείνο. Κάποιοι γονείς θεωρούν ότι λαμβάνουν ένα «μέτρο προστασίας» ποστάροντας φωτογραφίες των παιδιών τους χωρίς να αναγράφουν πουθενά τα ονόματά τους – οι φωτογραφίες, όμως, θα παραμείνουν για πάντα εκεί, διαθέσιμες προς όλους.

Δεν αποκλείεται στο μέλλον, λένε οι ειδικοί, μία φωτογραφία του παιδιού σας που ποστάρατε όταν είναι 4 ετών, να συνδεθεί με κάποια που θα ποστάρει ένας φίλος του όταν θα είναι 10 ετών και στην συνέχεια με κάποιο επαγγελματικό προφίλ που μπορεί να έχει το παιδί σας ως ενήλικας και έτσι να δημιουργηθεί ένα πλήρες ψηφιακό αρχείο του παιδιού, πάνω στο οποίο δεν θα μπορεί να έχει κανέναν έλεγχο.

Τι μπορείτε να κάνετε αν έχετε ήδη ποστάρει φωτογραφίες των παιδιών σας στο Facebook ή στο Instagram;
Να σας πούμε, καταρχάς, τι δεν μπορείτε να κάνετε: Να τις πάρετε πίσω. Όπως ανάφερε στην ομιλία του ο κ. Σφακιανάκης, για να μπορέσει μία κοπέλα από την Ιρλανδία να διεκδικήσει ολόκληρο το ψηφιακό της αρχείο, αφού απενεργοποίησε το προφίλ της στο Facebook, χρειάστηκε να καταφύγει σε πολυετή δικαστικό αγώνα με το μέσο.
Τι κέρδισε στο τέλος; Ένα CD με τις φωτογραφίες της (αντίγραφα των οποίων προφανώς και έχει κρατήσει το Facebook).

Αυτό, λοιπόν, που μπορείτε να κάνετε είναι να μην ξαναποστάρετε ποτέ καμία φωτογραφία των παιδιών σας, σε κανένα διαδικτυακό μέσο.

Όσο για τις φωτογραφίες που έχετε ήδη ποστάρει εσείς, μπορείτε να τις διαγράψετε (αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ήδη αποθηκευτεί στα αρχεία του Facebook ή οποιουδήποτε άλλου). Τις φωτογραφίες που έχουν ποστάρει άλλοι με εσάς (και τα παιδιά) να έχετε γίνει tag μπορείτε να τις κρύψετε από το Χρονολόγιό σας, όμως όχι να τις διαγράψετε – μόνο αυτός που την πόσταρε μπορεί να το κάνει.

Από εκεί και πέρα, στις ρυθμίσεις ασφαλείας του μέσου (π.χ. του Facebook) επιλέξτε αφενός τις φωτογραφίες σας να βλέπουν μόνο οι Φίλοι σας (ούτε καν οι Φίλοι των Φίλων) και επιλέξτε να ενημερώνεστε κάθε φορά που κάποιος σας κάνει tag σε μία φωτογραφία, προκειμένου να την εγκρίνετε πριν δημοσιευτεί – αν είναι και τα παιδιά σας στην φωτογραφία αυτήν, το δικό σας όνομα θα είναι αυτό που πιθανότατα θα γίνει tagged.

Τέλος, ενημερώστε κάθε φίλο και γνωστό σας ότι δεν θέλετε επ'ουδενί να ποστάρουν καμία φωτογραφία ή πληροφορία, στην οποία εμφανίζεται ή αναφέρεται το παιδί σας.

Σε περίπτωση που ανησυχείτε ή είστε βέβαιοι ότι φωτογραφίες του παιδιού σας χρησιμοποιούνται από άλλους, χωρίς την δική σας συγκατάθεση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε στο Cyber Alert, την εφαρμογή για επικοινωνία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε Πραγματικό Χρόνο – μάθετε περισσότερα εδώ – ή απευθείας στο τηλέφωνο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα 210-6476464, 210-6476000.


loading...

