loading...

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Με διαδικασία κατεπείγοντος το τζαμί στο Βοτανικό..ΑΝΕΛ: Ακαιρη σε άσχετο νομοσχέδιο Την απόσυρση της τροπολογίας ζητά το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο, με δήλωση του βουλευτή Νικόλαου Μαυραγάνη.

Κατατέθηκε σήμερα η τροπολογία για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας «επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση», το οποίο εισάγεται αύριο στην Ολομέλεια προς ψήφιση με την διαδικασία του κατεπείγοντος.Η τροπολογία φέρει τις υπογραφές του υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά, του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Λαφαζάνη και τουΑΝ. υπουργού Γιάννη Τσιρώνη.
loading...

Προσοχή! Δείτε τι να κάνετε σε περίπτωση που χάσετε το παιδί σας σε πολυσύχναστο μέρος!

Είναι ένα τρομακτικό σενάριο που όμως συμβαίνει εκατοντάδες φορές την ημέρα σε πολυσύχναστους χώρους σε ολόκληρο τον κόσμο. Περπατάς μαζί με την οικογένεια ή την ομάδα σου, κρατώντας το παιδί σου από το χέρι, αλλά όταν κοιτάξεις κάτω ή λίγο πιο δίπλα μόλις μισό λεπτό αργότερα, έχει εξαφανιστεί! Μπορεί να υποψιάζεσαι ότι έχει τρέξει μέσα στο πλήθος και αρχίζεις να πανικοβάλλεσαι. Αυτό το άρθρο θα σου δείξει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να μην συμβεί κάτι τέτοιο αλλά καιΑΝ συμβεί, πώς να το αποφύγεις.
loading...

Β.Πούτιν προς Α.Τσίπρα: "Είμαστε εδώ και σε στηρίζουμε - Όλα καλά με αγωγό"-ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

Tηλεφώνημα στήριξης είχαμε πριν από λίγο από το Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν στον Έλληνα πρωθυπουργό Α.Τσίπρα στον οποίον είπε "είμαστε εδώ και σε στηρίζουμε" και σχετικά με τον αγωγό δήλωσε χαρακτηριστικά "όλα πάνε καλά".
 
Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ακόμα στον Α.Τσίπρα ότι ταΧΡΗΜΑΤΑ θα τα πάρει προκαταβολικά "και στην ώρα τους".

 
Ο Greek Stream oδεύει προς το στάδιο της υλοποίησης, όπως επαλήθευσαν σήμερα σε τηλεφωνική τους συνομιλία οι Α.Τσίπρας-Β.Πούτιν διαψεύδοντας εγχώριες "Κασσάνδρες" από το πολιτικό και το μιντιακό σύστημα που διέρρεαν όπως μπορούσαν, ότι δεν θα πραγματοποιηθεί αυτό το σημαντικό για την Ελλάδα έργο.
 
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για το θέμα του αγωγού φυσικού αερίου και μάλιστα σε θετικό κλίμα. Σύμφωνα με πληροφορίες  το θέμα του αγωγού «πηγαίνει καλά», όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά οι δύο ηγέτες.
 
Ο αγωγός είχε συμφωνηθεί κατά το πρόσφατο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα και θα κατασκευαστεί για να συνδέει το σημερινό αγωγό ο οποίος σταματά στην Τουρκία με τα δυτικά Βαλκάνια και την κεντρική Ευρώπη. 
 
Πρόσφατα ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στο STAR, δήλωσε για τον ελληνικό αγωγό «στη Ρωσία είχαμε μία εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία. Και θεωρώ μίζερη την ανταπόκριση μέρους του ελληνικού τύπου που είπαν για «φιάσκο», για «άνθρακες ο θησαυρός». Προέτρεξαν, αυτές οι δουλειές δεν κλείνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Συζητήσαμε για ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ που θα κάνει την Ελλάδα ενεργειακό κόμβο αν υλοποιηθεί γιατί έχουμε ήδη τον αγωγό TAP». Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι με τον αγωγό (τον Greek Stream) -που θα φτάσει στα ελληνοτουρκικά σύνορα, θα έχουμε μετά τη δυνατότητα να περνά και μέσα από τη χώρα μας και να δίνει ενέργεια σε όλη την Ευρώπη. “Ενδιαφερθήκαμε και θέλουμε να συμφωνήσουμε σε αυτό”, πρόσθεσε.
 
