loading...

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Τέσσερις “Αμυγδαλέζες” και hot spot 20 στρεμμάτων στο κέντρο της Αθήνας.Περήφανος Έλληνας:Mε ενα κεφάλι χοιρινού,λύνεται για πάντα το θέμα,αφού βέβαια ανεβάσουμε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.









   
    Φύτεψε και εσυ ενα κεφάλι χοιρινού.ΜΠΟΡΕΙΣ.
Πρόκειται για σχέδιο των συναρμόδιων υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής και Άμυνας για την φιλοξενία 150.000 προσφύγων.Τέσσερις “Αμυγδαλέζες” η υπάρχουσα και ακόμη τρεις στην Κόρινθο, τη Δράμα και την Ξάνθη δυο ανοικτοί χώροι φιλοξενίας στο κέντρο της Αθήνας και στη Μαλακάσα καθώς επίσης και πολλά hot spots ανά τη χώρα περιλαμβάνει το σχέδιο της κυβέρνησης για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών.

AdTech Ad

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Αγορά” τα πλάνα των συναρμόδιων υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής και Άμυνας μπαίνουν σε άμεση εφαρμογή καθώς ο όγκος των προσφυγικών ροών δημιουργούν ασφυκτική πίεση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η κυβέρνηση αλλάζει ρότα και από εκεί που απέκλειε την Αμυγδαλέζα διαφωνώντας με τη φιλοσοφία των κλειστών κέντρων κράτησης αποφασίζει την επαναλειτουργία της μαζί με επιπλέον κέντρα.
Ειδικότερα, σε κλειστό κέντρο κράτησης μεταναστών, με ισχυρή αστυνομική φρούρηση θα μετατραπεί το παλαιό κτίριο της Σχολής της Αστυνομίας στην Ξάνθη, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 800 άτομα, ενώ θα επαναλειτουργήσουν με την ίδια λογική τα στρατόπεδα στο Παρανέστι Δράμας με δυνατότητα κράτησης 1.200 ατόμων και στην Κόρινθο με δυνατότητα κράτησης έως 1.800 ατόμων.
Η κυβέρνηση ευελπιστεί ότι στις αρχές της επόμενης βδομάδας θα μεταφερθούν μετανάστες σε αυτά τα κέντρα καθώς απαιτούνται μικρές παρεμβάσεις ανακαίνισης.
Όσον αφορά τον αριθμό των μεταναστών που δεν δικαιούνται ασύλου υπολογίζονται στα 6.000 άτομα, ενώ σε αυτά θα υπολογιστούν και όσοι εκδηλώνουν επιθετική και παραβατική συμπεριφορά. 
Παράλληλα, ο εγκλωβισμός χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στο λιμάνι του Πειραιά και στις πλατείες της Αθήνας οδηγεί την κυβέρνηση σε επιπλέον μέτρα. Συγκεκριμένα δημιουργούνται δυο ακόμη χώροι στην Αττική, πέραν του Σχιστού, με τον πρώτο να εντοπίζεται πίσω από τις αποθήκες “Σαρακάκη” στη Λεωφόρο Αθηνών με δυνατότητα φιλοξενίας 1.600 προσφύγων σε σκηνές και ο δεύτερος στη Μαλακάσα στις παλιές αποθήκες πυρομαχικών του στρατού με δυνατότητα εγκατάστασης 3.000 ατόμων.
Στη Βόρεια Ελλάδα η κυβέρνηση δημιουργεί κέντρο στον Νομό Πέλλας, στην περιοχή Αθυρα Γιαννιτσών, ενώ αναζητεί έναν ακόμη χώρο στην Ήπειρο.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...