Δείτε το προφίλ του παιδεραστή Φίλιππου Λεβέντο στο fb.

loading...

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

"Τελεσίγραφο" της Κωνσταντοπούλου σε 3 πρώην πρωθυπουργούς - ΒΙΝΤΕΟ.

Επιστολή σε τρεις πρώην Πρωθυπουργούς θα αποστείλει η Πρόεδρος της Βουλής,Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να αποδώσουν τα γραφεία τους.
«Είναι παραλογισμός να καταλαμβάνονται χώροι από μη κοινοβουλευτικά πρόσωπα την ίδια ώρα που οι βουλευτές δεν έχουν χώρο να μελετήσουν, δεν έχουν στην κυριολεξία ένα γραφείο και μία καρέκλα για να κάτσουν», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε:
«Αύριο με επιστολή μου θα ζητήσω από τους τρεις πρώην Πρωθυπουργούς που έχουν γραφεία στο κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου και δεν είναι μέλη του Κοινοβουλίου να αποδώσουν τους χώρους αυτούς στο Κοινοβούλιο προκειμένου να αξιοποιηθούν ακριβώς για το κοινοβουλευτικό έργο». 
loading...

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 40χρονου παιδεραστή με το βαν (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, δόθηκαν πριν από λίγη ώρα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 40χρονου ημεδαπού παιδεραστή με το βαν ο οποίος συνελήφθη την 01.03.2015 επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τη στιγμή που είχε επιβιβάσει 13χρονο ανήλικο το όχημα του ιδιοκτησίας του, με σκοπό να τον αποπλανήσει.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον : Φίλιππο Λεβέντο του Ιωάννη και της Λαμπρινής.
Σε βάρος του 40χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απόπειρας αποπλάνησης παιδιού και της προσελκύσεως παιδιού για γενετήσιους λόγους.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, τρίμηνης διάρκειας, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζονται ο αριθμός 11188, το e-mail ccu@cybercrimeunit.gov.gr και η εφαρμογή (application) για smartphones CYBERKID, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
loading...

Παρακαλώ άμεση κοινοποίηση.Εξαφάνιση της Βάγιας Χ. 14 ετών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 4 Μαρτίου 2015
 
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ AMBER ALERT
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΒΑΓΙΑΣ Χ.  14  ΕΤΩΝ

Στις 3 Μαρτίου 2015 στις 13:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Καμινίων, η Βάγια Χ., 14 ετών.

Η Βάγια έχει κόκκινα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,52 μ. και βάρος 50 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν, μαύρη ζακέτα με κουκούλα, μαύρα μποτάκια και σχολική τσάντα μαύρου-ροζ χρώματος.

Η οικογένεια της Βάγιας ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παραπάνω δελτίου τύπου. Σε ενδεχόμενη ανεύρεση της Βάγιας θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νέο δελτίο τύπου και θα παρακαλούσαμε για την άμεση αφαίρεση των αφισών από τους χώρους ανάρτησης.

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά
Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Τομέα των Εξαφανίσεων Ανηλίκων
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Σε διεθνές επίπεδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

• Eίναι μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Θύματα Εκμετάλλευσης Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Ηνωμένων Πολιτειών.
• Είναι μέλος στο Missing Children Europe.
• Είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Τηλεφωνικών Γραμμών για την προστασία των παιδιών (Child Helplines International) που περιλαμβάνει τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης από 143 χώρες.
• Είναι αναγνωρισμένος συνεργαζόμενος φορέας στο DPI (Department of Public Information) των Ηνωμένων Εθνών.
• Είναι αναγνωρισμένος Μ.Κ.Ο. με συμβουλευτικό ρόλο στο ECOSOC (Economic and Social Council) των Ηνωμένων Εθνών
• Είναι μέλος στο διεθνές site για τις εξαφανίσεις ανηλίκων www.missingkids.com
• Είναι μέλος στην EFSC (European Federation for Street Children).
• Είναι μέλος στο ευρωπαϊκό δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού Eurochild

Στην προσπάθεια του Οργανισμού μας να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνουμε στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας μας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργαζόμαστε επίσης με Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανεύρεση τους.

loading...