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεκάδες "φωνές" που πρόσκεινται φανατικά στον αμερικανικό άξονα (παρότι ελάχιστα πράγματα μας συνδέουν με τους Αμερικανούς είτε πολιτισμικά είτε από άποψη συμφερόντων, οι ναυτικές δυνάμεις όπως Ελλάδα και ΗΠΑ έχουν πάντοτε αντίρροπα συμφέροντα) διέρρεαν και σχολίαζαν ότι ο αγωγός δεν θα γινόταν ποτέ και ότι ο Αλεξέι Μίλερ ήρθε εδώ απλά για "βόλτα".
 
Το τηλεφώνημα του Β.Πούτιν έγινε για να θέσει ένα τέλος σε όλα αυτά κάτι που το είχε ήδη πράξει ο πρωθυπουργός στην τελευταία συνέντευξή του.
 
Σε μια παράλληλη ενέργεια με πολύ νόημα η Πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα ενημέρωσε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας και συμπρόεδρο της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας Ρωσίας, Κώστα Ήσυχο, πως θέτει στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης το μέρος αυτό των ρωσικών κρατικών αρχείων, που αφορά την περίοδο της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα.
 
Υπενθυμίζεται πως ο ΑΝΥΕΘΑ είχε υποβάλει σχετικό αίτημα, κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα το διάστημα 17-20 Μαρτίου 2015, στον Ρώσο συμπρόεδρο της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας Ρωσίας, Μ. Σοκόλωφ.
 
Σημειώνεται πως ήδη η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού (ΔΙΣ), έχει αποκτήσει, μέσω των Κρατικών Αρχείων των ΗΠΑ, τα αρχεία της Βέρμαχτ (400 χιλιάδες σελίδες) που αφορούν την Ελλάδα, τα οποία είχαν κατάσχει τα αμερικανικά στρατεύματα όταν μπήκαν στο Βερολίνο το 1945. 
 
Η Ρωσική Πρεσβεία στην Αθήνα, έστειλε εκτενή κατάλογο με τους τίτλος των αρχείων, έγγραφα, φωτογραφίες και ντοκιμαντέρ, που αναφέρονται στη ναζιστική κατοχή στην Ελλάδα και την αντίσταση του ελληνικού λαού. Το περιεχόμενο του καταλόγου θα μεταφραστεί και ακολούθως θα μελετηθεί και θα αξιολογηθεί από τη Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού, ώστε να επιλεγούν τα συγκεκριμένα αρχεία που θα ζητηθούν από τις ρωσικές αρχές.
 
Το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς θα δοθεί και στην Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, πρόεδρος της οποίας είναι η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ώστε να αξιοποιηθεί για τη στήριξη του ελληνικού αιτήματος προς τις γερμανικές αρχές.  
 
Ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος, μετά την παραλαβή του καταλόγου των αρχείων και της σχετικής συνοδευτικής επιστολής, ευχαριστεί την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την άμεση ανταπόκρισή της στο ελληνικό αίτημα, επισημαίνοντας πως η κίνηση αυτή αποτελεί ένα ακόμα δείγμα των ιστορικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών και των λαών.
Πηγή.
 
loading...

Το είπε και το έκανε! Εγκαινιάζεται η πρώτη ΜΟΜΑ!

Την επανασύσταση των ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) στις 7/2/2015 ανακοίνωσε από τον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές.

loading...

Τουρκικά «παιχνιδάκια» – Ο πρέσβης στον Καμμένο την ώρα που η Άγκυρα προκαλούσε!


Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ











    Την ώρα ουσιαστικά που ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Κ.Ουράς ( Kerim Uras) επισκεπτόταν τον κ Καμμένο για να τον καλέσει στην Άγκυρα, το τουρκικό ΓΕΕΘΑ ισχυριζόταν τα γνωστά περί δήθεν παρενόχλησης τουρκικών F – 16 από ελληνικά μαχητικά- δηλαδή διαστρέβλωνε πλήρως τα πραγματικά περιστατικά!
loading...

