loading...

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Aνακλήθηκε η μετάθεση Σφακιανάκη !μετά την κατακραυγή του κοσμου ! Μύλος έχει γίνει η κυβέρνηση!












                   Επιπλέον έγινε δεκτή η προσφυγή του Υποστρατήγου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Εμμανουήλ και ακυρώθηκε η τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α..
Στην ανάκληση της μετάθεσης του υποστρατήγου Μανώλη Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού προχώρησε η κυβέρνηση, έπειτα από τη θύελλα αντιδράσεων για την καρατόμηση του υποστρατήγου από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Πριν από λίγα λεπτά εκδόθηκε σήμα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η μετάθεση του Μανώλη Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού ανακαλείται. Από την εξέλιξη αυτή είναι βαρύτατα εκτεθειμένος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας ο οποίος το πρωί της Πέμπτης από το βήμα της Βουλής, ούτε λίγο-ούτε πολύ, απέδωσε στις… δημόσιες σχέσεις τις μεγάλες επιτυχίες του υποστρατήγου Σφακιανάκη.
Τις τελευταίες ώρες η φημολογία ότι επίκειται ανάκληση της απόφασης για μετάθεση του κ. Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης.
Κατά πληροφορίες, ακόμη και στο εσωτερικό της κυβέρνησης υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις για την υποβάθμιση του υποστρατήγου Σφακιανάκη. Μάλιστα, πληροφορίες ανέφεραν ότι οι ενστάσεις που διατυπώθηκαν ακόμη και από ανώτατα μέλη της κυβέρνησης πολλαπλασιάστηκαν μετά τις πρωινές δηλώσεις του καθ’ ύλην αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης στη Βουλή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...