Φωτόπουλος: « Σας ενόχλησαν οι αυξήσεις στη ΔΕΗ; Ξύδι!»- Σκληρή απάντηση Ν.Φίλη:Προκλητικά τα τροφεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Επίθεση κατά των ΜΜΕ και όσων αντιδρούν στην αύξηση των μισθών της ΔΕΗ εξαπολύει ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος. «Τώρα σας έπιασε ο πόνος;»  αναρωτήθηκε κάνοντας λόγο για υποκρισία και φαρισαϊσμό στις αντιδράσεις: «Για τις ενοχλήσεις σας, ξύδι, που λέει και ο λαός μας» απάντησε  ειρωνικά. Μακροσκελή ανακοίνωση, με την οποία στρέφεται εναντίον όσων έχουν αντιρρήσεις για τις αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων στη ΔΕΗ, εξέδωσε ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος. Kάνει λόγο για υποκρισία και φαρισαϊσμό, καθώς έγινε ντόρος για το ποσό των 6 ευρώ ως τροφείο που θα πάρουν οι εργαζόμενοι, την ώρα που τα τελευταία χρόνια οι μισθοί των εργαζομένων έχουν κατακρεουργηθεί, προς όφελος της ΔΕΗ και των καταναλωτών. Σκληρή απάντηση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη.
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοσιογράφος και μέχρι πρότινος διευθυντής της Αυγής αποκαλεί προκλητικά τα τροφεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και αφήνει αιχμές. «Οταν η κυβέρνηση ιδρώνει να βρει ευρώ το ευρώ τα χρήματα για τα κουπόνια σίτισης των φτωχών στη χώρα μας, είναι προκλητικό να υπογράφεται σύμβαση με τα περιβόητα… «τροφεία» για εργαζόμενους, δηλαδή αυξήσεις μισθών από την πίσω πόρτα. Και είναι υποκριτικό να επικαλούνται την συμφωνία των κοινωνικών εταίρων, όταν μάλιστα ο εργοδότης είναι δημόσια επιχείρηση. Όλοι κρινόμαστε!»  Άναυδος στον τηλεοπτικό αέρα για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ ο Βαρουφάκης. «Αν ισχύει αυτό, έχω πρόβλημα» Αιφνιδιασμένος εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, κατά τη συνέντευξή του «Στον Ενικό» όταν ερωτήθηκε ποια είναι η άποψή του περί των αυξήσεων μισθών στη ΔΕΗ. «Αυξήθηκαν οι μισθοί – οι μεγάλοι;» ρώτησε έκπληκτος, συμπληρώνοντας ότι «αυτό πρώτη φορά το ακούω». «Δεν το ξέρω, δεν μπορώ να σχολιάσω για κάτι που δεν έχω ακούσει, αν έχει συμβεί αυτό, έχω πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.
Πατήστε εδω για να δείτε το βίντεο.
loading...

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

O Καμμένος «καίει» την προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου με έγγραφο-βόμβα που έφτασε στη Βουλή.

«Κόλαφο» για την κυβέρνηση και την κεντρική διοίκηση αποτελεί έγγραφο «βόμβα» του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή που διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π. Καμμένου με το οποίο έρχονται στο φως 14 νομοθετικές ρυθμίσεις που «καλύπτουν  αναδρομικά παραβάσεις ή απαλλάσσουν σε παρόντα και μέλλοντα χρόνο από ευθύνες δημοσίων λειτουργών».


loading...

Απίστευτο περιστατικό με ένα μωρό και έναν παπά!