Ξεχάστε χημικά και «φιδάκια» – 9 φυτά που απωθούν τα κουνούπια (ΦΩΤΟ).


loading...

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ρωσική βοήθεια: Έρχονται δωρεάν εκατοντάδες οχήματα για τον εξοπλισμό των ΜΟΜΑ!!!




















Εκατοντάδες μηχανήματα για τις νεοσυσταθείσες ΜΟΜΑ (ΔΙΔΕΡΓΩΝ) που αποφάσισε το ΥΠΕΘΑ πρόκειται να προσφερθούν δωρεάν από τη Ρωσία.

loading...

Ρομποτική χειρουργική. Η λύση στην Ενδομητρίωση.




















Διπλάσιες πιθανότητες να μείνουν έγκυες με φυσικό τρόπο, έχουν οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν με ρομποτική χειρουργική την ενδομητρίωση!
Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι γυναικολόγοι μετά την καθιέρωση τα τελευταία χρόνια της ρομποτικής χειρουργικής στην γυναικολογία.

loading...

ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΩΓΟ.


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη έκταση έχει πάρει στον τουρκικό τύπο η παρέμβαση-δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού, κ Τσίπρα, κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαδιμήρ Πούτιν, ότι δεν αποδέχεται τον όρο-ονομασία «Τουρκικό Κύμα» για τον ενεργειακό αγωγό που θα μεταφέρει το ρωσικό φυσικό αέριο μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα και σε προέκταση στην δυτική Ευρώπη.




loading...

Ο ΄Ελληνας φαντάρος εχει έκπτωση 25% κ ο λαθρομετανάστης θα κάνει βόλτες δωρεάν με τα Μ.Μ.Μεταφοράς ... Ξύπνα λαέ,


























του Δημήτρη Παπαγεωργίου*

Το υπουργείο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, με επίσημη επιστολή στις 18 Απριλίου προς τους επικεφαλής των περιφερειών της χώρας πρότεινε την εγκατάσταση εκατοντάδων παράνομων μεταναστών σε «αυτόνομα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα»! Όπως 
αναφέρεται χαρακτηριστικά η «παροχή ανοιχτών δομών φιλοξενίας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της κυβέρνησης τόσο για τα δικαιώματα των προσφύγων όσο και για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Η νέα κυβέρνηση δεν επιθυμεί να θέσει σε διακινδύνευση την ασφάλεια των πολιτών μέσω της συγκέντρωσης του μεταναστευτικού πληθυσμού σε μεγάλα αστικά κέντρα».



loading...

Καρκίνος του πνεύμονα: Ποιες είναι οι πρώτες ενδείξεις.



Ο καρκίνος του πνεύμονα αποτελεί μία από τις συχνότερες μορφές καρκίνου που πλήττουν τόσο τον ανδρικό όσο και το γυναικείο πληθυσμό.
loading...

Τριαντάφυλλο, κυνόροδο, ροδέλαιο με θεραπευτικές ιδιότητες για πονοκέφαλο, ζαλάδες, κατάθλιψη, πληγές, στομαχικούς πόνους.

Η Τριανταφυλλιά ή Ροδή (Rosa), είναι ένα πολυετές φυλλοβόλο φυτό (αναρριχώμενο ή θάμνος), που ανήκει στην οικογένεια των …
Της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγος, medlabnews.gr
Ροδοειδών (Rosaceae) με πάνω από 100 γνωστά είδη.  Πολλές ποικιλίες και υβριδικά είδη όπως η ποικιλία Centifolia  (Εκατοντάφυλλη) δημιουργήθηκαν για βελτιωμένο άρωμα, ομορφιά και αντοχή σε κλιματικές αντιξοότητες.
loading...

Kαρκινογόνες ουσίες στις κάψουλες του Espresso!.

EΝΑ «ΥΓΙΕΙΝΟ» ΠΡΩΙΝΟ ΑΦΕΨΗΜΑ
Ιλιγγιώδη ποσά από το μάρκετινγκ των ανταγωνιστικών εταιριών για να διαφημισθούν οι κάψουλες (κυριώς του espresso) καφέ που υπόσχονται στα γρήγορα ένα σφηνάκι από την αγαπημένη συνήθεια εκατομμυρίων πολιτών σε ολόκληρο τον κόσμο.

loading...

