loading...

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Moυζάλας προς λαθρομετανάστες: Θα σας παρέχουμε τα πάντα - Μην δημιουργείτε πρόβλημα και ανέβει η Χρυσή Αυγή!












 
                                            Απίστευτα προκλητικές και ενδεικτικές του πώς αντιμετωπίζουν το μείζον εθνικό πρόβλημα ήταν οι δηλώσεις του υπουργού λαθρομετανάστευσης του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μουζάλα, σχετικά με την αθρόα εισβολή απρόσκλητων στην Πατρίδα μας.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό μεταξύ άλλων τόνισε πως: "Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη προσφέρουν πολλά στο προσφυγικό και πρέπει να συνεχίσουν να το πράττουν, ειδάλλως το κενό θα το καλύψουν οι ακροδεξιοί και η Χρυσή Αυγή".
Κοινώς, ο Μουζάλας διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση πως η Πατρίδα μας αυτήν την στιγμή υποδέχεται την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών για να μην ανέβει πολιτικά η Χρυσή Αυγή. Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός ασχολείται με τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και αγνοεί τους Έλληνες, για να μην... καλύψει το κενό η Χρυσή Αυγή!
Γιατί αν οι λαθρομετανάστες εξεγερθούν, τότε θα αφυπνιστεί άμεσα το αίσθημα επιβίωσης του ελληνικού λαού και η Χρυσή Αυγή θα εκτοξευθεί! Παράλληλα, μεθοδεύεται ύπουλα ο βίαιος αφελληνισμός, αφού οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ καλούν τον ελληνικό λαό να έρθει εις γάμου κοινωνίαν με τους αλλόφυλους προκειμένου να λυθεί το δημογραφικό!
Τέλος, καθίσταται σαφές για ποιον λόγο η πλύση εγκεφάλου σχετικά με το "προσφυγικό" πρωτοστατεί στα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές. Για να διασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον οι πάσης φύσεως ξενόδουλοι και προδότες πρέπει να "ευαισθητοποιήσουν" την κοινή γνώμη προς τους κατατρεγμένους λαθρομετανάστες που έρχονται να αρπάξουν το βιος των Ελλήνων.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mouzalas-upokliseis-stous-lathrometanastes-gia-na-mhn-erthei-h-chrush-augh#ixzz429Txi1oF
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...