Ένα μοναδικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στα Γιάννινα με έναν ιερέα που εξομολογούσε μια νεαρή μητέρα.
Μαζί της είχε και την δυόμιση ετών κόρη της, που ακίνητη και με μεγάλη προσοχή παρακολουθούσε ό,τι γινόταν, όπως αναφέρει το agioritikovima.gr.
Αφού διάβασε ο παππάς τη συγχωρητική ευχή και ασπάστηκε το πετραχήλι του η μητέρα, η εξομολόγηση τελείωσε.
Η μητέρα λοιπόν πήρε τη μικρή, για να βγουν έξω από το ναό. Αλλά τότε συνέβηκε κάτι παράξενο. Η μικρή έβαλε τα κλάματα και δεν ήθελε με τίποτα να φύγει.
Είδε και απόειδε η μάνα, αλλά δεν την ηρεμούσε. Κάποια στιγμή το βρέφος έδειξε το πετραχήλι του παππά και ύστερα το κεφαλάκι του.
Βάζει ο παπάς το πετραχήλι στο κεφαλάκι της μικρής, και τότε, ως δια μαγείας, το μωρό σταμάτησε να κλαίει κι πήρε χαρούμενη όψη. Δι’ ευχών είπε ο παπάς, δι’ ευχών επανέλαβε και η μικρή…
loading...

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης.Δικαιούχοι για την ανθρωπιστική βοήθεια: Ενοίκιο, ρεύμα, σίτιση.

Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, το οποίο αποτελεί το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που παίρνει το δρόμο για τη Βουλή, παρείχε την Τρίτη η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Το πρόγραμμα, κόστους 200 εκατ. ευρώ, αφορά χιλιάδες οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, δηλαδή με λιγότερα από 400 ευρώ το μήνα για 4μελή οικογένεια, όπως είπε.
loading...

Πανικόβλητος ο Βενιζέλος μετά την ανακοίνωση του Αλέξη για τις εξεταστικές!

1Επίθεση κατά του κ. Τσίπρα εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου αναφέρεται ότι ο κ. Τσίπρας έκανε και πάλι «επίδειξη τζάμπα μαγκιάς» και ότι δεν είπε τίποτα για την κύρωση από τη Βουλή της παράτασης της δανειακής σύμβασης. Επίσης, καλωσορίζεται η αναγγελία της κατάθεσης, από την κυβέρνηση, πρότασης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα μνημόνια.
loading...

Προς κ. Τσίπρα, «Αιχμηρή» Τουρκική επιστολή ανακίνησης ζητήματος μειονότητας Δ. Θράκης.

Δεν πρόλαβε καλά η νέα Ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει τα καθήκοντα της και ενώ συνεχίζεται με όλες τις συνέπειες η οικονομική κρίση, οι Τούρκοι δεν έχασαν καιρό και προχώρησαν σε νέα πολύ εντυπωσιακή κίνηση για το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας της δυτικής Θράκης.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, ο πρόεδρος του άκρως ανθελληνικού «Ιδρύματος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης», που εδώ και χρόνια έχει εξαπολύσει μια διεθνή ανθελληνική εκστρατεία, Taner Mustafaoğlu, με μια κίνηση με μεγάλη συμβολική σημασία επισκέφτηκε τον Έλληνα πρόξενο της Κωνσταντινούπολης κ Νικόλαο Ματθιουδάκη και του επέδωσε συγχαρητήριο επιστολή προς τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας κ Τσίπρα.
loading...

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Παίρνουν τα λεφτά από τις αγροτικές επιδοτήσεις για να καλύψουν τις ανάγκες του Δημοσίου.

Με κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως μεταφέρονται τα ταμειακά διαθέσιμα του ΟΠΕΚΕΠΕ ( του Οργανισμού για την πληρωμή των δικαιούχων αγροτικών ενισχύσεων) σε ειδικό λογαριασμό της Τραπέζης της Ελλάδος. 

Η απόφαση υπογράφεται από τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα.

Πρόκειται για την πρώτη πράξη αξιοποίησης των ταμειακών διαθεσίμων φορέων της Γενικής Κυβέρνησης και αποσκοπεί στην κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών του δημοσίου. Ανάλογες αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν και για ταμειακά διαθέσιμα και άλλων φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.