Ευανθία Γαλάνη: Η Ελληνίδα γιατρός που «σκοτώνει» τον καρκίνο με ιούς.


Μία πρωτοποριακή μέθοδο έχει αναπτύξει Ελληνίδα γιατρός που διαπρέπει στο εξωτερικό ως μέρος μίας ομάδας που καταπολεμά τον καρκίνο με...Μία πρωτοποριακή μέθοδο έχει αναπτύξει Ελληνίδα γιατρός που διαπρέπει στο εξωτερικό ως μέρος μίας ομάδας που καταπολεμά τον καρκίνο με τη χρήση του ιού της ιλαράς.
loading...

Η μυρωδιά που δεν αντέχουν τα μυρμήγκια και οι κατσαρίδες!




















Πείτε μια και καλή αντίο στους ανεπιθύμητους επισκέπτες με τον πιο φυσικό τρόπο!
Αν βρειτε μυρμήγκια ή κατσαρίδες, ψεκάστε το χώρο που συνηθίζουν να κάνουν… πάρτι με χυμό λεμονιού!
Και τα δύο ζωύφια δεν μπορούν να ανεχθούν τη μυρωδιά του χυμού λεμονιού και θα εξαφανιστούν μια και καλή!
















loading...

Συναγερμός Για Το Νέο Επικίνδυνο «Παιχνίδι» Στο Facebook.

Η νέα επικίνδυνη μόδα στο Facebook ονομάζεται «Game of 72» και ήδη οι αρχές προειδοποιούν τους γονείς, καθώς εξαπλώνεται.
loading...

Υγεία και κλιματιστικά.




















Συμβουλές για την προστασία της υγείας μας κατά την χρήση του κλιματιστικού.Τα τελευταία χρόνια, τα κλιματιστικά έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και έχουν γίνει ένα απαραίτητο «αξεσουάρ» της καθημερινότητας μας.  Τα συναντούμε στις κατοικίες, τα δημόσια κτίρια, τα αυτοκίνητα, δημόσια μέσα μεταφοράς κ.λ.π. και η χρήση τους αυξάνεται καθημερινά με γεωμετρική πρόοδο.
loading...

Ο Κούγιας «μετακομίζει» την Παναχαΐκή στη Κόρινθο [βίντεο] .

















Απογοητευμένος από την στάση του Δήμου Πατρέων, των πολιτών και των επιχειρηματιών της πόλης, ο Αλέξης Κούγιας έχει αποφασίσει να μεταφέρει την Παναχαΐκή στη πόλη της Κορίνθου όπως είπε νωρίτερα το απόγευμα, καθώς μίλησε για συνένωση.
Μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναχαϊκή για το θέμα ανακοινώνοντας «μετακόμιση», ενώ αύριο Τετάρτη θα ανακοινωθούν τα πάντα και επίσημα με λεπτομέρειες.
Αναλυτικά:
loading...

Γερμανικά πολεμικά πλοία στη Σούδα για τις επιχειρήσεις κατά των δουλεμπόρων.



















Δυο γερμανικά πολεμικά πλοία- η φρεγάτα Hessen και το πλοίο υποστήριξης Berlin -θα εφοδιαστούν στη βάση της Σούδας πριν πάρουν μέρος σε επιχειρήσεις έρευνας -διάσωσης παρανομων μεταναστών στην Μεσόγειο
loading...

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

















Διαβάζοντας τα λόγια του Άγιου Παϊσίου από το βιβλίο «Σκεύος εκλογής», σελ.421 (του αγιορείτη ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου, που εκδόθηκε το 1996 ) παρατηρούμε …την απίστευτη σύμπτωση με τα σημερινά δεδομένα:
loading...

Γ. Πανούσης για τον παιδοκτόνο: Σύντομα θα έχουμε τον θάνατο του δράστη.






















