loading...

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ο Πούτιν σπέρνει πανικό: Άρον-άρον εκκενώνουν οι Αμερικανοί την βάση Ιντσιρλίκ λόγω των ρωσικών Iskander-M. Σε πανικό ακόμα και η CIA!

Έπειτα και από ενημέρωση της CIA ότι πράγματι οι ρωσικοί Iskander-M, οι οποίοι δύνανται να φέρουν πυρηνικές κεφαλές, έχουν στοχοποιήσει τις βάσεις εντός τουρκικής επικράτειας, συνεχίζεται η εκκένωση τους μαζί με την διασπορά μαχητικών αεροσκαφών.
Υπενθυμίζεται πως ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Ινστιτούτου Πολιτικής και Στρατιωτικής Ανάλυσης, Alexander Khramchikhin, είχε αναφέρει ότι οι πύραυλοι , «Iskander-M» έχουν ως στόχο την Τουρκία και τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
Εμπρός σε αυτή την κατάσταση, η ηγεσία του τουρκικού Στρατού ανακοίνωσε σειρά μέτρων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί πιθανή χρήση του ρωσικού υπερόπλου.
Δόθηκε εντολή στα τουρκικά στρατεύματα να απομακρυνθούν άμεσα από πιθανά σημεία πτώσης των πυραύλων και διατάχθηκε να καμουφλαριστούν όλα τα τουρκικά οπλικά συστήματα.
Αλλά και οι Αμερικανοί, από την πλευρά τους, εκκενώνουν την βάση του Ιντσιρλίκ από τα γυναικόπαιδα. Όπως μάλιστα γνωστοποιήθηκε, η εντολή εκκένωσης που εξέδωσε τόσο το αμερικανικό Πεντάγωνο όσο και το State Department δεν έγινε εξαιτίας του κουρδικού PKK αλλά λόγω της εμβέλειας των Iskander-M, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Συρία. Συγκεκριμένα, το εύρος των πυραύλων υπολογίζεται στα 500 χιλιόμετρα, ενώ οι συνέπειες από την πτώση τους είναι καταστροφικές.
Να θυμίσουμε πως ΗΠΑ και Ισραήλ έχουν προειδοποιήσει διπλωμάτες, αξιωματούχους και πολίτες να εγκαταλείψουν άμεσα την Τουρκία.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...