Στην απόφαση διευκρινίζεται ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ για τη διαχείριση των ταμειακών του διαθεσίμων θα μεταφέρει με έγγραφό του κάθε φορά το ποσό του ταμειακού υπολοίπου που δεν είναι άμεσα απαιτητό προς πληρωμή δικαιούχων αγροτικών ενισχύσεων στα πλαίσια του ΕΓΤΕ-ΕΓΤΑΑ και ΕΑΘΑ σε λογαριασμό ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Σε περίπτωση, όπως επισημαίνεται στην απόφαση, ανάγκης χρησιμοποίησης των διαθεσίμων αυτών για πληρωμές δικαιούχων η Τράπεζα της Ελλάδος υποχρεούται κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης από τον υπόλογο του λογαριασμού να μεταφέρει όλο ή μέρος του ποσού άμεσα και χωρίς καθυστέρηση εντός δύο εργάσιμων ημερών και χωρίς περαιτέρω όχληση σε λογαριασμό στην Τράπεζα του Οργανισμού Πληρωμών που έχει αναλάβει την τήρηση και ταμειακή διαχείριση του ΕΛΕΓΕΠ.
loading...

Τρέξτε... να προλάβετε: Χιλιάδες θέσεις εργασίας σε Δήμους!

Ξεπαγώνει το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα εκδοθεί η πρώτη προκήρυξη για την πρόσληψη 32.433 ανέργων σε δήμους όλης της χώρας.
Αυτό ανακοινώθηκε στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων της χώρας (ΚΕΔΕ) και η αναπληρώτρια υπουργός της Ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου.
loading...

14 δις Ευρώ απέκρυψε από τα δημοσια ταμεία η συμμορία του μνημονίου!

Συγκλονιστικά στοιχεία για τη φοροδιαφυγή φέρνει στο φως η εφημερίδα το «Παρόν», αποκαλύπτοντας την έλλειψη πολιτικής βούλησης τα προηγούμενα χέρια για την πάταξή της και τη σύλληψη των φοροφυγάδων.
Αν το κράτος είχε μαζέψει τα χρήματα από τη φοροδιαφυγή, θα είχε εξαλειφτεί ή έστω θα είχε μειωθεί η φτώχια.

loading...

Δείτε: Τα 13 τρικ που εφαρμόζουν τα σούπερ μάρκετ για να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα!

Υπάρχει λόγος που οι ειδικοί επιμένουν να κάνετε λίστα για τα ψώνια σας πριν πάτε στο σούπερ μάρκετ και να προσπαθήσετε να την τηρήσετε αλλά και να μην πηγαίνετε για ψώνια πεινασμένοι.
Κάθε σημείο σε ένα σούπερ μάρκετ είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να σας κάνει να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα και να αγοράζετε περισσότερα πράγματα από όσα χρειάζεστε στην πραγματικότητα.
1. Το καροτσάκι για τα ψώνια εφευρέθηκε το 1938 προκειμένου να επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράζουν μεγαλύτερες ποσότητες χωρίς να χρειάζεται να τα κουβαλάνε.
loading...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ! Ο Ιπποκράτης το είχε δώσει πριν ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ! Γιατί μας το κρύβουν;

Δεν είναι πλάκα , δεν είναι αστείο , δεν είναι άλλη μια έρευνα στο κενό και στο περίπου…. Ο Ιπποκράτης έδωσε το φάρμακο για τον καρκίνο πρίν πολλά χρόνια… 
Και θα υιοθετήσουμε την τακτική του πανεπιστήμονα Ιπποκράτη ο οποίος μας έλεγε ότι είμαστε ότι τρώμε… Τι συμβαίνει όμως και υπάρχει στις ημέρες μας αυτή η έξαρση του καρκίνου;Ας γνωρίσουμε την Ιπποκράτειο αντικαρκινική άμυνα η οποία στηρίζεται στην ισορροπία των 4 βασικών γεύσεων. Το αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Β17 και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης, όπως διαβάσαμε σε άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.
loading...
loading...