«Δεν μπορεί κανείς ούτε να το αναλύσει εγκληματολογικά, ούτε ποινικά, ούτε κοινωνικά. Μιλάμε για μια ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά, πολλώ μάλλον που ήταν και παιδί του –δεν ήταν ένα ξένο παιδί που απήχθη ή κάτι άλλο. Άρα περνάμε σε μία σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης η οποία δεν έχει αντικείμενο εξέτασης. Δεν έχει τίποτα να πεις» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μιλώντας στον Realfm, για το έγκλημα με τη μικρή Άννυ που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.
loading...

Ανθρωπιστική κρίση: 80.000 υπέβαλαν αίτηση για επίδομα σίτισης.




















Επίδομα σιτίσης ζητούν οι επτά στους δέκα από όσους προσέρχονται στα ΚΕΠ προκειμένου να υποβάλουν αίτηση για ένταξη στις διατάξεις του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Συνολικά σε δεκαπέντε ημέρες από την έναρξη της διαδικασίας έχουν υποβληθεί περισσότερες από 120.000 αιτήσεις εκ των οποίων οι 44.000 αφορούν το επίδομα σίτισης.
loading...

Το παρακράτος των δοσιλόγων θέλει τον Τσίπρα… Τσολάκογλου!





















ΧΑΝΟΥΝ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ!
ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΝΕΛ, ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΠΑΠΠΑ! «ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ», ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
loading...

Η ελληνική γλώσσα στο επόμενο διάστημα θα κυριαρχήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η ελληνική γλώσσα φαίνεται ότι στο επόμενο διάστημα θα κυριαρχήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς αποδείχθηκε ότι εξαιτίας της ακριβολογίας που τη διακρίνει οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές νέας προχωρημένης τεχνολογίας αναγνωρίζουν την ελληνική γλώσσα ως νοηματική, διότι οι έννοιες, οι καταστάσεις που περιγράφουν οι ελληνικές λέξεις, απεικονίζονται στις οθόνες των νέας τεχνολογίας ηλεκτρονικών υπολογιστών.
 

loading...

Πως είναι ο «Σωστός Έλληνας»- Ένα κείμενο που έγινε viral.

Το γύρο του διαδικτύου κάνειτο κείμενο που έχει γράψει ένας χρήστης του Facebook και στο οποίο μιλά έξω από τα δόντια για το πως είναι ο «Σωστός Ελληνας».
Ουσιαστικά, καυτηριάζει πολλά από τα ελαττώματα του νεοέλληνα...
Αναλυτικά το κείμενο:
«Ο Σωστός Έλληνας
loading...

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Μας έδωσαν από το 2010 μέχρι τώρα 226,7 δισ. ευρώ και τους έχουμε πληρώσει 270,1 δισ. ευρώ!.




















Αποκάλυψη ΣΟΚ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ - Είμαστε το παγκόσμιο κορόιδο - Συγκλονιστικά τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, που τα κρύβουν
loading...

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ Η φρίκη συνεχίζεται: Με πατάτες, κρεμμύδια και άλλα υλικά μαγειρικής έβρασε την 4χρονη Αννυ ο πατέρας της.


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις θηριωδιές του 27χρονου Σάββα, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε με τον πιο άγριο τρόπο της 4χρονη κόρη του, Αννυ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας-κτήνος παραδέχθηκε στην κατάθεσή του τα όσα φρικτά του αποδίδονται, ότι δηλαδή σκότωσε, έβρασε και τεμάχισε το άψυχο κορμί της κόρης του, ενώ, έχει δηλώσει ότι στην κατσαρόλα έβαλε και άλλα υλικά μαγειρικής, όπως πατάτες και κρεμμύδια.
Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης και για τη μητέρα της άτυχης 4χρονης.


loading...

Πως τα BRICS εξουδετερώνουν τους οικονομικούς εκβιασμούς της Δύσης και κλονίζουν το δολάριο.




















ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, επικύρωσε τη συμφωνία των BRICS για τη δημιουργία Παγκόσμιας Αναπτυξιακής Τράπεζας και ήδη αποφασίστηκε να συσταθεί μία ενιαία επιτροπή από τα συμμετέχοντα κράτη που θα ελέγχει τα αποθεματικά του ξένου συναλλάγματος, έτσι ώστε να υπάρξει «ασπίδα προστασίας» απέναντι στις εξωτερικές πιέσεις, όπως αυτές που δέχθηκε η Μόσχα με τις κυρώσεις από ΗΠΑ και Ε.Ε. λόγω της κρίσης στην Ουκρανία.
Αν και η Ρωσία ελάχιστα επηρεάστηκε από τις κυρώσεις αυτές, όπως τελικώς φάνηκε, και χωρίς μάλιστα να ενεργοποιήσει τα ισχυρά αντίμετρα της (π.χ. ενέργεια), θέλει σε συνεργασία με τις άλλες χώρες των BRICS να δημιουργήσει έναν μηχανισμό που θα εξουδετερώνει τους οικονομικούς εκβιασμούς των ΗΠΑ μέσω του δολαρίου. Κι αυτό το πετυχαίνει με την ίδρυση της Παγκόσμιας Τράπεζας με αποθεματικό, σε πρώτη φάση 100 δισ. δολαρίων.
loading...

Γ.Βαρουφάκης: "Παραμένω υπουργός Οικονομικών και ο διαπραγματευτής της Ελλάδας στο Eurogroup".




















Μήνυμα ότι παραμένει όχι μόνο υπουργός Οικονομικών αλλά και ο εθνικός διαπραγματευτής στο Eurogroup έστειλε σήμερα το πρωί μέσω Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης. Αφορμή για το πρωινό του τουιτάρισμα στάθηκε ένα άρθρο του Ελ Εριάν στο Bloomberg, στο οποίο ο γνωστός οικονομολόγος εκφράζει τη στήριξη του στις προσπάθειες το Έλληνα υπουργού.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης, αντιδρώντας πολύ άμεσα, έσπευσε να ευχαριστήσει μέσω των social media το συνάδελφό του.
Έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: Ευχαριστώ για τα ευγενικά σου λόγια Ελ Εριαν. Και μία πληροφορία: Παρά τις φήμες που βασίζονται σε ευσεβείς πόθους, παραμένω υπουργός Οικονομικών και διαπραγματευτής της Ελλάδας στο Eurogroup!

loading...

Διαδώστε τη λίστα με τα 219 πρατήρια που πουλούσαν νοθευμένα καύσιμα!























Tώρα ξέρετε…Σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, συνολικά 219 πρατηριούχοι έχουν πιαστεί να νοθεύουν καύσιμα, ύστερα από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν.
Στη ιστοσελίδα του το υπουργείο έχει δημοσιεύσει τη λίστα  με τα πρατήρια υγρών καυσίμων που τους έχουν επιβληθεί πρόστιμα. Η νοθεία των καυσίμων έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο να θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία αλλά και να κοροϊδεύουν τους οδηγούς – πελάτες τους, οι οποίοι καλούνται από τη μία να σηκώσουν το βάρος από το υψηλό κόστος αγοράς των καυσίμων και από την άλλη να πληρώσουν οποιαδήποτε ζημιά τυχόν προκύψει στο όχημά τους λόγω της νοθείας.





loading...

Σχέδια αποσταθεροποίησης στα Βαλκάνια με στόχο το ρωσικό αγωγό.




















Tην ίδια ακριβώς στιγμή, που η Ελλάδα λάμβανε εγγύηση για δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα ρωσικού φυσικού αερίου, η ΠΓΔΜ συγκλονιζόταν από την απειλή μιας ανανεωμένης αλβανικής εξέγερσης που σχεδιάστηκε ως αντιστάθμισμα στα σχέδια της Μόσχας για αγωγούς φυσικού αερίου.
loading...

Spitfire MJ 755: Το Ιερό Δισκοπότηρο της Αεροπορίας στην Ελλάδα κατέληξε σε κιβώτια!























Η επιχείρηση μεταφοράς του στην Αγγλία ναυάγησε και μετά από την παραμονή του στο Κρατικό Εργοστάσιο Αεροσκαφών, το Spitfire έχει επιστρέψει στο Μουσείο της ΠΑ στο Τατόι μέσα σε κιβώτια!
loading...

Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν: "Αμερικανικό σχέδιο πρόκλησης χάους στον ορθόδοξο άξονα Αθήνας-Βελιγραδίου-Μόσχας".




















Αμερικανικό σχέδιο πρόκλησης χάους στις ορθόδοξες χώρες των Βαλκανίων με σκοπό την "θραύση" του ορθόδοξου άξονα από την Αθήνα και το Βελιγράδι μέχρι την Μόσχα και την δημιουργία της "Μεγάλης Αλβανίας" που θα εμποδίσει την ρωσική ορθόδοξη διείσδυση στην Χερσόνησο του Αίμου αποκαλύπτουν οι Σέρβοι.
 
loading...

ΔΙΝΕΙ 18 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ Ο Πούτιν δημιουργεί το δικό του «ΔΝΤ»

















Συμφωνία για τη δημιουργία ενός αποθεματικού ταμείου της τάξης των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων επικύρωσε το Σάββατο ο Βλαντιμίρ Πούτιν.


loading...

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Χαμός με Βαγενά και Γρηγοράκο για τα… «λαμόγια της προηγούμενης κυβέρνησης»




















Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Άννας Βαγενά, με την οποία το πρωί της Κυριακής είχε «θερμό επεισόδιο» ο βουλευτής της Χαριλάου Τρικούπη, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Τα αίματα άναψαν στην εκπομπή του MEGA όταν η κα Βαγενά αποκάλεσε «λαμόγια» τα στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του κυρίου Γρηγοράκου.

Ο τελευταίος την κάλεσε να ανακαλέσει από κοινού με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι «σε παρακαλώ πολύ. Γιατί ήσουν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εσύ. Λυπάμαι πολύ γιατί μπήκες στη Βουλή σαν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Ξέρω σε ποια υπουργεία γύριζες από το πρωί έως το βράδυ. Επειδή ξέρω την ιστορία σου να ρωτήσεις τους υπουργούς Πολιτισμού και τις προηγούμενες κυβερνήσεις που θα με πεις εσύ εμένα λαμόγιο».

Λίγη ώρα αργότερα το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία κάνει λόγο για «πολιτικό τυχοδιωκτισμό» της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ


loading...

Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ 9η ΜΑΙΟΥ 1998.

loading...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: Να κατασχέσουν τα σπίτια για τον ΕΝΦΙΑ και να τα πουλήσουμε σε ξένους για να ξεχρεώσουμε !!! (βίντεο)




















Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ότι ΟΛΟΙ είναι στο κόλπο Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ “το μακρύ χέρι του συστήματος”ειρωνεύεται την Ελλάδα και τους Έλληνες που είναι υπερήφανοι για την ιστορία τους Προτείνει να κατασχεθούν τα σπίτια…όσων δεν πληρώνουν ΕΝΦΙΑ ,και να πουληθούν σε ξένους για να ξεχρεώσουμε , επίσης θεωρεί αναγκαίο να πληρώνουμε εξοντωτικούς φόρους και όχι μόνο δημοτικά τέλη , και διαφωνεί με τον Τζήμερο που της τονίζει ότι αυτό είναι δήμευση της περιουσίας, όπως σχολιάζει ο χρήστης του youtube και μπλόγκερ Ακαρνάν, το σχόλιο του οποίου δημοσιεύουμε αυτούσιο, χωρίς να το υιοθετούμε.
TO BINTEO EINAI ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ

loading...

Η "πλύση εγκεφάλου" των μικρών παιδιών για να γίνουν φανατικοί ισλαμιστές [βίντεο]




















Ανάμεσα στους Πιστούς ή αλλιώς Among the Believers είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival.
 
Στην πρώτη του σκηνή ένας 5χρονος ο οποίος μαθητεύει στο Red Mosque στο Πακιστάν δηλώνει πως θα κάνει ιερό πόλεμο (τζιχάντ) στους άπιστους.
 
Στο Πακιστάν το Red Mosque εκπαιδεύει παιδιά και εφήβους στον ιερό πόλεμο υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Abdul Aziz Ghazi, γνωστού ως Maulana Aziz.
 
Μια ομάδα κατάφερε να εισχωρήσει και να πάρει συνέντευξη από τον Maulana Aziz. Η ομάδα χρειάστηκε δύο χρόνια για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αλλά ποτέ δεν της επετράπη να φιλμάρει τις γυναίκες που μαθητεύουν εκεί.
 
Παρόλα αυτά παρουσιάζει την ιστορία μιας 12χρονης της Zarina, η οποία απέδρασε από το Red Mosque.
 
Η Zarina λέει ότι τρώγανε μόνο μια φέτα ψωμί την ημέρα και ότι τις δέρνανε αν τολμούσαν να βγουν εκτός της «σχολής».


loading...

Άδωνις: "Είμαι υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων - Στα υπουργεία δούλευα σαν να ήταν επιχείρησή μου"




















Σε τηλεοτπική εκπομπή βρέθηκε ο Α.Γεωργιάδης όπου θέλησε να δείξει την... "lifestyle" εκδοχή του!
 
Στο JOY με οικοδέσποινα την Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος, κάθισε στο πάτωμα - όπως είθισται στην εκπομπή - και μίλησε για τη ζωή του,  τον γάμο του με την Ευγενία Μανωλίδου, τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Φρονιμίδη και τον ρόλο του χαζομπαμπά. 
 
loading...

Ακόμα έναν ομοφυλόφιλο εκτέλεσαν οι τζιχαντιστές [εικόνες] -




















loading...

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Συνελήφθη Αλβανός δραπέτης.
























Στη σύλληψη ενός Αλβανού δραπέτη, έπειτα από ανθρωποκυνηγητό σε έξι νομούς, προχώρησαν οι άνδρες της Αστυνομίας.

Ο Αλβανός εμπλέκεται σε σωρεία κλοπών και πριν από τρεις ημέρες στο Πυρί της Θήβας είχε  ληστέψει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.

Οι αστυνομικοί αμέσως μετά άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι και μέσα σε λίγες ώρες μπόρεσαν να φτάσουν σε έναν 26χρονο Αλβανό, ο οποίος είχε αποδράσει τον περασμένο Φεβρουάριο από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου.

Από την απόδραση του και μετά είχε γίνει ο «πονοκέφαλος» στις αστυνομικές διευθύνσεις Βοιωτίας, Φωκίδας, Ευβοίας, Αργολίδας, Κορινθίας και Αρκαδίας, αφού τελικά οι αστυνομικοί μετρούν 2 ληστείες και 47 κλοπές με εμπλοκή του 26χρονου.
Πηγή.
loading...

Αντίο στα ρινγκ από τον Μιχάλη Ζαμπίδη! “Εβγαινα πάντα με τον σταυρό και την Ελληνική σημαία στο στήθος μου”...


loading...

Παρέμβαση αντιεξουσιαστών στην συναυλία του Ρουβά.
















Στιγμές έντασης επικράτησαν πριν από λίγη ώρα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όπου γίνεται η μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει το «Άξιον Εστί».

Μία ομάδα περίπου 40 ατόμων πλησίασε το χώρο της συναυλίας από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και πέταξαν προκηρύξεις. 

Ευτυχώς, δεν σημειώθηκαν επεισόδια, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή.
Πηγή.
loading...

Βιβλιάριο υγείας και στους ανασφάλιστους.





















Το σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης με τίτλο «Ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της πρόσβασης των ανασφάλιστων στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας» το οποίο προβλέπει σύστημα χορήγησης Βιβλιαρίων Υγείας Ανασφάλιστων (ΒΥΑ) σε όλους τους ανασφάλιστους, χωρίς εισοδηματικό κριτήριο, τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.
Με το ΒΥΑ όλοι οι δικαιούχοι θα έχουν δωρεάν ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε όλες τις δημόσιες δομές υγείας, και όπως αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, «δεδομένου ότι η χώρα βρίσκεται εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης, στόχος της Κ.Υ.Α είναι να διασφαλιστεί η ανεμπόδιστη πρόσβαση των ανασφάλιστων στην υγειονομική περίθαλψη, στη φαρμακευτική κάλυψη και στις εργαστηριακές εξετάσεις».
loading...
loading...